Merhaba,
Döndüm kontrolden.
Büyük bir stresle yattım koltuğa. Hareketlerini gördüm, kalp atışını dinledik. Derin bir oh çektim. Sonra detay muayeneye geçti. Kanama alanı 4 cm genişliğinden, 1.68 e düşmüş. Çabuk toplamış, hayret dedi.
Neyse içeri geçtik,
Dedim , kanamadan iki gün önce, 7-7,5 km yürüdük ,çocuğu gezdirdik. Acaba onun etkisi olabilir mi,diye sordum. Bilimsel bir çalışma yok , diyor. Sporcu hastası varmış, üç maç yapmış , bebek sapasağlam , diyor. İyi de , ben ham bir insanım. Bu Covid salgınından beri, iki yıldır, doğru düzgün dışarı çıkmadım normal insanlar gibi. Sen beni niye sporcu biriyle kıyaslıyorsun? (Sürekli karnımdaki kusurlu , kanama ondan demeye getiriyor sanki)
Çünkü Fetal DNA sonucuna göre yeniden görüşürüz ,dedi. Hatta sonuç olumlu bile olsa, amniyosentez öneririm, dedi. Sana kalmış dedi. %99 sonuç veriyor sonuçta , dedi.

Bir hastası daha varmış benim gibi ileri yaş , yönlendirmiş, kadın yaptırmak istememiş.
Ama düşük tehlikesi var o işlemde , dedim.
E var tabii , diyor.
…..
Açıkçası sevincimi tam yaşayamadım . Adam sürekli negatife hazırlıyor beni.
Herşeye rağmen son 48 saatte toplamış kendini vücut, progestan işe yarıyor demek ki şükürler olsun. Bugün bize el salladı

fotosunu sizinle paylaşayım istedim.
İşte böyle arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. Allah bütün bebişleri korusun. Sağlıkla gelsinler

Güzelliklerle kalın