2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oh ne güzel bakmış ikili test gibi olmuş zaten kan dışında 🥰 maşallah sağlıkla gelsin minik. Benimde rahmim ters ya o yüzden dedim sana öyle mi bakar acaba diye, keşke öyle baksa o zaman ben bi sorayım ekranda insan gördüğünü illaki unutuyor kağıtta da hiç net değildi en son ya. Belki ikili test bahanesine bakar ama inşallah unutmazsam ben yine sorucam. Benim doktor zaten en son alıyor eşleri vajinal bakıyorsa da içeri almıyor. Ve aşırı kalabalık biri icerde muayene olurken diğer sıradaki hasta sekreterin orda bekliyor hiç yalnız kalıyor gibi olmuyor zaten. Bu yüzden de acele gibi geliyor herseyi sormayi unutuyorum ister istemez bende acele ediyorum hemen giyineyim çıkayım falan diye
Canım ben randevuları artık hep son saate alacağım galiba öyle güzel oluyor hastaneyi kapatıp çıkıyoruz😂 geçen sefer öyle oldu sadece ben kalmıştım ortalıkta in cin top oynuyordu kendimi daha rahat hissettim. Diğer türlü hele ki ctesi falan gidersek yandık bekle Allah bekle bir de dediğin gibi çok çok kalabalık oluyor.
Cuma günkü kontrolden sonra bir tık daha rahatladım şükürler olsun ama tabi Allah’a emanet evlatlarımızın hepsi.
Artık benim kontrollerde 2 haftada 1 :)
2. Cocuk mu? İlk hamileliklerde çok zor diyorlar özellikle, en erken 18. Hafta falan diyorlar bilemiyorum ki ben daha bisey hissetmedim 12. Haftadayim daha olmaz sanırım 😊
Hissetsek rahatlayacağız🥲

Olabilir canım ben acile gitmiştim orda kes artık dediler decavit yazdı 10+6 idi o gün. 11+2de doktora gittim o da bırak dedi balık yemiyorsan bunu vereyim dedi o şekilde oldu. Bende en az 12. Haftaya kadar kullanılıyor diye biliyordum 🤔
Gerçi 1 yıldır folik asit kullanıyorum vücutta depolaniyor mu bilmiyorum ama zaten kullanıyordum yani hamile kaldığım ayda
ben kullanmıyodum çok beklemeden geldi miniğimiz daha başalmamışyım folik asite olmaıd bende diyeyim doktora balık yiyemediğimi

Arkadaşlar basılı kitap alan var mı hamilelikle ilgili? Ben almak istiyorum ama pek araştırmadım henüz sizden fikir alabilirim. Telefonda uygulamalar var evet ama sürekli ekran başındayız zaten biraz gözlerimiz dinlensin basılı kitaptan okuyarak diye düşündüm.

Canım ben randevuları artık hep son saate alacağım galiba öyle güzel oluyor hastaneyi kapatıp çıkıyoruz😂 geçen sefer öyle oldu sadece ben kalmıştım ortalıkta in cin top oynuyordu kendimi daha rahat hissettim. Diğer türlü hele ki ctesi falan gidersek yandık bekle Allah bekle bir de dediğin gibi çok çok kalabalık oluyor.
Cuma günkü kontrolden sonra bir tık daha rahatladım şükürler olsun ama tabi Allah’a emanet evlatlarımızın hepsi.
Artık benim kontrollerde 2 haftada 1 :)

Hissetsek rahatlayacağız🥲
Ya bi de hastanenin şöyle bi saçmalığı var neden bilmiyorum, randevuyla çalışmıyoruz dediler. Devlet hastanesi gibi sabah git bekle bekle şansına işte ne zaman gelirse sıra. Öğleden sonra da riske atamıyorum ya olmazsa doğuma falan giderse diye 🥴 bi kere gidip denemek lazım. Senin niye 2 haftada bir canım?

ben kullanmıyodum çok beklemeden geldi miniğimiz daha başalmamışyım folik asite olmaıd bende diyeyim doktora balık yiyemediğimi
Benim tedaviyle olduğu için canım direk folik asit diyorlar ilk önce. O da ilk haftalarda çok önemliymiş sanırım o ara oluyormuş gelişimi. Doktorun biri söylüyordu
Aynen söyle canım mutlaka

Kızlar 12.haftam bitti bugün biraz avm dolanmıştım. Azıcık lekelenmem olmuş sorun teşkil etmelimi bu haftalarda kanama. Bide benim baştan beri kanamam var diye doktor iğne vermişti iki güne bir iğne oluyorum. Hem iğne olup hem kanaması olan varmı

En garip benim herhalde
Ne aşerdim ne tiksindim ne bulantı hiç bisey
Sadece ete karşı zaten hassastım iyice midemi bulandırdı bu kadar
İkili test bahanesine 1 hafta sonra gitmiş olucam ama ayda 1 gidiliyor sorun yoksa hep kuzum sanırım
Ama bosver en temizi bu tiksinme birseylerden yiyecek bulamiyorum artik herseyden tiksinmekten 😅
Ay insallah guzel sonuclarla gelirsin cinsiyetide ogrenirsin
Beklemek zor ama insallah iyilerfir

Doktorum ilk 3 ay hiç kilo almamak en iyisi demişti. Ben de 2 kilo aldım çok moralimi bozuyor ya. Ama mide bulantılarım yeni yeni geçti mecbur yiyordum öncesinde midemi bastırmak için 😓
Aynen bende canim ben hep sebze salata yerdim kan pihtilasmasi var diye tüm yesilikleri cikardim mecburen ıspanagi bile az yedim ve hep ekmek peynir kraker halada devam ediyo ara ara tamemen gecse bulantim .ben ette pisiremiyorum kokuyo bana.

Arkadaşlar basılı kitap alan var mı hamilelikle ilgili? Ben almak istiyorum ama pek araştırmadım henüz sizden fikir alabilirim. Telefonda uygulamalar var evet ama sürekli ekran başındayız zaten biraz gözlerimiz dinlensin basılı kitaptan okuyarak diye düşündüm.
Şuan okuduğum; modern bebek bakımı - erhan ateş
PDF buldum onu okuyorum. Çok beğendim doktorlar eşliğinde hazırlanmış bi kitap.
Burda önerilenleri filan da not almıştım hep.
Satın Almaya karar verdiklerimse bunlar;
Bebekler ne ister?
bilinçli bebek- anne baba akademisi ( onların başka bir sürü kitabı var bir bakın isterseniz )
Geliştiren anne baba - doğan cüceloğlu
Bebeğinizin ilk yılı rehberi- mayo clinic
Sağlıklı gebelik rehberi -mayo clinic
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler - sharon mazel

Ama bosver en temizi bu tiksinme birseylerden yiyecek bulamiyorum artik herseyden tiksinmekten 😅
Ay insallah guzel sonuclarla gelirsin cinsiyetide ogrenirsin
Beklemek zor ama insallah iyilerfir
Orası öyle tabi canım ama et ürünleri de tüketmek gerekiyor hiç tuketemiyorum nerdeyse
O kısmı güzel geçti ama sürekli kasık ağrılarım var tek derdim o insallah iyilerden canım 🥰

Dr. Banu çiftçinin kitabını okuyorum ben muhteşem bir rehber tavsiye ederim. 🌸

Kızlar yaklaşık hepimiz aynı haftalardayız. Acaba kilo alan var mı? Alanlar kaç kilo aldınız merak ediyorum. Benim doktorum Canan Karatay gibi kiloya aşırı karşı. Hemen tartıya alıyor gider gitmez psikolojim bozuldu 🙈
2 kilo aldım benim doktorda ilk tartıyo ama kiloya hiç takılmıyo karbonhidrata düştüm ben biraz ondan sanırım yaa

Bebeğinizi beklerken siZi neler bekler kitabı özellikle ilk hamilelikse tavsiye ederim herkese bence çok güzel detaylı ve faydalı bir kitap

Şuan okuduğum; modern bebek bakımı - erhan ateş
PDF buldum onu okuyorum. Çok beğendim doktorlar eşliğinde hazırlanmış bi kitap.
Burda önerilenleri filan da not almıştım hep.
Satın Almaya karar verdiklerimse bunlar;
Bebekler ne ister?
bilinçli bebek- anne baba akademisi ( onların başka bir sürü kitabı var bir bakın isterseniz )
Geliştiren anne baba - doğan cüceloğlu
Bebeğinizin ilk yılı rehberi- mayo clinic
Sağlıklı gebelik rehberi -mayo clinic
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler - sharon mazel

Dr. Banu çiftçinin kitabını okuyorum ben muhteşem bir rehber tavsiye ederim. 🌸

Bebeğinizi beklerken siZi neler bekler kitabı özellikle ilk hamilelikse tavsiye ederim herkese bence çok güzel detaylı ve faydalı bir kitap
Hepsini ekran görüntüsü aldım kızlar çok teşekkür ederim edineceğim yavaştan😋

Hepsini ekran görüntüsü aldım kızlar çok teşekkür ederim edineceğim yavaştan😋
Bende yenidoğan bakımıyla ilgili güncel bilgiler içeren bir kitap arıyorum birkaç tane önerdiler bu hafta alacağım birini. Çoğunda eski bilgiler var diyorlar bakalım

Orası öyle tabi canım ama et ürünleri de tüketmek gerekiyor hiç tuketemiyorum nerdeyse
O kısmı güzel geçti ama sürekli kasık ağrılarım var tek derdim o insallah iyilerden canım 🥰
Insallah canim bende et cok yiyemiyorum
Napalim artik yiyebildigimiz kadar zorlamayla olmuyor
Ay kasik agrisi olsa da korkunc olmasa da oda 🙈 insallah hep iyi olsunlar 😍

Back
X