Canım ben randevuları artık hep son saate alacağım galiba öyle güzel oluyor hastaneyi kapatıp çıkıyoruzOh ne güzel bakmış ikili test gibi olmuş zaten kan dışındamaşallah sağlıkla gelsin minik. Benimde rahmim ters ya o yüzden dedim sana öyle mi bakar acaba diye, keşke öyle baksa o zaman ben bi sorayım ekranda insan gördüğünü illaki unutuyor kağıtta da hiç net değildi en son ya. Belki ikili test bahanesine bakar ama inşallah unutmazsam ben yine sorucam. Benim doktor zaten en son alıyor eşleri vajinal bakıyorsa da içeri almıyor. Ve aşırı kalabalık biri icerde muayene olurken diğer sıradaki hasta sekreterin orda bekliyor hiç yalnız kalıyor gibi olmuyor zaten. Bu yüzden de acele gibi geliyor herseyi sormayi unutuyorum ister istemez bende acele ediyorum hemen giyineyim çıkayım falan diye

Cuma günkü kontrolden sonra bir tık daha rahatladım şükürler olsun ama tabi Allah’a emanet evlatlarımızın hepsi.
Artık benim kontrollerde 2 haftada 1 :)
Hissetsek rahatlayacağız2. Cocuk mu? İlk hamileliklerde çok zor diyorlar özellikle, en erken 18. Hafta falan diyorlar bilemiyorum ki ben daha bisey hissetmedim 12. Haftadayim daha olmaz sanırım![]()