2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende yenidoğan bakımıyla ilgili güncel bilgiler içeren bir kitap arıyorum birkaç tane önerdiler bu hafta alacağım birini. Çoğunda eski bilgiler var diyorlar bakalım
Hiç bişey kitapta yazdığı gibi yapamıyorsun canim bı bakıyorsun ki kendi tecrubenj kendin edinmissin alismissin bile 😍🥰

Gönlünden gecen olsun canım insallah 🥰
Dün happymom forumunda bisey gördüm, 19. Haftada pipi diye gösterip doktor fotoğrafını çekmiş erkek demis yani, kadın sonra detaylı ultrasona girmiş 20.haftada hayır bu kız diyip rahmini falan her yerini göstermiş diğer doktor. Kadında ilk erkek diye herseyi almış tabi. O ultrason fotosunu da koymuş bildiğin pipi 😂 Ben artık korkmaya başladım bu tahminlerden baya bi süre bisey almamak lazım 😂😂
Aboww o daha fena yaa bizim de burda bı tanıdığa hep erkek demişler bı doğuyor kız 🙈🙈 insan şok olur bu bebek benim değil bile der yani🙂 gönlümden geçen kız ama sağlıklısı tabiki de ikisi de çok seviliyor canından can😇
Erken ama ben gazdan farklı olduğunu düşünüyorum hafif pıt pıt gibi böyle
Bende bu aralar bir pıt pıt hissediyorum ama emin de olamıyorum nedense

Hiç bişey kitapta yazdığı gibi yapamıyorsun canim bı bakıyorsun ki kendi tecrubenj kendin edinmissin alismissin bile 😍🥰
Evet öyle diyorlar ama yinede ilk olunca tecrübesizlik malum biraz bilinçlenmekte fayda vardır herhalde 😄

Insallah canim bende et cok yiyemiyorum
Napalim artik yiyebildigimiz kadar zorlamayla olmuyor
Ay kasik agrisi olsa da korkunc olmasa da oda 🙈 insallah hep iyi olsunlar 😍
Aynen canım olmuyor valla bakliyatlardan sanırım ordan yiyip dengelersin demişti ebe.
Bazen öyle bi giriyor ki ağrı yani çığlık atıyorum ilk gebelik diye herhalde canım karnımın gerildigini bile hissediyorum

Evet öyle diyorlar ama yinede ilk olunca tecrübesizlik malum biraz bilinçlenmekte fayda vardır herhalde 😄
Yaaa kesinlikle öyle canım oğlum 40 gün gece uyumadı gaz sancısı başladı mı susturamiuorduk o ağlıyordu ben ağlıyordum şimdi hatırlayınca çok komik geliyor 😂😂

Aboww o daha fena yaa bizim de burda bı tanıdığa hep erkek demişler bı doğuyor kız 🙈🙈 insan şok olur bu bebek benim değil bile der yani🙂 gönlümden geçen kız ama sağlıklısı tabiki de ikisi de çok seviliyor canından can😇

Bende bu aralar bir pıt pıt hissediyorum ama emin de olamıyorum nedense
Valla cok fena insan illaki bisey alıyor birde parça parça alıyorsun hadi doğsun hepsini bir alayım demek için de imkan lazım. Ama illaki alınıyor cok zor ya inşallah başımıza gelmez🙈

Bende yenidoğan bakımıyla ilgili güncel bilgiler içeren bir kitap arıyorum birkaç tane önerdiler bu hafta alacağım birini. Çoğunda eski bilgiler var diyorlar bakalım

Evet benim bi arkadaşım da öyle demişti o kadar kitap okuduk ama çocuk kendi kurallarını kendi belirliyor diye :)

Ama bizde sıfır tecrübe ya mavişçim hiç yoktan alt beyne gitsin okuduklarımız bir yerde lazım olur belki.

Yaaa kesinlikle öyle canım oğlum 40 gün gece uyumadı gaz sancısı başladı mı susturamiuorduk o ağlıyordu ben ağlıyordum şimdi hatırlayınca çok komik geliyor 😂😂

Evet benim bi arkadaşım da öyle demişti o kadar kitap okuduk ama çocuk kendi kurallarını kendi belirliyor diye :)

Ama bizde sıfır tecrübe ya mavişçim hiç yoktan alt beyne gitsin okuduklarımız bir yerde lazım olur belki.
Bende korkuyorum kolik bebek olmasından ama hayırlısı artık bakalım 😂

Kızlar şuan bı çoğumuz cinsiyeti ne olacak diye merak ediyoruz🤗Hepimizin en öncelikli dileği sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları tabiki de 🤲
Sizlere bir sey soracağım 😁 ben özellikle kız istiyorum ki babasına düşkün olsun diye 😁 çünkü zaten cinsiyet farketmeksizin en çok ilgilenen annesi olacak. Çevremde(ablalarimda vs.) Gördüğüm kadarıyla erkek bebeklerin babasıyla pek bir bağı olmuyor 😁 ama kiz olunca tam tersi😁 tabi bu benim gözlemim. Aramızda daha önce anne olanlar var onlar tecrübeleri ,diğerleri de gözlemlerini aktarirsa sevinirim🌼

Aynen canım olmuyor valla bakliyatlardan sanırım ordan yiyip dengelersin demişti ebe.
Bazen öyle bi giriyor ki ağrı yani çığlık atıyorum ilk gebelik diye herhalde canım karnımın gerildigini bile hissediyorum

Ah o bana da oluyor biliyormusun
Bazen sert bisey hissediyorum benimde ilk o yuzden sanirim ama benim surekli degîl agri yoruldukca

Balik et yiyemiyorum ben artik ne bulursam 😅

Kızlar selam, yine kaşık ağrısından hastaneye gittim bugün çok şükür bebeğim iyiymiş hala cinsiyet belli değil, idrar enfeksiyonum var yine kültür testi istendi benden, bu arada tahmini olan var mı 🥰 ısrarla merak ediyorum sizce nedir

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-20-21-32-57-910_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2022-03-20-21-32-57-910_com.miui.gallery.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20220320_213129.webp
    IMG_20220320_213129.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20220320_212824.webp
    IMG_20220320_212824.webp
    22 KB · Görüntüleme: 60
Benimki tuttu bu Sefer , ama oglumda görseydim bu tabloyu, tutmayacakmış. Eğlencelik şeyler bunlar. Çok ciddiye almamak lazım. 😘 Cinsiyeti, Fetal DNA testi ile öğrenenler , sağlamasını yapıyor diyelim.
Tesekkur ederim canim allahtan hayirlisi sag salim gelsinlerde🥰🥰🥰

Back
X