2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim de kasılma oluyor arada ya. Özellikle sabah ilk uyandığımda ve gece ben de soracağım önemli bişi değildir inşaallah 😣
Normaldir canım bendede olıyor 3 gündür solda yürüdükçe falan çekilmeli bi ağrı ama şükür ters bişey olmadı ani hareketler kalkarken yatakta dönerkende oluyor sabitlendi hep aynı yerde ama acısını hissettiriyor 13.haftada normalmiş artarmış

Kızlar erkek ismi bulmak sanırım daha zor, sizler de aynı fikirde misiniz? :) önerileriniz var mı?
Evet canım ya düşünüyoruz cinsiyet öğrendiğimizden beri ama hala bulamadık bende erkekte zor olduğunu düşünüyorum🙃 Sadece şuan içime sinen ALP oldu oda kesin değil eşime kalsa sürekli isim bulup söylüyor hemen koyucakta ben beğenmiyorum öflüyor 😆

Kızlar erkek ismi bulmak sanırım daha zor, sizler de aynı fikirde misiniz? :) önerileriniz var mı?
Evet canım ya düşünüyoruz cinsiyet öğrendiğimizden beri ama hala bulamadık bende erkekte zor olduğunu düşünüyorum🙃 Sadece şuan içime sinen ALP oldu oda kesin değil eşime kalsa sürekli isim bulup söylüyor hemen koyucakta ben beğenmiyorum öflüyor
Ben de erkek olursa ne koyacağım diyorum aynen 😅 erkek bebeklere hediye almak bile zor ya. Kızlara göre çok güzel şeyler var 😅 oğluş anneleri kızmaz umarım bana 🙈 benimkine de doktorum erkek olabilir demişti bakalım üç gün sonra göreceğiz ❤️
Ayy zor olsun kız yeterki😀 Bende oğluş anası olucam hep kız isterdimde şimdi doktor yanlışlık olmuş kız dese kahrolurum diyorum çok farklı bişey hiç farketmediğini anlıyor insan erkek oluncada evlat işte🥰 Hem oğlanların çoğu anacı, anası kurban olurr 💙 Evdede tek kadın olarak şanımı sürdürücem😆 O yüzden olsun varsın zor isim seçilsin🤣 (Hatta bardaklarımı bile artık mavi seçiyorum bişey içecekken bu kadar oğlancı olacağımı düşünmezdim) ahahhaha😂😂

Bilmiyorum ki canım mesela ilk gebeliktw 5. Ayımda doktorun karsisinda oturken doktor farketti o zaman çok yorulmuştum ama beni acilen yatırdı. Serumlar bebeğe ciğer geliştirici ilaçlar falan. 5 gün falan yatırdı. Daha ilk gebelik alttan muayeneler açılma var mı diye kabus gibi bi gün geçirmiştim. Neyse ki bisey olmadı çıktım. Sonra da devam etti. 2. Gebeliktw daha ikk bastan başladı kasılma. Bisey olmadı onda da. Bu 3. Bunda da oluyo ama yine de sorcam. Nolur nolmaz. Aaa bide 2. Gebeliktw başka bi doktor magnezyum vermişti. Sanırım iyi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Sem bi sor unutma magnezyum veriri belki. Bende söylicem unutmazsam. Magnezyum yazar belki
Tamam canım Çarşamba giderim ben de o zaman belki. Bu kasılmalar korkuttu biraz. Bi şey olmamasına çok sevindim benimkide de sıkıntı yoktur olmaz inşaallah

• Muhteşem
Reactions: Zzy
Normaldir canım bendede olıyor 3 gündür solda yürüdükçe falan çekilmeli bi ağrı ama şükür ters bişey olmadı ani hareketler kalkarken yatakta dönerkende oluyor sabitlendi hep aynı yerde ama acısını hissettiriyor 13.haftada normalmiş artarmış
İnşaallah. Hareketlerini hissedene kadar rahat yok sanırım 🤷‍♀️

Evet canım ya düşünüyoruz cinsiyet öğrendiğimizden beri ama hala bulamadık bende erkekte zor olduğunu düşünüyorum🙃 Sadece şuan içime sinen ALP oldu oda kesin değil eşime kalsa sürekli isim bulup söylüyor hemen koyucakta ben beğenmiyorum öflüyor 😆
Yagiz Alp oneririm cok begeniyorum😍😍😍

Yaa gerçekten mi 🥰 kız diyen de çok oldu, kıyafet gördükçe insan sabırsızlanıyor salı günü az da olsa belli olur inşallah bakalım erkek olursa daha net belli olur herhalde 😊
Dilos ben kalcadan kilo alinca evet benimki kiz dedim oyle oldi gercekten kiz annesi kalcalardan kilo aliyor

Ay insallah bir burnum kaniyor Birde arada agri var yoksa korkuyorum 😅🙈
Canım burun kanaması bende de oluyordu hala daha ara ara oluyor, benim burun damarlarım çok ince bunu biliyordum zaten. Hamile olmadan önce de ara ara kanardı ama bi dönem çok artmıştı.
Özellikle 2. trimester da oluyor.

Herkese Merhaba Bircan ben. 16+2 olduk bugün. 13 yıl öncede bu forumda eylül anneleri 2009 yılında çok güzel dostluklar paylaşımlar edindik. Hala görüşüyor takipleşiyoruz. Memnun oldum umarum yine aynı arkadaşlıklar ediniriz. 2'li testim Orta Riskli çıktı benim nift testi yaptırdım cuma sonucu çıkıcak çok korkuyorum. 7 tane miyomum var birtanesi 8 cm di. Bu sefer biraz stresli ağrılı bir hamilelik sürecim var Allah herkese yardım etsin. Cinsiyeti için 2 doktor kıza 2 doktor erkeğe benzetti hala bilmyoruz.

Herkese Merhaba Bircan ben. 16+2 olduk bugün. 13 yıl öncede bu forumda eylül anneleri 2009 yılında çok güzel dostluklar paylaşımlar edindik. Hala görüşüyor takipleşiyoruz. Memnun oldum umarum yine aynı arkadaşlıklar ediniriz. 2'li testim Orta Riskli çıktı benim nift testi yaptırdım cuma sonucu çıkıcak çok korkuyorum. 7 tane miyomum var birtanesi 8 cm di. Bu sefer biraz stresli ağrılı bir hamilelik sürecim var Allah herkese yardım etsin. Cinsiyeti için 2 doktor kıza 2 doktor erkeğe benzetti hala bilmyoruz.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız içinizi ferah tutun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X