Avent mi aldınız acaba
Bunları almıştım cam olan avent ayrica arkada olan minik kutular bebek biseyler yemeye baslayinca cok ise yariyor ablamin cantasinda hep 4_5 tane olurdu kesinlikle sızdırmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avent mi aldınız acaba
Evet haklısınız çok sıcak suya koymamak lazim kullanirken buna dikkat ederim eridikten sonra ılıtmak için kullanırımSüt serin , daldırılan su sıcaksa cam şişe çatlayabilir. Dikkatli olmak lazım. Hani dondurma yiyince , sıcak bir şey içerseniz diş sızlar ya? Onun gibi
İşine yaradıysa ne güzel canım benim ağrılara fayda etmedi hiç kalsiyum magnezyuma erken başlattı o yüzden doktorumda öyle rahatladım çok dikkat et kullanmıyorsan mutlaka iste doktorundan yatmaktan ağrı oluşabilir vücudundaKızlar geçen hafta eşim ebebkten sırt ve bel desteği olan hamile yastığı almış bana, sürecim yatarak devam ettiği ve ağrılarım olmaması için. Gerçekten harika bir ürün, kullanmaya başladığımdan beri geceleri çok rahat uyuyorum karnımın üzerine yatma vs ihtimalim olmuyo. Hatta göbeği hafif yana yatırıp sırt üstü de bebeği etkilemeyecek şekilde yatabilyorum. Eğer yatarken uzanırken beli sırtı vs ağrıyan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Doğum sonrası da emzirme yastığı olarak kullanılabiliyormuş, cırt cırtlı olduğu için de yer kaplamıyor çok fazla ve makinede yıkanabilir özellikte![]()
Evet yaradı çok şükürİşine yaradıysa ne güzel canım benim ağrılara fayda etmedi hiç kalsiyum magnezyuma erken başlattı o yüzden doktorumda öyle rahatladım çok dikkat et kullanmıyorsan mutlaka iste doktorundan yatmaktan ağrı oluşabilir vücudunda
Beni hep sen gaza getiriyorsun gerci on été bakarak daha iyim su konusunda ama icecegim insallah sonucta yaz geliyorİnanki alışınca bırakamıcaksn kramplara bile faydası oluyor.![]()
Bende 10da başladım gerçekten çok faydasını gördüm aman görelimde ağrı çekmeyelimEvet yaradı çok şükür10.haftamda covid olmuştum ve migrenimi tetiklemişti doktorum o zaman başlattı beni magnezyuma günlük alıyorum. Hatta bu yatak istirahati süreci başladığından beri sabah ve akşam magnezyum alıyorum, iyi geliyor kesinlikle
![]()
Yedek iç çamaşırıyla gezcem bu gidişle akşamları oluyor genelde ama insan tedirgin oluyorBende var zaten birden çok çişim geliyo dışardaysam eve gelene kadar minnak minnak kaçıyo
Rengi sarı veya yeşil gibiyde koku varsa doktoruna tahlil ver canım ama su gibi kokusuz olan akıntı normalmiş bende de var doktorum böyle demiştiSizden öğrenecek çok şeyimiz var
Kızlar akıntıdan ne zaman korkulmalı?
Amniyo sıvısı ile alakalı konular çıkıyor karşıma, havuç ve deveci armudu iyi geliyormuş yemeye çalışıyorum onlardan ama bazen sıvı su gibi akıntım oluyor sanki çok da anlayamıyorum ama endişeleniyorum bazen.
Su çok içtiğimden sürekli de tuvaletteyim zaten.
Bende 10da başladım gerçekten çok faydasını gördüm aman görelimde ağrı çekmeyelim![]()
Çogalt Bi kaç gün sonra alışırsn mmerak etmeBeni hep sen gaza getiriyorsun gerci on été bakarak daha iyim su konusunda ama icecegim insallah sonucta yaz geliyor
Aynen ya ilik suda cok kotuÇogalt Bi kaç gün sonra alışırsn mmerak etmebn cok az sogutuyorum öyle içiyorum ılık su içilmiyor artk
![]()
Bebişin için içAynen ya ilik suda cok kotu
Dun butun gun is gux derken unutmusum suyu dudaklarim mahvoldu bir gunde bugun baya yuklendim cidden cok onemli
Bebişlerin diyecektimIcecegim insallah sayiyi arttirmaya caliscam![]()
bnde bitane oldugundan bebişin diyorum Olsun ben anliyorumBebişlerin diyecektimbnde bitane oldugundan bebişin diyorum
![]()
Aminn kuzummOlsun ben anliyorumrabbim hepimizinkini korusun teyzesi
![]()
Geçmiş olsun cnm, ben de enfeksiyon için 500 Luk antibiyotik kullandım tekrar etti yeniden kullanıyorum. Akıntı sorunum olmadi ben kasılma ve ağrı çektim.İlactan çok enfeksiyon sorun yaratıyor. İlaç bittikten üç dört gün sonra kontrol için idrar tahlili, idrar kültürü ve kanda crp değerine baktirabilirsin.Merhaba herkese ben ekim annesiyim ama büyük ihtimalle eylül anneside olabilirim size bir şey danışıcam ben idrar yolu enfeksiyonu oldum 10 değerimden 9 u referans dışı çıktı doktor 375 lik antibiotik verdi bide 1 günlük bu suya karıştırılan şeyden benim antibiotik çok karın ağrısı yapıyor doktora sordum probiyotik verdi yanına sizlerde böyle problem yaşayan var mı aşırı akıntım vardı artık idrarımın üstü beyazdı mecburen bende antibiotiğe hayır diyemedim
Kasılma nasıldı tarif edebilir misiniz? Günde 3-4 defa bi ağrı giriyor karnıma 10 saniye falan sürüyor geçiyor kasılma olmasından korkuyorumGeçmiş olsun cnm, ben de enfeksiyon için 500 Luk antibiyotik kullandım tekrar etti yeniden kullanıyorum. Akıntı sorunum olmadi ben kasılma ve ağrı çektim.İlactan çok enfeksiyon sorun yaratıyor. İlaç bittikten üç dört gün sonra kontrol için idrar tahlili, idrar kültürü ve kanda crp değerine baktirabilirsin.
Canım kasılma nerde oluyordu midende mi? 375 sabah akşamda 375 lik benim ishal yan etkisi çok yaygın yazıyor ama bende ishal değilde ishal burulması oluyor ay benim akıntım kesildi ama berbattıGeçmiş olsun cnm, ben de enfeksiyon için 500 Luk antibiyotik kullandım tekrar etti yeniden kullanıyorum. Akıntı sorunum olmadi ben kasılma ve ağrı çektim.İlactan çok enfeksiyon sorun yaratıyor. İlaç bittikten üç dört gün sonra kontrol için idrar tahlili, idrar kültürü ve kanda crp değerine baktirabilirsin.