Enfeksiyonunuz var mı?Kasılma nasıldı tarif edebilir misiniz? Günde 3-4 defa bi ağrı giriyor karnıma 10 saniye falan sürüyor geçiyor kasılma olmasından korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyonunuz var mı?Kasılma nasıldı tarif edebilir misiniz? Günde 3-4 defa bi ağrı giriyor karnıma 10 saniye falan sürüyor geçiyor kasılma olmasından korkuyorum
Yok hayır en son 1 hafta önce yapıldı idrar tahlili temizdiEnfeksiyonunuz var mı?
Doktorunuza sorun kasılmaları belki midede ve ya bağırsaklarda olmuştur bir sorunYok hayır en son 1 hafta önce yapıldı idrar tahlili temizdi
Kasılma mı bir anlayabilsem midem de ağrıyor birkaç gündür bayram sonu detaylı ultrason randevum var orda sorcam mutlaka teşekkür ederim.Doktorunuza sorun kasılmaları belki midede ve ya bağırsaklarda olmuştur bir sorun
Kasılma göbek deliğinin sağ ya da sol tarafinda oluyordu. Burulma hissini prebiyotik düzeltir. Siz bol su icip, ilaçlarınızı kullanın, kontrolü ihmal etmeyin. Tekrar geçmiş olsunCanım kasılma nerde oluyordu midende mi? 375 sabah akşamda 375 lik benim ishal yan etkisi çok yaygın yazıyor ama bende ishal değilde ishal burulması oluyor ay benim akıntım kesildi ama berbattı
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Ben de kısmetse Eylül annesi olacağım. Eylül sonu gibi sezeryan doğum deniyor normalde ekim başı ama 2 hafta erken alıyorlar sezeryanda. 9 yaşında bi kızım var ikinci kızım olacak inşallah.
Doktorumuz 2li testte erkeğe benziyor dedi, geçen hafta kontrolde cinsiyeti kız dedi. Kesin kızdır diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Ayrıntılı ultroson var mayıs sonunda orada kesin anlaşılır mı? İlk kızımda ayrıntılı ultrosona gitmedim maddiyattan dolayı. Doktorumuz bir kez kız demişti 4.aydan sonrayd, sonraki kontrollerde de kız demişti kafa karışıklığı olmamıştı.
Karnım bir bolgede toplanıyordu 15 saniyeliğine hafif tumsek bir sertlik olusuyordu. Ben bunları kramp sanıyordum. Günde bir kaç kez olması bu haftalarda normal rahim antrenman yapıyor gibi düşünebilirsiniz. Olduğu saati not almaniz ve sık ise doktora bildirmeniz gerekiyor. Enfeksiyonum olduğu için başta agriliydi kasılmalarım, şimdi ağrı yok ama o hissi bildiğim için arada hala oluyor,takipteyim.Kasılma nasıldı tarif edebilir misiniz? Günde 3-4 defa bi ağrı giriyor karnıma 10 saniye falan sürüyor geçiyor kasılma olmasından korkuyorum
Sertlik hissetmiyorum ona özellikle bakıyorum hatta ama dediğiniz gibi 10-15 saniye ağrı oluyor. Günde birkaç kezden fazla olmuyor çok şükür bugün 2 defa oldu mesela. Artarsa mutlaka danışırım doktoruma. Çok teşekkürler.Karnım bir bolgede toplanıyordu 15 saniyeliğine hafif tumsek bir sertlik olusuyordu. Ben bunları kramp sanıyordum. Günde bir kaç kez olması bu haftalarda normal rahim antrenman yapıyor gibi düşünebilirsiniz. Olduğu saati not almaniz ve sık ise doktora bildirmeniz gerekiyor. Enfeksiyonum olduğu için başta agriliydi kasılmalarım, şimdi ağrı yok ama o hissi bildiğim için arada hala oluyor,takipteyim.
Dun seninle konustuktan sonra cok kotu enfeksiyon hissettimAminn kuzumm![]()
Mrb bahsettiğiniz kasılmaları sık yaşamaya başladım özellikle üşüdüğümde ve biraz bile yorulduğumda olduğunu farkettim yanılmıyorsam eğer. Sebebi nedir acaba bi bilginiz var mı ben normal sanıyordum henüz danışmadım doktoruma ama. Bir de bahsettiğiniz enfeksiyon idrar yolu mu vajinal midirKarnım bir bolgede toplanıyordu 15 saniyeliğine hafif tumsek bir sertlik olusuyordu. Ben bunları kramp sanıyordum. Günde bir kaç kez olması bu haftalarda normal rahim antrenman yapıyor gibi düşünebilirsiniz. Olduğu saati not almaniz ve sık ise doktora bildirmeniz gerekiyor. Enfeksiyonum olduğu için başta agriliydi kasılmalarım, şimdi ağrı yok ama o hissi bildiğim için arada hala oluyor,takipteyim.
Herkese iyi bayramlar kızlar, seneye Ramazan Bayramında miniklerimiz kucağımızda bir bayram yaşayalım inşallah![]()
İyi bayramlar“Bugün bayram , erken kalkın çocuklar” diyen rahmetli Barış Manço’nun sıcacık melodisi eşliğinde, herkese şeker gibi bir bayram dilerim![]()
İnşallah cnmHerkese iyi bayramlar kızlar, seneye Ramazan Bayramında miniklerimiz kucağımızda bir bayram yaşayalım inşallah![]()
Merhaba, gün içinde bir kaç kez normal kabul ediliyor ama sıklaşıp rahatsız ediyor ise doktora danismalisiniz. Fikir almaktan zarar gelmez. İdrar yolu enfeksiyonu olarak tedavi uygulandı iki hafta sonra tekrar edince vajina için de bir fitil reçete edildi. Her enfeksiyonda kasılma olur diye bir durum yok. Siz takipte kalınMrb bahsettiğiniz kasılmaları sık yaşamaya başladım özellikle üşüdüğümde ve biraz bile yorulduğumda olduğunu farkettim yanılmıyorsam eğer. Sebebi nedir acaba bi bilginiz var mı ben normal sanıyordum henüz danışmadım doktoruma ama. Bir de bahsettiğiniz enfeksiyon idrar yolu mu vajinal midir