- 14 Ocak 2022
- 261
- 329
- 18
- 37
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese. Yine Acıbademde ama başka doktorlarla denemiştimMaşallah.Allah uzun ömürler versinDiğer denemeleriniz nerede oldu acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese. Yine Acıbademde ama başka doktorlarla denemiştimMaşallah.Allah uzun ömürler versinDiğer denemeleriniz nerede oldu acaba ?
Happy mom kuzum, direkt bunu okur okumaz indirYa istesem karsima cikmaz bugunde buna bakiyordum
Cok tesekkur ederim lalam
Adi ne uygulamanin bende Elika hamile var ama cok bilgi vermiyor
Bugun sonuclarim cikti doktora gonderdim cevap bekliyorum
Biraz daha beklemem gerekiyor sanirim
Beyaz küre yüksek çıktı wbc. Crp de baktırmıştım çok az onda yüksekti ona vermedilerKanda crp mi bakıldı acaba? Değer kaçtı?
YokHappy mom kuzum, direkt bunu okur okumaz indir
Hissedebildin mi bugün?
Peki ücreti ne kadar oranın ? Mustafa hoca nasıl ilgi ve alaka durumu hakkında bilgi verebilir misiniz acabaTeşekkür ederim darısı isteyen herkese. Yine Acıbademde ama başka doktorlarla denemiştim
Canım benim 3-4 hafta önce aşırı vardı ama şimdi yok öyle bir ağrım, normal olduğunu okumuştum ama.Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı aranızda ? Diğer tüm ağrılar gibi bu da bende erken başladı sanırım. Sandalyede yemek yerken vs zor kalkıyorum bıçak gibi saplanıyor. Koltukta biraz daha iyiyim ama yinede ağrıyor bir iki gündüz uzanmadan geçmemeye başladıMasaj yapıyorum sanki düşmüşümde orası ezikmiş gibi acıyor
İki hafta önce ben de o durumdaydım, magnezyum iyi gelmişti. Şimdi malum Proluton iğne yatak istirahati vs. o sebeple ağrı hissetmiyorum ama magnezyum deneyebilirsiniz. Geçmiş olsunKuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı aranızda ? Diğer tüm ağrılar gibi bu da bende erken başladı sanırım. Sandalyede yemek yerken vs zor kalkıyorum bıçak gibi saplanıyor. Koltukta biraz daha iyiyim ama yinede ağrıyor bir iki gündüz uzanmadan geçmemeye başladıMasaj yapıyorum sanki düşmüşümde orası ezikmiş gibi acıyor
Ama sorunlari yasiyorum baska doktora gostercem ya sizidan geberiyorumKusura bakma canim gormedim demek
Allah iyiligini versin kotu bisey yokmus sukur enfeksiyon hepimizde var sanirim gidip gidip geliyorlar
Ah bende kasiklarim degil bu defa sanki karnimin alti kopuyormus gibi oluyorAma sorunlari yasiyorum baska doktora gostercem ya sizidan geberiyorum
Kabızlık gibi bi durumun var mı acaba. Büyük tuvaletini zor yapma vsAh bende kasiklarim degil bu defa sanki karnimin alti kopuyormus gibi oluyor
Ozellikle tuvalete otururken felan
Anlamiyorum ki enfeksiyon degilse ne
Hayir yok anlamadim bu hafta usuttum mu acebaKabızlık gibi bi durumun var mı acaba. Büyük tuvaletini zor yapma vs
Sorma çok fena kalkarken. Kabızlıkta sebep olabiliyormuş ama bende oda yok bakalım doktor ne diyecek rahim genişlemeside çok ağrı yapıyormuş böyleCanım benim 3-4 hafta önce aşırı vardı ama şimdi yok öyle bir ağrım, normal olduğunu okumuştum ama.
Ben de o dönem desteksiz kalkamıyordum sızlıyordu resmen.
Teşekkür ederim ben 10.haftadan beri kullanıyorum zaten ama ya yeterli değil ya da rahim büyüdüğü için baskı yapıyor anlamış değilim tam doktora soracağım bakalımİki hafta önce ben de o durumdaydım, magnezyum iyi gelmişti. Şimdi malum Proluton iğne yatak istirahati vs. o sebeple ağrı hissetmiyorum ama magnezyum deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun
Bende ya boyle gidecek sanirim baya agirlastim ben oturdugum yerden zor kalkiyorum bacaklarim ödem ayak topuklarim bile.sizliyoAh bende kasiklarim degil bu defa sanki karnimin alti kopuyormus gibi oluyor
Ozellikle tuvalete otururken felan
Anlamiyorum ki enfeksiyon degilse ne
Ay senle biz ayni haftadayiz ben bugun 20+3umBende ya boyle gidecek sanirim baya agirlastim ben oturdugum yerden zor kalkiyorum bacaklarim ödem ayak topuklarim bile.sizliyo![]()
Canım karnın büyüyor sonuç da belki onun sıkıntısıdır. Kendini çok fazla dinleme bende dinlesem neler neler var ah. Ama işte olabilir diyorum normal diyorum. Geçecek gibi şeyler. Sende bide 2 bebej var herşey iki katı. Bence artık kendini bu kadar dinleme yoksa işin içinden çıkamazsın. Bende de ağrı değil de acıma oluyo karnın aciyo geriliyo sanırım ama normal gayet. Unut sen hamile olduğunu bi kaç ayHayir yok anlamadim bu hafta usuttum mu aceba
Keske beni dokuz Ay uyutsalarCanım karnın büyüyor sonuç da belki onun sıkıntısıdır. Kendini çok fazla dinleme bende dinlesem neler neler var ah. Ama işte olabilir diyorum normal diyorum. Geçecek gibi şeyler. Sende bide 2 bebej var herşey iki katı. Bence artık kendini bu kadar dinleme yoksa işin içinden çıkamazsın. Bende de ağrı değil de acıma oluyo karnın aciyo geriliyo sanırım ama normal gayet. Unut sen hamile olduğunu bi kaç ay![]()
Biraz biseylerle uğraşmalısın galiba canım. Böyle olmaz daha hamileliğin yarısı var böyle geçer mi. Hakaret olayida zaten 30. Haftadan sonra düzene giriyo bende bazen kaç defa hissediyorum bugün mesela.simdi hissettim. Aaa unutmusum diyorum. Sana aktivite düşünüyorum kara kara ama 2 çocuk olunca oyun hamuru oyna boyama yap falan böyle.seyler gekiyo aklımaKeske beni dokuz Ay uyutsalar
Bak bu ara kendimi dinlemeyi birakmistim hareket hissetmeyince gene basladim
Belkide genisliyor o yuzden anlamiyorum artik iki haftaya nasip olursa detayli ultrason var o zamana kadar mecbur beklemeliyim
Benim ikinci gebeligim ilk kez anne olcam inan hobi olarak herseyle ugrasmaya calisiyorum temizlik yapiyorim surekli ajajajaja ama hicbirini beceremedim aklimdan cikmiyor bebeklerBiraz biseylerle uğraşmalısın galiba canım. Böyle olmaz daha hamileliğin yarısı var böyle geçer mi. Hakaret olayida zaten 30. Haftadan sonra düzene giriyo bende bazen kaç defa hissediyorum bugün mesela.simdi hissettim. Aaa unutmusum diyorum. Sana aktivite düşünüyorum kara kara ama 2 çocuk olunca oyun hamuru oyna boyama yap falan böyle.seyler gekiyo aklımaaaa bak aklıma ne geldi lego falan al baya bi parçalı 2 3 ay bitmeyecek olanindan
ya puzzle falan.