• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Omron 720 alından ölçer düşünüyordum ama kulak içi olanların cok daha doğru sonuç verdiği gibi şeylere de çok denk geldim gruplarda kafam karışık benim de
Ben de kulaktan daha hassas olduğunu okudum canım ama emin olamadım hiç, braun baktım Ben de alından temassız. Bi tık pahalı ama ömürlük kullanırım dedim hem bebek hem de yetişkinler için.

Ben modeli felan sectim annem hediye aldı 550 sanırım battaniye ve yastık eklenince fiyat biraz artiyor. Hastanede giymesi icin normal kiyafetler goturecem ben fotoğraflar için bu takımı aldım fotoğraflar icin kendime son ay lcwaikikiden gecelik ve sabahlik almayi düşünüyorum en uygunu orda buldum
aynen bende fotoğraflar için öylembişi düşünüyodum fiyatıda makulmuş😊

Ben de kulaktan daha hassas olduğunu okudum canım ama emin olamadım hiç, braun baktım Ben de alından temassız. Bi tık pahalı ama ömürlük kullanırım dedim hem bebek hem de yetişkinler için.
Braun kulaktan ölçer var hangisiydi hatırlamıyorum 700-800 diyorlar ama memnuniyet oranı çok yüksek
Omron 720 de çok öneriliyor ama alından İşte

Hayatımın hiçbir döneminde böyle kabızlık yaşadığımı hatırlamıyorum çok canım yanıyor afedersiniz. Prebiyotik de pek işe yaramamış gibi🙈
Merhaba, ben sabahları ezdiğim avokadonun içine yarım limon ve az tuz serpip yarısını yedim ve çok şükür kabızlıktan kurtuldum. Avokado mide bulantısına da iyi geliyormuş. Size tavsiyem deneyin, bebek için de çok faydalıymış. Kabızlık gidene kadar hergün daha sonra ara ara tüketin. İnşaAllah benim gibi siz de şifa bulursunuz.

aynen bende fotoğraflar için öylembişi düşünüyodum fiyatıda makulmuş😊
Seçtiğim fisto alttaki tulum ama üstteki resimde olan battaniye ve yastiktan eklenecek bide şapka
IMG_20220506_171301.webp
IMG_20220505_224006.webp

Herkeseeee Selamlar

Malum dün Hidrellez idi ve İzmir’de kutlanmasi pek sevilir.

Ozellikle secmedim ama ayrintili ultrasonum dün yapıldı ve endişenin de dahil olduğu , karışık duygularla tam bir bahar havası vardı buralarda.

@charlottes ’ in pozitif geri dönüşüyle gittiğim perinataloğu pek sevdik eşimle. (Doç Dr. Murat Akbaş)

Aşırı sıcakkanlı bir doktor. Hastaneden bağımsız çalışıyormuş. Nasipse kendisiyle devam edeceğim.

Rahim ağzı kısalığı tespiti ve serkaj sonrası 20 mm den , tekrar 35 mm olmuş.

Nasıl yani artar mı dedim tekrar şaşırarak, kendi kendine kapanma olmayacağını okumuştum çünkü sadece durdurulabiliyordu.

Ee dikiş var , onunla birlikte , dedi.
Kısalabilir miydi yani , serkaja rağmen dedim, evet dedi.
Anladım ki kontroller çok önemli.

Çok şükür herşey yolunda bebeğe dair 🙏🏻

Plasentam önde olduğu için çok süper bir fotoğraf yakalayamadık ama olsun. Bir de hep elleri ayakları ağzındaydı ☺️

Farklı bir doktor , farklı bir bakış açısı demektir her zaman.

Ben 5 doz tetanoz aşısını tamamladım 6 yıl önce , gerek var mı dedim ( Daha önceki doktor bir doz daha ol sağlık ocağında demişti )

Bu doktor ise , sağlık ocağında değil de, içinde boğmaca da olan özel bir aşıyı ol dedi:

BOOSTRIX 0.5 ml IM
Yalnız aşı bulunmuyormuş kolay, siparişle geliyormuş . Aşıyı en erken 28. Haftada olabilirim . Daha 7 hafta var. Eczacı gelince saklayacak bizim için, ödemesini yaptım şimdiden.

Depolar tutuyormuş ellerinde, vermiyorlarmış fazla, zamlanınca yüksek fiyattan verelim diyerek. 5 tane hak tanımış sorduğum eczaneye de . Dördüncü bendim listede. Garip işler.

Yaşımdan dolayı da, preeklampsi riskine karşı önlem alalım diye, coaspirin e başla, 34. Haftada bırak dedi.

Oğlum okula başlayacak nasipse, tedirgindim getireceği hastalık riskleri açısından. 3 doz aşılıyım ama kanda pıhtılaşmaya neden olabiliyormuş Covid. En azından onun için de bir önlem olabilir belki.

Takılması zorunlu olduğu halde, toplu taşımada ve hastanede bile takmıyor insanlar artık. Her an herkes risk altında, biz de geçirebiliriz yani bundan sonra.

Bu arada dün yakılan bir ateşin kıyısından atlıyım dedim , ama düştüm , eşim kaydetmiş 😂 Güya dikkatli atladım. Neyse çok kibar düştüm dizim değdi biraz betona🤭

Benden havidisler böyle, umarım herkes iyidir. Sağlıkla kalın 🦋
Dediğin gibi baharın gelişi ile birlikte güzel haberler de gelmeue başladık çok çok sevindim canım gozunaydin Rabbim kucağımıza aldığımız günleri görmeyi de nasip etsin inşallah 🥰❤️
kızlar hastane çıkışını 10 lu 0-3 ay netten siparşş ettim yeni doğanı kısa süre giyiyolar diye hatamı ettim doğuma yakınnbebeğin kilosu az boyu kısaysa 3 4 takımda yeni doğannalırım diye düşünüyorym siz nasıl alıyosunuz fikriniz ne ?
Canim bana kalırsa iki takım hastane çıkışı üç takım da 0-3 ay yeterli çünkü bir ay jcinde çok çabuk büyüyorlar ve 40 çıkana kadar olmayacak artık o kıyafetler 🥰🙈

Maşallah burna bak fındık gibi💕

Her şey yolunda ne güzel çok sevindim canım, hep böyle devam etsin yandan da olsa bir poz yakalamışsın ne güzel.
Benim de plesantam önde bugün 20+2 yim ve çok zor hissedebiliyorum hareketleri sende de öyle mii onu sormak istedim sana?

Muhtemelen biz de zor poz alacağız diğer kontrollerimde hep öyle oldu çünkü:)
Sağol canım, inşallah böyle devam eder. 💞
Son 10 gündür çok hissediyorum, ayakta bile hissediyorum ama dışardan bir görüntü tepik çıkıntısı vs falan yok. Elimde his yok yani. Sadece ben hissediyorum içerden, o yüzden , gel koy elini, diyemiyorum eşime ve oğluma. Geç yansıyacak muhtemelen o yüzden dışarı , arada bir kat daha var.
Bazen sağda ve bazen solda tekmeler şeklinde , tavşan tepiği gibi ( Ergenlik yıllarında tavşan beslemiştim de besleyen olduysa anlar tarifimi 😄 )

Gayet iyiymiş de ya ben bulamadım çevremde eczanelere sordum da depolarında yokmuş hiç 😬
Hangi şehir ? Zaten siparişle geliyormuş , böyle doğum yaptıran , jinekoloji bölümü olan özel hastanelerin etrafındaki eczaneleri Google dan bulup telefon açabilirsin. Var - gelecek derlerse, ödeme yapıp ayırtabilirsin. Depolar sayı ile yolluyormuş çünkü. Tutuyorlarmış ellerinde . Ticarethane çünkü. Kimse seni- beni önemsemez. 🥺 senin de zamanın var. 28-32 hafta arası yaptır dedi bana doktor.

Merhabalar, benimde doğumum 2022 Ekim planlı şu an. Hamileliğimin 19. haftasında bi sinir harbi yada krizi geçirdim. Aklım başımdan gitti o an. Sonrasında bebeğime bişey olur diye çok korktum ama şükür herhangi bi sancı kanama belirti vs olmadı. Bu durumun bebeğe zararı olmuş mudur sizce böyle bişey yaşayan ve sağlıkla kucağına alan etkilenmedi çok şükür diyen var mı anneler arasında? Kontrolüme 1 hafta var endişe etmek kötü düşünmek istemiyorum ama evhamlandım haliyle çok ağlıyorum 2 gündür. Hala aklımı başıma toplayamadım ama bu sefer bebeğime odaklanmaktan. Şu an o sinire sebep olan düşman gibi görünüyor gözüme.

Hangi şehir ? Zaten siparişle geliyormuş , böyle doğum yaptıran , jinekoloji bölümü olan özel hastanelerin etrafındaki eczaneleri Google dan bulup telefon açabilirsin. Var - gelecek derlerse, ödeme yapıp ayırtabilirsin. Depolar sayı ile yolluyormuş çünkü. Tutuyorlarmış ellerinde . Ticarethane çünkü. Kimse seni- beni önemsemez. 🥺 senin de zamanın var. 28-32 hafta arası yaptır dedi bana doktor.
Kocaeli canım. Dediğin gibi yapacağım yarın ben Sırayla gözüme kestirdiklerimi bi aramaya başlayayım en iyisi :)
Normalde 20. Haftada tetanoz a çağırdılar ama önemli olan doğumdan bi kaç hafta önce olması diye biliyorum. Şimdi erken doğum riski de girdi araya bi an önce bulmaya çalışayım ben de :) teşekkür ederim 🤩

Haritalı mi canim artık bende detaylı yapamıyorum Alicamm bitane araştırıyorum anneler günü için indirime de giriyordur bence
Merdivenden düsmedi wifisiz .

Arkadaşlar merhaba. Ben 39 yaşındayım. Ve 2.oğluma hamileyim.17+4. Haftamdayım. 9 yıl önce ilk oğlumu çatın dar normal doğuramazsın dedikleri için çok istememe rağmen sezeryan oldum. Sonrasında ise hep ssvd hayalim oldu ama 9 yıl sonra hayatımda çıktığım en çok kiloda(110 kg) hamile kaldım. Şimdi de bu kilo ssvd yapmama engel olabilir. Aranızda varmı böyle kilolu özellikle ssvd doğum yapan

Merhabalar, benimde doğumum 2022 Ekim planlı şu an. Hamileliğimin 19. haftasında bi sinir harbi yada krizi geçirdim. Aklım başımdan gitti o an. Sonrasında bebeğime bişey olur diye çok korktum ama şükür herhangi bi sancı kanama belirti vs olmadı. Bu durumun bebeğe zararı olmuş mudur sizce böyle bişey yaşayan ve sağlıkla kucağına alan etkilenmedi çok şükür diyen var mı anneler arasında? Kontrolüme 1 hafta var endişe etmek kötü düşünmek istemiyorum ama evhamlandım haliyle çok ağlıyorum 2 gündür. Hala aklımı başıma toplayamadım ama bu sefer bebeğime odaklanmaktan. Şu an o sinire sebep olan düşman gibi görünüyor gözüme.
Aynı durumu iki hamileliğimde de yaşadım malesef olabiliyor canım insanız bizde ama sakin ol hiç bişey olmaz bebeğine zaten Daha duyamıyorlar sesimizi sağlık ocağına git istersen bı kalp atışıni dinle rahatlarsın 😊

Canim ben iki modeli de denemis biri olarak soyluyorum kesinlikle alindan 4 yasinda kizim var ilk iki yil kulaktan ates olcer kullaniyordum bende dogruluk payi daha yuksektir diye sonra bozulunca alindan olan modeli kullanmaya basladim hem dogrulugundan hic suphem olmadi bugune kadar hemde cok daha kullanisli imis cunku bebeklik donemi kulaktan olcum yapmak cok zor oluyor ozellikle bebek huzursuz iken benim tavsiyem alindan olcum 😊

Aynı durumu iki hamileliğimde de yaşadım malesef olabiliyor canım insanız bizde ama sakin ol hiç bişey olmaz bebeğine zaten Daha duyamıyorlar sesimizi sağlık ocağına git istersen bı kalp atışıni dinle rahatlarsın 😊
Çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻 Su serptiniz inanın yüreğime. Yarın haftasonu olunca bende ne yapcağımı bilemedim endişe ettim ama pozitif düşünmeye odakladım kendimi bu akşamdan beri. Sizin bu moral cevabınızla daha da kendime geldim çok teşekkür ederim ☺️

Ayni seyi bende yasadim hic korkmayin kanama ve sanci olmadikca sakin kalin ben hep sinirden sonra acillik oluyordum da cok sukur bisey olmadi icini ferah tut
Ve doktor bana onlarin daha hissetmedigini soyledi

Back
X