• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
benim doktorum sadece bu vitamini verdi kalsiyum için hiçbişi demedi günde kahvaltıda 1 2 dilim peynir yiyorum gün içerisindede 1 ya da 2 kase yoğurt yiyorum değişiyo hergün aynı olmuyo sizce yeterlimidir siz nasıl tüketiyosunuz doktorunuz ne diyo?

Eklentiler

• 1651938478247880843972.webp
    1651938478247880843972.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 38
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın özel değilse ne kadara geldi ikisi canim oğlumdan kalma beşik var ama anne yani almayı düşünüyorum bende aslında bebek arabasi da vardı ama tekerleği kırıldı onunda yenisini almak lazım artık :)
Çok tesekkür ederiz, sağolun 🥰 anne yanı olmuyor benim aldığım ama olan modellerde var. İkisini 4100e aldık biz. Tekerlek önemli onlar taşıyor minikleri 🤗🌸

Canim başıma hiç gelmedi ama acı ağrı varmı ucunda mesela geçen gün benim sarimsiydi ucu aciyordu yara olmuş gibi belki öyledr ondan su gelmiştir düşüncesindeyim
Yok 2-3 gündür hafif kaşıntı gibi his vardı damarlarım da belirginleşmişti. Acı ağrı yok
uçları tertemiz. Yara yok hiç
denemek için koyu halkayı iki parmağın arasında hafif sıkınca berrak şeffaf su gibi çıktı. Bi kaç farklı yerden minicik damlacıklar.
Kuruyunca parmakta süt gibi his bıraktı hafif yapışkan.
Ay çok garip ya

Yok 2-3 gündür hafif kaşıntı gibi his vardı damarlarım da belirginleşmişti. Acı ağrı yok
denemek için koyu halkayı iki parmağın arasında hafif sıkınca berrak şeffaf su gibi çıktı. Bi kaç farklı yerden minicik damlacıklar.
Ay çok garip ya
Canım aynı tarifine uygun bndede var bnde bi kaç gün önce farkettm normaldir diye hiç üstünde durmadm

benim doktorum sadece bu vitamini verdi kalsiyum için hiçbişi demedi günde kahvaltıda 1 2 dilim peynir yiyorum gün içerisindede 1 ya da 2 kase yoğurt yiyorum değişiyo hergün aynı olmuyo sizce yeterlimidir siz nasıl tüketiyosunuz doktorunuz ne diyo?
Ben kalsiyum degeri için tahlil verdim ve üst sınırdayım. Kahvaltıda peynir ve süt tüketiyorum. Ara öğün ya da akşam yemeginde de bı kase yoğurt yiyorum ama önemli olan ise bunlarla çay arasına minimum 3 saat ara veriyorum.

Ben kalsiyum degeri için tahlil verdim ve üst sınırdayım. Kahvaltıda peynir ve süt tüketiyorum. Ara öğün ya da akşam yemeginde de bı kase yoğurt yiyorum ama önemli olan ise bunlarla çay arasına minimum 3 saat ara veriyorum.
doktorum tahlilde istemedi ben hiç çay içmiyorum 1 bardak süt dimi kahvaltıda bide kuu sütmü yoksa açık süt falanmı

doktorum tahlilde istemedi ben hiç çay içmiyorum 1 bardak süt dimi kahvaltıda bide kuu sütmü yoksa açık süt falanmı
Bir gün acile gittiğimde ne var ne yok bakilacakti, kalsiyumu da istemiştim. Kutu süt kullanıyorum, akşam da tüketebilirsiniz ama gaz durumu açısından ben sabaha aldım

Canım analar bir sorum var. erken haftalarda göğsünden sıvı gelen var mı ?
18+0 bugün ve berrak sıvı damlacıklar çıktı iki göğsümden de.
Bende de oldu. Hatta serklajdan sonra olunca panik yaptım. Ama sıvı gelmesi erken doğum belirtisi değilmiş. Kolostrum gelirmiş bazı gebelerde. ( 16 haftadan sonra normalmiş olması ) Sütyen takmaya başladım evde de çare olarak . Takmayınca yine oluyor. Böyle sızlama , ardından bakıyorum toplu iğne başı gibi bir sıvı çıkışı… Korkulacak bir şey yok, hazırlık yapıyormuş vücut.

Ay çok garip ya
Sıkmak iyi değil , gerçi denemek için tek seferden bir şey olmaz da, uyarıcı olur o zaman. 👍

Bende de oldu. Hatta serklajdan sonra olunca panik yaptım. Ama sıvı gelmesi erken doğum belirtisi değilmiş. Kolostrum gelirmiş bazı gebelerde. ( 16 haftadan sonra normalmiş olması ) Sütyen takmaya başladım evde de çare olarak . Takmayınca yine oluyor. Böyle sızlama , ardından bakıyorum toplu iğne başı gibi bir sıvı çıkışı… Korkulacak bir şey yok, hazırlık yapıyormuş vücut.
İçim rahatladı ya. Evet senin gibi hissediyorum resmen sıkasım geliyor sıksam rahatlayacağım sanki.
Sıkmak iyi değil , gerçi denemek için tek seferden bir şey olmaz da, uyarıcı olur o zaman. 👍
Aynen ilkinde anlamadım elim ıslanınca hafif sıkınca geldi.
Zaten bilerek zorlamadım sonrasında. Duymuştum doğumu tetikleyebileceğini ☺️ Dikkatli olmakta fayda var

Ya evet dusunuyorum hangi marka sizinkisi iyi supuruyormu fikir verebilirmisiniz
Süpurge sepeti saticisindan hepsiburadan aldim.xiomi esensial de media marktta düşmüş fiyatı.2600 civari bunlar isimi gördü ekstra süpürge calistirmiyorum hiç.

Kızlar grip olmuşum, bayramda gezerken mi kaptım nedir özellikle gece boğazım ve burnum fena.

Ihlamur içtim bir zararı olmaz heralde, genelde bitki çayları önerilmiyor diye biliyorum ama.

Sabah bebeğimin hareketlerini bir kaç defa da olsa hissedebildim çok az, bu hareketler epey düzensiz dün hiç hissedememiştim mesela.
Bu vesileyle anneler günümüz kutlu olsun, inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza💓

Süpurge sepeti saticisindan hepsiburadan aldim.xiomi esensial de media marktta düşmüş fiyatı.2600 civari bunlar isimi gördü ekstra süpürge calistirmiyorum hiç.
Tesekkur ederim canm😘

Back
X