• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar grip olmuşum, bayramda gezerken mi kaptım nedir özellikle gece boğazım ve burnum fena.

Ihlamur içtim bir zararı olmaz heralde, genelde bitki çayları önerilmiyor diye biliyorum ama.

Sabah bebeğimin hareketlerini bir kaç defa da olsa hissedebildim çok az, bu hareketler epey düzensiz dün hiç hissedememiştim mesela.
Bu vesileyle anneler günümüz kutlu olsun, inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza💓
Geçmiş olsun canım. Bilindik bitki çayları abartılmadığı sürece sorun yok demişti doktorum. Ihlamur,zencefil,yeşil çay,meyve çayları gibi..
Bende bu aralar baya hissediyorum hızlandı galiba hareketleri. Şu an uyuyor galiba evi temizledim mahvoldum 😞 robotla biryere kadar oluyor içim rahat etmiyor illa o büyük süpürge yapılacak 🤦🏼‍♀️

Tüm annelerin ve anne adayları olan bizlerin günü kutlu olsun 🥰

Geçmiş olsun canım. Bilindik bitki çayları abartılmadığı sürece sorun yok demişti doktorum. Ihlamur,zencefil,yeşil çay,meyve çayları gibi..
Bende bu aralar baya hissediyorum hızlandı galiba hareketleri. Şu an uyuyor galiba evi temizledim mahvoldum 😞 robotla biryere kadar oluyor içim rahat etmiyor illa o büyük süpürge yapılacak 🤦🏼‍♀️

Tüm annelerin ve anne adayları olan bizlerin günü kutlu olsun 🥰
Ben de biraz düzen ve temizlik takıntılı bir insanım canım, benim de içim rahat etmiyor ama bu diğer türlü daha çok vicdan azabı çekeceğimi biliyorum. Robot açıyorum bol bol o silip süpürüyor.

Zaten ev çok dağılmıyor ama rutin işler bile vakit alıyor ve biz ağırlaşmaya başladıkça insanın bir şey yapası gelmiyor. En azından bende böyle olmaya başladı bu🤷🏻‍♀️

Yarın kontrolün var şimdi güzelce dinlen, saat kaçtaydı?

Ben de biraz düzen ve temizlik takıntılı bir insanım canım, benim de içim rahat etmiyor ama bu diğer türlü daha çok vicdan azabı çekeceğimi biliyorum. Robot açıyorum bol bol o silip süpürüyor.

Zaten ev çok dağılmıyor ama rutin işler bile vakit alıyor ve biz ağırlaşmaya başladıkça insanın bir şey yapası gelmiyor. En azından bende böyle olmaya başladı bu🤷🏻‍♀️

Yarın kontrolün var şimdi güzelce dinlen, saat kaçtaydı?
Sorma bendede var o takıntı aşamıyorum bir türlü 😞 bayadır evde olmayınca yapmak zorunda kaldım. Kadın çağırınca da beğenmiyorum temizliklerini eşim duysa söylenecek hiç söylemiyorum ona temizlik yaptığımı 😂 camlara gözüm yemedi hafta içi kayınvalidemi çağıracağım gelip silsin. İlk iş çamaşır astım işim bitti yanii o kadar çabuk yoruluyorum bende artık. Boynumdan kalçama kadar heryerim ağrıyor şu an uzandım. Kontrolüm yarın 15:30ta bakalım heyecanlıyım 🥰

Ben tup bebek oldugu icin temizlik isini basta hic yapmadim sonradan da nasil zor geldi😀
Benimde tüp bebek birkere bile yatmadım desem yeridir günlük hayatıma devam ettim hep kimsem olmayınca. Annem hep der sen hiç canının kıymetini bilmiyorsun diye doğru galiba.

Kızlar grip olmuşum, bayramda gezerken mi kaptım nedir özellikle gece boğazım ve burnum fena.

Ihlamur içtim bir zararı olmaz heralde, genelde bitki çayları önerilmiyor diye biliyorum ama.

Sabah bebeğimin hareketlerini bir kaç defa da olsa hissedebildim çok az, bu hareketler epey düzensiz dün hiç hissedememiştim mesela.
Bu vesileyle anneler günümüz kutlu olsun, inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza💓
Ihlamurun zararı olmaz canım icebilirsin çok geçmiş olsun inşallah hafifcene atlatırsın bir kaç güne iyice anlayacaksın hareketlerini kuzucum🥰 birde bol bol meyve ye güneş de iyi gelir

2 gün önce bebeğimin hareketleri çok hissediyordum ancak son 2 gündür hissediyorum ama zayıf hissediyorum bir sorun mu var acaba

2 gün önce bebeğimin hareketleri çok hissediyordum ancak son 2 gündür hissediyorum ama zayıf hissediyorum bir sorun mu var acaba
Canım bende de geçenlerde böyle oldu hiç hissetmedim 2 3 gün korktum ama çok normalmiş. Merak edip gittiğimde gayet sağlıklıydı. Korkma o yüzden.

Ben de tam olarak güçlü bir şekilde hiç hissedemedim, hissedemiyorum canım.
Bebeğin ayakları aşağıda olursa çok hissedilmemiş diye okudum, pozisyonlar alakalı yani. Hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz, inşallah sağlıklıdırlar🙏

Kızlar burda bi arkadaşın tavsiyesi ile almıştım, 3 gündür kullanıyorum şahane bir şey. Yüz üstü yatamıyorsunuz bu vesile ile. Bi bakın isterseniz hem diğer hamile yastıkları gibi kaba da değil.

Eklentiler

• 900B2A67-00B7-4A02-872F-A5EAF3CED9E9.webp
    900B2A67-00B7-4A02-872F-A5EAF3CED9E9.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar burda bi arkadaşın tavsiyesi ile almıştım, 3 gündür kullanıyorum şahane bir şey. Yüz üstü yatamıyorsunuz bu vesile ile. Bi bakın isterseniz hem diğer hamile yastıkları gibi kaba da değil.
Ben de kesinlikle öneriyorum bunsuz uyuyamıyorum artık. Bir de bacak arasına minik yastık sıkıştırdı mı mis gibi oluyor 🌺

Ben de kesinlikle öneriyorum bunsuz uyuyamıyorum artık. Bir de bacak arasına minik yastık sıkıştırdı mı mis gibi oluyor 🌺
Ben sağa sola çok dönen bir insanım kuzum diğer yastıklar bana göre değil bir de kim nereye koysun o koca yastıkları😃

Bu iyi geldi bana dediğin gibi çok kullanışlı. Belki de sen söylemiştin senden görmüş almış olabilirim🫶

Ben sağa sola çok dönen bir insanım kuzum diğer yastıklar bana göre değil bir de kim nereye koysun o koca yastıkları😃

Bu iyi geldi bana dediğin gibi çok kullanışlı. Belki de sen söylemiştin senden görmüş almış olabilirim🫶
Olabilir bilmiyorum ki topikte yazmıştım ben de 😅
Valla dediğin gibi ayrı ayrı 3 ystıkla yatıyordum ben de sabah 2 si yerde uyanıyordum 🤣 ona rağmen bi de yüzüstüne dönüyordum sonra niye rahmim ağrıyo diye soruyordum 🤣

Bunu aldığım günden beri o tarz bi ağrım olmadı 😅 geçen misafirlikte uyuyamadım bunsuz. Valla muhteşem yapmışlar kayma düşme derdi de yok herkese öneririm ☺️

Benimde tüp bebek birkere bile yatmadım desem yeridir günlük hayatıma devam ettim hep kimsem olmayınca. Annem hep der sen hiç canının kıymetini bilmiyorsun diye doğru galiba.
Tup bebem suresinde banyomu kirmistik transfere 1 gun kala bitti
3 gun yattim sonra eve gidip ufak ufak biseylerde yapmistimm sora İlk haftalarda riskliydi kan degerlerim duzenli artmadii sonraaa asiri kusma mide bulantisi yasadim
Bi sure evi saldim 13.haftaya kdr annem destek oldu sonrraa zorda olsa kendim yaptim😀

Kızlar herkese iyi akşamlar, malum bu dönemde cildimiz leke oluşumuna çok müsait sürekli güneş kremi kullanmak lazım. Benim elimdeki bitmek üzere yenisini alacağım, aranızda güneş kremi konusunda temiz içerikli olarak tavsiyesi olan var mıdır acaba 😊🤗

Tup bebem suresinde banyomu kirmistik transfere 1 gun kala bitti
3 gun yattim sonra eve gidip ufak ufak biseylerde yapmistimm sora İlk haftalarda riskliydi kan degerlerim duzenli artmadii sonraaa asiri kusma mide bulantisi yasadim
Bi sure evi saldim 13.haftaya kdr annem destek oldu sonrraa zorda olsa kendim yaptim😀
Boşver en iyisini yapmışsın 😄 ev işi nankör bugün yap 2 saat sonra yine toz tutuyor 🤦🏼‍♀️

Kızlar herkese iyi akşamlar, malum bu dönemde cildimiz leke oluşumuna çok müsait sürekli güneş kremi kullanmak lazım. Benim elimdeki bitmek üzere yenisini alacağım, aranızda güneş kremi konusunda temiz içerikli olarak tavsiyesi olan var mıdır acaba 😊🤗
Solantenin hamilelere ozel olani var ama 300 tl😀
Biodermanin aldim bende 200 tltdi☺️

Ben düzenli kullanıyorum canım ama hamile kalınca mineral içerikli kullanmak gerekiyormuş cilt tipime göre buldum. Hamile bir doktor temiz içerikli güneş kremi listesi paylaşmıştı oradan aldım. Bendeki svr sun secure fluide diye bir şey fiyatıda gayet makul. Bu arada eskiden hep vıchy kullanırdım çok güzeldi yapısı ama hamileliğe içerik olarak uygun çıkmadı malesef.

Back
X