• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya
Canım gözün aydın geldi demek bebiş🧿

Evet yanında bir hemşire olması gerek bu bir hak hemen çağırmalarını söylemelisin

Göbek bağı dediğiniz gibi normalmiş bugün kontrol vardi sorun yok dedi doktor orayı temizledi alkolle. Sarılık doğduğunda 5.5 tu bugün 11 cikti takip edelim dedi doktor böyle olabilir suan kritik değil dedi. Bi de benim bebisin alt on dışı var gibi tam çıkık deil ama izi var doktor bazı yenidogan çıkarabiliyor bu çıkarsa alınması lazım dedi ona üzüldüm biraz umarım çıkmaz. Sizinkilerde var mi oyle bise? kilosunu da biraz kaybetmiş bebis, sadece anne sütü veriyorum. Daha fazla kaybetmesin dedi. Siz nasıl bekliyorsunuz ek gıda veriyor musunuz.

Canlarım
Bebem kucağımda
İyiyiz şuanda şükürler olsun
2410 gr doğduk ufacığız 🥹🥹🥹
İmkanınız varsa normal doğurun 😅
Ahh gözün aydın canım Güneşiniz bir ömür sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah 🙏🧿
Kızlar çıldıracam emmeyi bilmiyor memeye yaklaşınca ağlıyor. Napıcam bilmiyorum. Ebeler de hepsi doğumda ne zaman gelecekler belli değil aç aç nasıl olacak ya
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün🧿 bizimde böyleydi daha yeni yeni emmeye çalışıyor yavrum mamayla beslendi hep. Ama yanınızda size özel bir ebe olması lazım mutlaka bir sorun bunu.

Yanında kimse yokmu kuzum eliyle memeni tutup ağzına vermesi lazım bana öyle yaptılar bebek hemşiresi olması lazım emzirme eğitimi veriyorlar hastanede
Teşekkür ederim kızlar. O da denedi emmek istemiyor kesinlikle ağlıyor hemen emzik denedik onu bile emmiyor ya
Ahh gözün aydın canım Güneşiniz bir ömür sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah 🙏🧿

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün🧿 bizimde böyleydi daha yeni yeni emmeye çalışıyor yavrum mamayla beslendi hep. Ama yanınızda size özel bir ebe olması lazım mutlaka bir sorun bunu.
Canım gözün aydın geldi demek bebiş🧿

Evet yanında bir hemşire olması gerek bu bir hak hemen çağırmalarını söylemelisin

Göbek bağı dediğiniz gibi normalmiş bugün kontrol vardi sorun yok dedi doktor orayı temizledi alkolle. Sarılık doğduğunda 5.5 tu bugün 11 cikti takip edelim dedi doktor böyle olabilir suan kritik değil dedi. Bi de benim bebisin alt on dışı var gibi tam çıkık deil ama izi var doktor bazı yenidogan çıkarabiliyor bu çıkarsa alınması lazım dedi ona üzüldüm biraz umarım çıkmaz. Sizinkilerde var mi oyle bise? kilosunu da biraz kaybetmiş bebis, sadece anne sütü veriyorum. Daha fazla kaybetmesin dedi. Siz nasıl bekliyorsunuz ek gıda veriyor musunuz.
Benim yoktu da arkasaismkn bebeği doğduğunda dişi vardı aldılar. Yoksa kendi çıkarmış boğazına kaçabilirmiş.

Teşekkür ederim kızlar. O da denedi emmek istemiyor kesinlikle ağlıyor hemen emzik denedik onu bile emmiyor ya
Hayırlı oksun canım Allah analı babalı büyütsün. Öncelikle sakinleşmesini bekleyin bence ağlamıyorken deneyin. Slikon meme ucu varsa onunla falan dene uzukme. Buarada bebek hemen hissediyor annenin stresli olduğunu. Güzelce konuş biseyelr şöyle ona sende o da sakinleş besmeleni çek 2 memeyi de vermeyi dene ama stres olma. Inan hemen hissediyorlar

Bn manuel aldım yanmda götüreym ama manuelde hastanede cok pratik olmaz galiba 🙄eger işe yaramassa elektirkli alıcam artk
Işte senin enerjine bağlı o an ki. Ben almamstim kiralarim die oda olmayinca e bebekyeb baby plus aldik 500 tl güzel ben memnun kaldim sütümü o getirdi yani

Gözün aydın canım ağzına süt tadı gitmesi lazım biraz acıksın bekle o zaman kavrar daha bilmiyor annesi

Kızlar bebeğim sütümü içince uyumuyor sürekli mızlıyor mamayı verince uyuyor aç kalıyor sanırım kahroluyorum evdeki pompayla sağınca da az geliyor sütüm az çekiyor gerçi .Sorum şu hastane tipi kiralamalı mı süt artar mı bu şekilde sütünü artıran var mı hastane tpi kiraladıysanız markası nedir yardımcı olur musunuz?
Az çekiyor diye dusunme sütünü kaç dk sagiyorsun. Ben süt gelmese bile en az 15 dk sagiyordum ve beslenme tarzi cok onemli yüksek lifli gidalar meyve balik et tuketmen gerekir ki sutünu artirsin

Bende aynı durumdayım. Sezeryandan geç geldi sütüm bebekte mamaya alıştı tabii. Anne sütü ve mama birlikte ilerliyoruz her 2 saatte. Bizde hastane tipi spectra 2 kiraladık günde 50-60cc anca sağınca çıkıyor. Bebeğede bu kadar gidiyorsa yetmiyordur diye düşünüyorum. Umarım bizimde sütümüz artar 🙏
Senle hemen hemen ayni gun dogurduk ama denk gelmedik sanirim ilk cocuk dr gittiniz ve mamayi o zaman mi önerdiler

Öyle canim
Sen nasilsin nasil gidiyor son haftalar
Sıcaklardan çok bunalmış hissediyorum artık. Yine de 39 a kadar bekler inşallah diyorum. Hem emme refleksi daha gelişmiş oluyor hem kilosu da biraz toparlarsa bakımı kolay olur diyorum. Hem de açıkçası 2 çocuklu hayat biraz korkutucu geliyor gözüme 🙄 nasıl bir düzen oturacağız merak ediyorum

Back
X