- 26 Temmuz 2018
- 7.655
- 8.809
- 198
- 33
Hastaneye göre değişiklik gösteriyor olabilir canim ama kimisi odada takıyor ilkinde öyle yapmıştılae bana hafif yanma oluyor onu takarken saniyelik bir işlem zaten kimisi de ameliyathane de takıyor uyuşukluk gerçekleşince bu sefer de odada takmak isterlerse söyleyeceğim ameliyathanede takın diye bende hiç sevmedim o işlemiKızlar benim de sorum olacak özellikle doğum yapmış annelersezaryen planlandı benim için. İdrar sondası takılacak malum. Damar yolu iğne vs korkmuyorum ama bu sonda olayı çok kafama takılıyor. Belki saçma bir soru olmuştur kusura bakmayın ama korkuyorum çok
çok acıtıyor mu acaba
![]()
Canim kaşıntı normal olmayabilir karaciğer emzimleriyle alakalı diye biliyorum bı doktorunla görüşür musun tahlil ister en azından için rahat etmiş olur kuzucmKızlar birşey soracagım 38 39 haftalarda acayip kaşınan varmı? Heryeri kol bacak sırt karın genital bölgeme kadar en az 1 aydır kaşınıyorum ya acaba neden kaynaklı. Şuanda kaşıntıdan ağrıdan miğde yanmasından uyuyamıyorum![]()
Günaydın bebitomGünaaaydın
Ben doğurdum kızlar dersen hiç şaşırmayacağım senin doktor seni her an alabilir çünkübi koşu doğur gel haydi inşallah.
Dün midemden gelen suyu başka bir yerden geldi diye düşünerek doğum sanan uykulu psikolojime hala gülsem de sabah da afedersiniz ishal olmuşum @gls9216 @Papatya 26
Aklıma doğumdan önce mise temizlenir teorileri geliyor bir tık tırsmış olabilirim![]()
Bende de geçmek bilmeyen bir ishal var ya on gün oldu nerdeyse tam geçiyor diyorum hoop gene aynı iki güne doğum var korkmaya başladım