• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim de sorum olacak özellikle doğum yapmış anneler 😇😇 sezaryen planlandı benim için. İdrar sondası takılacak malum. Damar yolu iğne vs korkmuyorum ama bu sonda olayı çok kafama takılıyor. Belki saçma bir soru olmuştur kusura bakmayın ama korkuyorum çok 🙈 çok acıtıyor mu acaba🙈🙄
Hastaneye göre değişiklik gösteriyor olabilir canim ama kimisi odada takıyor ilkinde öyle yapmıştılae bana hafif yanma oluyor onu takarken saniyelik bir işlem zaten kimisi de ameliyathane de takıyor uyuşukluk gerçekleşince bu sefer de odada takmak isterlerse söyleyeceğim ameliyathanede takın diye bende hiç sevmedim o işlemi
Kızlar birşey soracagım 38 39 haftalarda acayip kaşınan varmı? Heryeri kol bacak sırt karın genital bölgeme kadar en az 1 aydır kaşınıyorum ya acaba neden kaynaklı. Şuanda kaşıntıdan ağrıdan miğde yanmasından uyuyamıyorum🥺
Canim kaşıntı normal olmayabilir karaciğer emzimleriyle alakalı diye biliyorum bı doktorunla görüşür musun tahlil ister en azından için rahat etmiş olur kuzucm
Günaaaydın🫶

Ben doğurdum kızlar dersen hiç şaşırmayacağım senin doktor seni her an alabilir çünkü😂 bi koşu doğur gel haydi inşallah.

Dün midemden gelen suyu başka bir yerden geldi diye düşünerek doğum sanan uykulu psikolojime hala gülsem de sabah da afedersiniz ishal olmuşum @gls9216 @Papatya 26
Aklıma doğumdan önce mise temizlenir teorileri geliyor bir tık tırsmış olabilirim 🫣
Günaydın bebitom ❤️
Bende de geçmek bilmeyen bir ishal var ya on gün oldu nerdeyse tam geçiyor diyorum hoop gene aynı iki güne doğum var korkmaya başladım🙈😅

Gerçekten rahatladım 🤦🏻‍♀️😅 ne kadar yersiz korkularım var. İşte herkeste değişik durumlar oluyor sanırım. Bir an önce bitse de rahatlasam..
benimde mecburi sezeryan hep normal doğum istiyodum ama olmadı ama bundada belki bi hayır vardır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. sakın sezeryan ve detaylarıyla ilgili araştırma falan yapma kendimden biliyorum yaptıkça korkar insan ben daha önce tiroid ameliyatı oldum hızlı gelişmişti 4 gün içinde doktor seçtim karar verdim oldum yine çok korkuyodum ama hiçbişi izlemedim ameliyatla ilgili çok çabuk toparlanmıştım çok şükür.ameliyattan 5 6 ay sonra falan bigün merak edip tiroid ameliyatı izledim ben bunu önce izlesem herhalde korkudan olamazdım dedim kendi kendime 🤣yani kısaca hiç düşünmemeye çalış inşallah kolay geçcek ve mis kokulu bebeğini kıcağına alcaksın.perşembede beniö günüm bakalım nasıl olcak😊

Karaciğer enzimleriniz yani AST ve ALT değerleriniz normal mi? Eğer normal ise muhtemelen ya hormonal değişimlerimiz ya da çatlatayacak bölgelerimiz olduğu için olduğu için kaşınıyor olabilir. Bu kadar uzun süren bir durumu doktorunuza danıştınız mı?
Mide yanması zaten çok normal hepimizde olan bir durum. Bu gece 2.ye uyanıyorum 🤦🏻‍♀️
Ya ben doktora gidiyorum heycandan inanırmısın herşeyi unutuyorum🤦‍♀️ yarın sabah 9.30 da randevu var gidecegim inşallah unutmazsam sorarım. O an açılma varmı çatı muanesi bebek derken aklımdaki herşey gidiyor

Hastaneye göre değişiklik gösteriyor olabilir canim ama kimisi odada takıyor ilkinde öyle yapmıştılae bana hafif yanma oluyor onu takarken saniyelik bir işlem zaten kimisi de ameliyathane de takıyor uyuşukluk gerçekleşince bu sefer de odada takmak isterlerse söyleyeceğim ameliyathanede takın diye bende hiç sevmedim o işlemi

Canim kaşıntı normal olmayabilir karaciğer emzimleriyle alakalı diye biliyorum bı doktorunla görüşür musun tahlil ister en azından için rahat etmiş olur kuzucm

Günaydın bebitom ❤️
Bende de geçmek bilmeyen bir ishal var ya on gün oldu nerdeyse tam geçiyor diyorum hoop gene aynı iki güne doğum var korkmaya başladım🙈😅
Evet yarın randevum var. Bakın kaşıya kaşıya böyle şeyler çıktı vicudumda. Şuan anneme geldim dedim evdemi birşey var eşime ilaçla flan dedim ama o diyoe ben kaşınmıyorum😩 fotoda tam belli değil ama daha fazla çıkmış sırtımda gögüslerimde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar birşey soracagım 38 39 haftalarda acayip kaşınan varmı? Heryeri kol bacak sırt karın genital bölgeme kadar en az 1 aydır kaşınıyorum ya acaba neden kaynaklı. Şuanda kaşıntıdan ağrıdan miğde yanmasından uyuyamıyorum🥺
Ahh ahh aylarca çektim ben bu kaşıntıyı. Her şey araştırıldı normal çıktı hamilelik hormonlarından kaynaklıymış benimki. Doğurunca geçti şükür 🙏

Nasıl anlıyorsunuz sırtının ağrıdığını? Geçmiş olsun bu arada inşallah ciddi birşey yoktur 🙏🏻
Sırt üstü yatırdığımda çok agliyo bide Sırtını sivazladigimda. Galiba çok kucakta tuttum yenidoganda kemikleri batar fln derler. Bu yüzden bol bol masaj yapıp biraz yüzüstü yatıyorum gün içinde, rahatlıyo

Ahh ahh aylarca çektim ben bu kaşıntıyı. Her şey araştırıldı normal çıktı hamilelik hormonlarından kaynaklıymış benimki. Doğurunca geçti şükür 🙏
Yaa çok sevindim😍 inşallah benimkide geçer ya. Çok canım sıkılıyor heryerim sivlce sivilce oldu🥺

Back
X