• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet yarın randevum var. Bakın kaşıya kaşıya böyle şeyler çıktı vicudumda. Şuan anneme geldim dedim evdemi birşey var eşime ilaçla flan dedim ama o diyoe ben kaşınmıyorum😩 fotoda tam belli değil ama daha fazla çıkmış sırtımda gögüslerimde

Yaa çok sevindim😍 inşallah benimkide geçer ya. Çok canım sıkılıyor heryerim sivlce sivilce oldu🥺
Benimde öyleydi özellikle geceleri aşırı artıyordu. İzmirdeyiz sıcaktan sürekli duşa giriyordum ama yine kaşınıyordum malesef.

Göbek bağı dediğiniz gibi normalmiş bugün kontrol vardi sorun yok dedi doktor orayı temizledi alkolle. Sarılık doğduğunda 5.5 tu bugün 11 cikti takip edelim dedi doktor böyle olabilir suan kritik değil dedi. Bi de benim bebisin alt on dışı var gibi tam çıkık deil ama izi var doktor bazı yenidogan çıkarabiliyor bu çıkarsa alınması lazım dedi ona üzüldüm biraz umarım çıkmaz. Sizinkilerde var mi oyle bise? kilosunu da biraz kaybetmiş bebis, sadece anne sütü veriyorum. Daha fazla kaybetmesin dedi. Siz nasıl bekliyorsunuz ek gıda veriyor musunuz.
Sarılık için bol bol emzirme öneriliyor, biz de şuan sarılık takibi yapıyoruz, 2 saatte bir emziriyorum gece ve gündüz. İlk haftalar kilo kaybetmesi çok normal, yaklaşık 10 günden sonraki doğum kilosunu geçmiş olması beklenirmis. Ben herhangi ek takviye vermiyorum sadece anne sütü veriyorum.

Yoksa siz Başak ya da oğlak Burcu musunuz? :)

Şaka bir yana o dürtü bende de var, gönlüm istiyor ki doğum olsun bitsin bebeğimi kucağıma alayım yakınlar öyle gelsin hastaneye. Ya da hiç gelmesin biz direkt eve geçelim eşimle orda anneleri babaları çok yakınları görelim.

Aslında biz ne hayal edersek edelim, ne planlarsak planlayalım tamamen spontane gelişecek bir süreç bizi bekliyor.
Kendimizi tamamen bebeğin kucağımıza verildiğini o ana kanalize edersek belki bi tık rahatlarız.

Ben max tarihe 8 gün kalmış olmasına rağmen kendimi daha aylar yıllar boyu hamile kalacak gibi hissettiğimden o moda giremedim😇
Başak olmasamda başak anasiyim artık 😂
Ya aslında kimsenin bana bişey dediği yada yaptığı yok. Ben kendi kendime sisiniyorum 🥺 hormonlardan galiba. Zaten dünden beri bildiğin regl oluyorms gibi bir his var karnmda kasklarmda falan. Bugün çok daha iyi hissediyorum, inşallah sorunsuz geçecek herşey 🙏 dediğin gibi bebeğime odaklanicam.
Seninde cook az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 benimde 24 saatten az kaldı. 🙈

Kızlar size bi sorum olucak. Bebeğimizin doğduğu günü 1. Gün diye mi hesaplıyoruz yoksa bi gün sonra mı 1. Gün oluyo?
25 ağustos sabah saat 9 buçuk doğumlu bebeğim kaçıncı günü oluyor yani bilen yazablir mi?
25 ağustos 1. Gün mü oluyor direk yoksa 26 ağustos mu?
Doğum saatine göre hesaplanıyor, yani sizin bebeğiniz 26 Ağustos saat 9:30da 1 Günlük olmuş oluyordu.

Sancım bile yok kızlar bakalım çatıda neler olmuş bi umudum o kaldı 🤣
Sancı olmasa da artık son haftan o yüzden elbet gelecek bu kiz öyle düşün :)
Kız benim göbüş çok çıkmadı yaaaaa 😂
Ben eski fotoğraflarıma bakıyorum da göbeğim var zannettiğim zamanlarda bile göbeğim yokmuş esasen😂
6-7 aydan sonra çökmüş birden bire :)
Başak olmasamda başak anasiyim artık 😂
Ya aslında kimsenin bana bişey dediği yada yaptığı yok. Ben kendi kendime sisiniyorum 🥺 hormonlardan galiba. Zaten dünden beri bildiğin regl oluyorms gibi bir his var karnmda kasklarmda falan. Bugün çok daha iyi hissediyorum, inşallah sorunsuz geçecek herşey 🙏 dediğin gibi bebeğime odaklanicam.
Seninde cook az kalmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 benimde 24 saatten az kaldı. 🙈
Kesinlikle hormonlardan.
Az evvel annemle konuştuk Ptesi gelicem yanında kalıcam illa diyor. Anne diyorum benim keyfim yerinde sen daha iyi biliyorsun doğum öyle hemen şak diye olan bir şey değil zaten aramızda 15 km var😂
Yok ben rahat edemiyorum diyor. Halbuki ben kendi başıma olunca yatıyorum yayılıyorum yiyorum içiyorum. Neyse yapacak bir şey yok artık onlar da tadını çıkarsın biraz gönüllemek lazım.

Diyeceğim o ki süreç tam olarak istediğimiz gibi gitmeyebiliyor hepimiz için. En az zararla sona erelim inşallah :)

Evet az kaldı ama ben neden hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum😂

40+3 teyim şu an. Aslında kendi doktoruma gitmiyorum doktorum haftam dolduğu için bundan sonra ki kontrolleri doğumhanede yaptırmamı söyledi o gün doğumhanede hangi doktor nöbetçiyse o yapıyor takibimi. Bugün ki doktor suyumun fazla olduğunu söyledi o an aklıma gelmedi bunun bir problem olup olmadığını sormak açıkcası problem olabilceğini de düşünmedim 🤷🏻‍♀️
Oo maşallah haftan dolmuş, erken doğum riskin olmaz. Yani belki normal doğum değilde sezeryan olursun. Bana böyle açıklamıştı doktorum.suyum fazla olduğu için çocuk kayıyor kanala giremiyor.suyun birden boşalabilir o zaman da hemen sezeryana alınırsın dedi. Dediği gibi oldu.içini ferah tut ama haftan dolmuş maşallah.hayırlısıyla alırsın kucağına🙏

Sancı olmasa da artık son haftan o yüzden elbet gelecek bu kiz öyle düşün :)

Ben eski fotoğraflarıma bakıyorum da göbeğim var zannettiğim zamanlarda bile göbeğim yokmuş esasen😂
6-7 aydan sonra çökmüş birden bire :)

Kesinlikle hormonlardan.
Az evvel annemle konuştuk Ptesi gelicem yanında kalıcam illa diyor. Anne diyorum benim keyfim yerinde sen daha iyi biliyorsun doğum öyle hemen şak diye olan bir şey değil zaten aramızda 15 km var😂
Yok ben rahat edemiyorum diyor. Halbuki ben kendi başıma olunca yatıyorum yayılıyorum yiyorum içiyorum. Neyse yapacak bir şey yok artık onlar da tadını çıkarsın biraz gönüllemek lazım.

Diyeceğim o ki süreç tam olarak istediğimiz gibi gitmeyebiliyor hepimiz için. En az zararla sona erelim inşallah :)

Evet az kaldı ama ben neden hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum😂
Bari açıklık olsun 3 filan bekliyorum🤪

Merhabalar, fayda gördüğünüz gaz damlası var mı? Fayda etmiyor diyen doktorlar var diye kullanmaya direniyordum ama son çare kullanıcam artık 😢

Back
X