• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tabi bana hiç geçmedi habire iş yapıyom evde bi de bi kaşık ağrısı vardı bugün gecede karnm acıyodu psikolojik🥺bende 8:30 da gircem hemen ilk önce beni alcak yatış vercek çok şükür evet normaldende dönmeyz inşallah Allah yardımcmz olsun 😊🤲🏻🤲🏻
Doktor gün verdi eve gelir gelmez temizlige başladın degilmi bnde öyle olduda :KK70:sabahtan beri dolanıyorum evde kıyafetlerini yıkayıp ütüledikten sonra hurçlamıştım onları dolaba dizicem çamaşır yıkayıp astım toplancak bulaşık makinası yıkanıp bosaltılıcak sabaha biter 🤪 çatı da bayagı zorladıı benimde kasık karın agrım var kanamayla birlikte sendede belki o yüzdendir ama bu gece kendileri gelse hiç fena olmazdı 🤣

Kızlar lohusalık depresyonuna giren var mı ? Girmedim diye düşünüyorum ama herşeye ağlayasım geliyor bugün gaz sancımız tuttu kızım ağladı ben ondan çok ağladım ev üstüme üstüme geliyor sizde de oluyor mu
Olmaz olur mu bulunduğum şehir bile basıyor beni çekip gitmek istiyorum resmen tahammül edemiyorum kimseye hiçbir şeye

35kvk 35kvk ve ben varızz😍😍hayırlı ile kucagına alırsın inşallah
Çok heyecanlı bakalım saat kaçta doğacak bebişler 🥰☺️ sizler normal bekliyordunuz demi Allah tek avazda kurtarsın sağlıcakla inşallah🤲🏻 bi bakmışız yarın bu saatlerde kucağımızda bebişler emdi emmedi gazı çıktı uyudu uyumadı telaşına düşmüş oluruz😁

Ne kadar çok korkarsaniz o kadar zor olur süreç.sadece kucaklaşma anını düşünün,gerisi hallolur. Ayağa da kalkıliyor,ağrılar da geçiyor. 11 gün önce sezeryan olup biraz önce bebeğini emzirip uyutmus,bütün evini toplayıp, 2 Sepet ütü yapmış, çamaşırlarını yıkayıp asmis taze bir anne olarak söylüyorum bunu 🌺
İlk sezeryanim iyi geçmedi malesef. Şimdi aynı şeyleri iki çocukla yaşamak korkutuyor beni 😕

Kızlar acıklık aynı 1 de kalmış yarın sabah yatışım yapılıcak hayırlısıyla suni sancıyla başlıcaz bakalm dualarınıza talibim 🥲haftaya vercekti olmaz dedim yarın dedi birden bi el ayak titremesi olmadı degil bu gece bana uyku yok🥴
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin canım inşallah 🙏

Doktor gün verdi eve gelir gelmez temizlige başladın degilmi bnde öyle olduda :KK70:sabahtan beri dolanıyorum evde kıyafetlerini yıkayıp ütüledikten sonra hurçlamıştım onları dolaba dizicem çamaşır yıkayıp astım toplancak bulaşık makinası yıkanıp bosaltılıcak sabaha biter 🤪 çatı da bayagı zorladıı benimde kasık karın agrım var kanamayla birlikte sendede belki o yüzdendir ama bu gece kendileri gelse hiç fena olmazdı 🤣
Hahahah sende başladın demek bu acıdan daha iyi oldu günü belli en azndn ev temiz düzenliykrn gitçez belki gece gelecekleri tutar ilk doğuran yarın yazsın tabi aklımıza gelirse🥰 inşallah aksama kalmadan doğuverrler 😃

Hahahah sende başladın demek bu acıdan daha iyi oldu günü belli en azndn ev temiz düzenliykrn gitçez belki gece gelecekleri tutar ilk doğuran yarın yazsın tabi aklımıza gelirse🥰 inşallah aksama kalmadan doğuverrler 😃
İnşallah doktor 14 15 saatede var dedi gözüm korktuda akışına gidicez artık🤪

Çok heyecanlı bakalım saat kaçta doğacak bebişler 🥰☺️ sizler normal bekliyordunuz demi Allah tek avazda kurtarsın sağlıcakla inşallah🤲🏻 bi bakmışız yarın bu saatlerde kucağımızda bebişler emdi emmedi gazı çıktı uyudu uyumadı telaşına düşmüş oluruz😁
Evet hayırlısıyla normal olucak inşallah 🤲🏼sabırsızlanıyorum tarifi imkansız duygular bunlar 🥰bi wclikte vaktimiz olur ya 🤣

Rezene zararlı diyorlardı ondan içmiyorum ama kimyonu suya karıştırıp içiyorum. Kekiği nasıl yapıyorsunuz?
Kekiğin sanmıyorum bir etkisi olduğunu zevk uğruna içiyorum hamileliğimde de böyle keskin tatları aşerdim şimdi o isteğim iyice coştu yani
Rezene geçen seneye kadar öneriliyordu bu sene önerilmediğini duydum senelerce yumurtaya da zararlı dediler sonra yanlış biliyormuşuz faydalıymış dediler yani piyasada doğru yanlış bir çok bilgi var kendiniz deneme yanılma yöntemiyle iyi gelip gelmediğini anlayabilirsiniz 🌸

Back
X