• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aaa ben teraziyim. Eşim de diyor ki terazi olsun sık dişini başaklar çok takıntılı uğraşamayız😀 çok uyumludur aslında teraziler.
Bende terazi burcunu seviyorum istiyorum normalde terazi olacak görünüyor benimde inş acil bir durum olup erken gelmezse😇 yakın arkadaşlarım terazi çok kafa dengiyiz ve uyumluyuz bende ikizler terazilerle hep iyi anlaşmışımdır kafa nereye biz orayaydık bekarlıktan beri😅 ama ikizler ve terazi burcu olarak dengesizliklerimizde yok değil ondan mı bilmem😅

Canım epudirali almadan önce cok sancı hissediyormuydun bnde yarın almayı düşünüyorum 1 cmde kaldı benmkide sonum ne olur bilmem 🤣birde lavman yaptılarmı 🤪minigine bi an önce kavuşş🤲🏼

Allah allaaaah🫶🫶🫶

Keyfini çıkar bu kafa güzelliğinin, güzel haberlerini bekliyoruz🙏

Kızlar taşınma telaşım vardı çok bakamadım D Derenimo2 kuşum doguedun mu ses ver 😍
Kizlarrrrr demek yarın sizde doğuruyorsunjz heee 😜 hadi Rabbim bie avaz da kurtarsın herşey yolunda gitsin inşallah kolaylıklar diliyorum iyice uyuyun dinlenin sabaha Crknkz Crknkz @35kvk
Minnoşlarım teşekkür ederim. 🙏 saat 14.11 de kucağımızdaydı şükürler olsun herşey yolunda 54 cm 3620 doğdu normal doğumla. İsmi can. Pamuk gibi. Gelen giden çok oldu daha şimdi bitti. Lağman yapılmadı. Geldim sabah biliyosunuz sancı yoktu sadece açılmam vardı. Suni sancı verildi. Zamanla hissetmeye başladım epidural aldım. O ne güzel bişeymiş 10 dakkada ağrı sızı kalmadı. Sonra doğum anı tabii baskı acı ağrı ama kısa sürede doğdu şükür 🙏 hepiciğinizi öperim

Minnoşlarım teşekkür ederim. 🙏 saat 14.11 de kucağımızdaydı şükürler olsun herşey yolunda 54 cm 3620 doğdu normal doğumla. İsmi can. Pamuk gibi. Gelen giden çok oldu daha şimdi bitti. Lağman yapılmadı. Geldim sabah biliyosunuz sancı yoktu sadece açılmam vardı. Suni sancı verildi. Zamanla hissetmeye başladım epidural aldım. O ne güzel bişeymiş 10 dakkada ağrı sızı kalmadı. Sonra doğum anı tabii baskı acı ağrı ama kısa sürede doğdu şükür 🙏 hepiciğinizi öperim
Allah analı babalı büyütsün gözün aydınn 🥰

Çoook şükür bin şükür, gözün aydın canım. Kilosu boyu doğumu maşallah ne güzel geldi annesi❤️🧿

Maslalah canım bebisine. Allah analı babalı büyütsün 🥰

Selam kızlar bebrgim 4 günlük surekli memede az bi süre ayrı kalıp uyuyor normal mi
Evet canım uyur normal. Ama 2 3 saatte bir uyandırıp güzelce beslemeye çalış sarılık olmasın diye. Memede uyursa gıdıkla burnunu sık uyansın emsin güzelce.

Evet canım uyur normal. Ama 2 3 saatte bir uyandırıp güzelce beslemeye çalış sarılık olmasın diye. Memede uyursa gıdıkla burnunu sık uyansın emsin güzelce.
Benimki yatağına yatiramiyorum hep memede cok uyumuyor. Cok ayrılmıyor memeden

Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🧿🙏

Sancı olmasa da artık son haftan o yüzden elbet gelecek bu kiz öyle düşün :)

Ben eski fotoğraflarıma bakıyorum da göbeğim var zannettiğim zamanlarda bile göbeğim yokmuş esasen😂
6-7 aydan sonra çökmüş birden bire :)

Kesinlikle hormonlardan.
Az evvel annemle konuştuk Ptesi gelicem yanında kalıcam illa diyor. Anne diyorum benim keyfim yerinde sen daha iyi biliyorsun doğum öyle hemen şak diye olan bir şey değil zaten aramızda 15 km var😂
Yok ben rahat edemiyorum diyor. Halbuki ben kendi başıma olunca yatıyorum yayılıyorum yiyorum içiyorum. Neyse yapacak bir şey yok artık onlar da tadını çıkarsın biraz gönüllemek lazım.

Diyeceğim o ki süreç tam olarak istediğimiz gibi gitmeyebiliyor hepimiz için. En az zararla sona erelim inşallah :)

Evet az kaldı ama ben neden hep hamile kalacakmışım gibi hissediyorum😂
😂 Bende sevdim hamile olmayı ama herşey tadında güzel 😂 son ay biraz yıprandım. Ayaklarım şişti, karnım ağrıdı, penguen gibi oldum falan 😂. 3 buçukta çıkicaz yola. Sabah 6-7 gibi olacak doğum inşallah 🥰
Bende bugün annemle tartıştm resmen. Bebek sakin olursa eşimle ben idare ederiz gece gidersin demiştim. Ben koridorda kalırım, başınızda beklemem diyo bana 😒 sanki odayı çok görüyoruz ona. Odada tek çekyat var iki refakatçi ile çok yiprancaklar sabaha kadar ama anlatamadım kendimi. Anlayışlı olmamasına çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası. Sinirlendim haliylede. En sonunda dedim yarın ki duruma göre biz karar vericez, eğer kalmana ihtiyac duyarsak rica ederiz, o kadar da nazimiz geçsin dedim. Zaten akşama kadar yanımızda olmanı istiyorum falan dedim de bakalım inşallah bu süreçte son yaşadığım gerginlik olur. İstemiyorum olayların yaşayacağım güzel duyguların önüne geçmesini. Sadece bebeğime odaklanmak istiyorum.

Benimde annem bi gün kalıyor bi gün kendi evine gidiyor gün aşırı burda o varken markete falan çıkıyorum gerçekten çok iyi geliyor ama bebişle yanlız kaldım mı kendimi kötü hissediyorum hele geceleri babası uyurken 2 saatte bir kalkmak falan ilk zamanlar zorlamadı ama şimdi gözümde büyüyor geçicek ama ne zaman bakalım 😑
Ne güzel annen geliyormuş. 🤗
Onun geldiği günler kendine birazcık ta olsa zaman ayır. Bende kızımı doğurduğumda onunla yalnız kaldığım zaman iyice kötü oluyordum. Sebepsiz ağlama krizleri geliyordu ..çok karmaşık duygular hissediyordum..🤷‍♀🙁
Ama merak etme canım, 40 güne kalmaz bu duygu karmaşasından kurtulursun… ☺️☺️Böyle düşün , pozitif ol, bu günlerin tadını çıkartmaya bak, zamanı geri alamayız, çok çabuk büyüyorlar❤️

Bende terazi burcunu seviyorum istiyorum normalde terazi olacak görünüyor benimde inş acil bir durum olup erken gelmezse😇 yakın arkadaşlarım terazi çok kafa dengiyiz ve uyumluyuz bende ikizler terazilerle hep iyi anlaşmışımdır kafa nereye biz orayaydık bekarlıktan beri😅 ama ikizler ve terazi burcu olarak dengesizliklerimizde yok değil ondan mı bilmem😅
Aynen benim de ablam ikizler. Çook iyi anlaşırdık hep. O biraz benim mentorum gibidir. Her şeyi bilir, bir fikri vardır. Ben ise onun daha sebatkar hali gibiyim.

😂 Bende sevdim hamile olmayı ama herşey tadında güzel 😂 son ay biraz yıprandım. Ayaklarım şişti, karnım ağrıdı, penguen gibi oldum falan 😂. 3 buçukta çıkicaz yola. Sabah 6-7 gibi olacak doğum inşallah 🥰
Bende bugün annemle tartıştm resmen. Bebek sakin olursa eşimle ben idare ederiz gece gidersin demiştim. Ben koridorda kalırım, başınızda beklemem diyo bana 😒 sanki odayı çok görüyoruz ona. Odada tek çekyat var iki refakatçi ile çok yiprancaklar sabaha kadar ama anlatamadım kendimi. Anlayışlı olmamasına çok şaşırdım ve üzüldüm açıkçası. Sinirlendim haliylede. En sonunda dedim yarın ki duruma göre biz karar vericez, eğer kalmana ihtiyac duyarsak rica ederiz, o kadar da nazimiz geçsin dedim. Zaten akşama kadar yanımızda olmanı istiyorum falan dedim de bakalım inşallah bu süreçte son yaşadığım gerginlik olur. İstemiyorum olayların yaşayacağım güzel duyguların önüne geçmesini. Sadece bebeğime odaklanmak istiyorum.
Ben anneni oldukça haklı buldum malesef. Sen de anne olacaksın. Anlarsın onu zamanla. Ben doğum yapınca bebek odaya gitti babasına. Bebeğin eşi çıkmadı ve kesim vardı dikiş yapıldı filan. Canım annem kapıda bekledi dualar etti. Emzirmeme en çok destek olan da annemdir. Yine o gece " sen biraz uyu ben bebeği kontrol edicem, sen dinlenince seni uyandırırım bebeği emzirirsin" deyişini yıllar geçse de unutmuyorum. Uyku işini bir şekilde halledersiniz. İnan eşim nerde nasıl uyudu şuan hatırlayamadım 😀 bulmuştur kendine yatacak bir yer 😀 peşin peşin ne olacağını bilmeden annene gidersin demen hoş olmamış bence. Ömründe kaç kez bebek doğuruyorsun ki? Haliyle yanında olmak istiyor. Ayrıca her doğumda zorluklar vardır. Yanında olmak istemesi kadar daha doğal bir şey göremiyorum...

Maşallah annesi uzun boylu bir yakışıklı gelmiş sana 🤗

Onlara da hak veriyorum aslında. Bizlerin yanında olmak istiyorlar, bizse bu süreci daha çok eşimizle geçirmekten yanayız, en azından ben öyleyim ama burada tecrübeli arkadaşlar anne faktörünün çok önemli olduğunu söylüyorlar. Yaşayıp göreceğiz bakalım🤗

Ben de çok kafaya takarım, hele ki anneme yanlış bir şey söylersem çok üzülürüm o yüzden mümkün mertebe gönüllemeye çalışıyorum işte. İlk gebeliklerimiz böyle tecrübesiz hisler de çok normal bence🙏

Midem yanıyor dostlar, kalktım bir posta kustum yine..

Hayır çok da yemiyorum, bebek kanala girince mide problemleri azalır nefes alıp vermek kolaylaşır diyor bende aksine ilk dönem olmayan mide problemleri baş gösterdi 🤦🏻‍♀️

Tabi bu vesile kalktım eğer bebek bu aralar gelmezse doktoruma tam 40+1 de, 22 Eylül’de doğumu başlatmayı teklif etmeyi düşündüm.

22.09.22 oluyor hem güzel tarih, hem başaklar İçin son çıkış hem de 22 sayısı bir nevi benim uğurlu sayım gibi bir şey 💓

Back
X