Banane ya Başak istiyom benİyi o zaman yüreğimize su serpildibaşak olursa gözümüz terazide kalmaz
işin esprisi tabiki hep bunlar
sağlıkla gelsinler yeter ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banane ya Başak istiyom benİyi o zaman yüreğimize su serpildibaşak olursa gözümüz terazide kalmaz
Şimdiden babasına benzediİyi o zaman yüreğimize su serpildibaşak olursa gözümüz terazide kalmaz
Anlattıgın nişana benziyor. Sümüksü kahverengiye benzeyen geldi bende de. Ama bende çatı muanesi den sonra gelmiştiaynen basta beyaz sıyı icinde yapiskanmsi bise vardi sora gittigimde durmus kan gibi sarı acık kahvemsi bise gelmisti kusura bakmayn ya bole ayrntili yazyorum ama korktum baya yaa ikide randevum var bana kalsa simdi kosup gidicem
İyiyiz canım benim tecrübeli olduğum bir konu. Artık doğumu spor olarak yapıyorumNasıl gidiyorr![]()
Günaydın canlarım bilgilendirme servisi geldi hanimmmm
Bugün doğum yapacak annelerimiz35kvk
Crknkz D dolcefarniente001
1cift1tekannesi kızlar her birinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum bir avaz da kurtulursunuz inşallah dualarla heyecanla sizi burda bekliyoruz bizleri habersiz bırakmayın
Bu arada gözümden kaçan bugüne doğumu olan annemiz var mıydı
Kuzucum şimdi kontrole gidiyorum bu tarih mevzunu da düşüneceğim doktorumla, ağrım sızım yok bence bebek kanala falan da inmedi çünküSon zamanla mide yanması olursa bebek saçlı olur derler bakalım nasıl olacak kuzucum bu arada seçtiğin tarih çok güzeleminim o tarihe birden çok doğum gerçekleşir kontrole ne zaman gidiyorsun
![]()
Aynen ikizler biraz kendisine uyum sağlayanları sever fikir verir hep. Ama samimiyetlidir içtendir sanılanın aksineAynen benim de ablam ikizler. Çook iyi anlaşırdık hep. O biraz benim mentorum gibidir. Her şeyi bilir, bir fikri vardır. Ben ise onun daha sebatkar hali gibiyim.
Allah razı olsun hepinizden dua edenlerden inşallah kurtuluruz çok çekmedenGünaydın canlarım bilgilendirme servisi geldi hanimmmm
1cift1tekannesi kızlar her birinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum bir avaz da kurtulursunuz inşallah dualarla heyecanla sizi burda bekliyoruz bizleri habersiz bırakmayın
Suni takıldı şuan hersey iyi sonra yamulurum gibi35kvk
1cift1tekannesi kızlar kolay hayırlı güzel doğumlarınız olsun, aklımız sizde haberlerinizi bekliyoruz
Kuzucum şimdi kontrole gidiyorum bu tarih mevzunu da düşüneceğim doktorumla, ağrım sızım yok bence bebek kanala falan da inmedi çünkü
Haber veririm bende.
Şu sunili munili evre geçsin yeterki senin evrene geçeyimİyiyiz canım benim tecrübeli olduğum bir konu. Artık doğumu spor olarak yapıyorumuykusuz geceler başlamıştır uyandırmaya çalış emzirmeye çalış sonra süt yapmaya sonra kaka çiş temizleme bakalım bu döngüde döneceğiz bir süre
Sen de bugün habersiz bırakma takipteyim
Suni takıldı şuan hersey iyi sonra yamulurum gibikorkmuyor degilim
![]()
Ya yerim seniŞu sunili munili evre geçsin yeterki senin evrene geçeyimen cok canımı sıkan gelip gidip parmaklanmak
![]()
Seninde mi bugün başlayacak canım doğumun. Allah yardımcın olsun çok kolay olsun inşallah. Korkma herse y unutulup bitecek. Şu gibi dogumlarimiz olsunAllah razı olsun hepinizden dua edenlerden inşallah kurtuluruz çok çekmeden![]()
Evet o biraz can sıkıcı ama idare etmeye çalış canım yapabilirsinŞu sunili munili evre geçsin yeterki senin evrene geçeyimen cok canımı sıkan gelip gidip parmaklanmak
![]()
Hepinize kolay doğumlar, sağlıklı bebeklerGünaydın canlarım bilgilendirme servisi geldi hanimmmm
Sagol destegin için canım benim sonunu düşünerek korkularımı yenmeye calısıyorumCrknkz canım bize haber ver muhakkak. Hiç biseyden de korkma yapabilirsin dayanabilirsin inanıyorum. Sonu çok güzel olacak. Inşallah herse y yolunda ilerler kolay acilman olur. Unutma geçip gidiyo unutuluyo. Kucağında boncuk gözleriyle sana baktığı anı düşün. Kendini zorlama strese sokma gayet rahat karşıla sancılarını. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi ilerler. Suniden korkma bi anda sonuna kadar açacak değil önce az verirler doktorun belirler herşeyi. Her şancı da çömelmeye çalış ben yapamadım ama sem yapmaya çalış.
Ah ah hasretleriyle yandkkYa yerim seni
Gün sonunu düşün![]()
Arkadaşım yatışın yapıldımı ne durumdasınAllah razı olsun hepinizden dua edenlerden inşallah kurtuluruz çok çekmeden![]()
Nedense bazıları öyle 4 den sonra diyen de var 6 dam sonra da. Yavaş ilerlerse sem 4 den sonra istersinSagol destegin için canım benim sonunu düşünerek korkularımı yenmeye calısıyorumepdural da alıcam dedim ebe 6 7 santim acıklıktan sonra diyor gözüm acıldı doktor 4 dedi dedm
![]()
Yüce Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. anneligin hiç bir evresi kolay degilEvet o biraz can sıkıcı ama idare etmeye çalış canım yapabilirsin![]()
Doktora söylerm 6 7ye benm burda nevrim dönerNedense bazıları öyle 4 den sonra diyen de var 6 dam sonra da. Yavaş ilerlerse sem 4 den sonra istersin![]()