• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
aynen basta beyaz sıyı icinde yapiskanmsi bise vardi sora gittigimde durmus kan gibi sarı acık kahvemsi bise gelmisti kusura bakmayn ya bole ayrntili yazyorum ama korktum baya yaa ikide randevum var bana kalsa simdi kosup gidicem
Anlattıgın nişana benziyor. Sümüksü kahverengiye benzeyen geldi bende de. Ama bende çatı muanesi den sonra gelmişti

İyiyiz canım benim tecrübeli olduğum bir konu. Artık doğumu spor olarak yapıyorum😀 uykusuz geceler başlamıştır uyandırmaya çalış emzirmeye çalış sonra süt yapmaya sonra kaka çiş temizleme bakalım bu döngüde döneceğiz bir süre❤️ Sen de bugün habersiz bırakma takipteyim

Günaydın canlarım bilgilendirme servisi geldi hanimmmm 😜😂
Bugün doğum yapacak annelerimiz 35kvk 35kvk Crknkz Crknkz D dolcefarniente001 1cift1tekannesi 1cift1tekannesi kızlar her birinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum bir avaz da kurtulursunuz inşallah dualarla heyecanla sizi burda bekliyoruz bizleri habersiz bırakmayın 😍
Bu arada gözümden kaçan bugüne doğumu olan annemiz var mıydı
35kvk 35kvk Crknkz Crknkz D dolcefarniente001 1cift1tekannesi 1cift1tekannesi kızlar kolay hayırlı güzel doğumlarınız olsun, aklımız sizde haberlerinizi bekliyoruz 😇
Son zamanla mide yanması olursa bebek saçlı olur derler bakalım nasıl olacak kuzucum bu arada seçtiğin tarih çok güzel ❤️ eminim o tarihe birden çok doğum gerçekleşir kontrole ne zaman gidiyorsun 🥰
Kuzucum şimdi kontrole gidiyorum bu tarih mevzunu da düşüneceğim doktorumla, ağrım sızım yok bence bebek kanala falan da inmedi çünkü🤦🏻‍♀️😂
Haber veririm bende.

Aynen benim de ablam ikizler. Çook iyi anlaşırdık hep. O biraz benim mentorum gibidir. Her şeyi bilir, bir fikri vardır. Ben ise onun daha sebatkar hali gibiyim.
Aynen ikizler biraz kendisine uyum sağlayanları sever fikir verir hep. Ama samimiyetlidir içtendir sanılanın aksine☺️ Terazide ona inanıp uyum sağladığıiçin fikirlere açık olduğu İçin muhteşem uyumu yakalarlar😍bende o yüzden oğlum terazi olsun istiyorum🤩 eşimde korkuyor başak olsun ağır olsun senin enerjin birde oğluşun enerjisi duramayız diye😅 çünkü o boğa burcu tam bir evcimen sakinliğe dinlenmeye düşkün😆

Bugün doğum yapacak annelerimiz 35kvk 35kvk Crknkz Crknkz D dolcefarniente001 1cift1tekannesi 1cift1tekannesi kızlar her birinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum bir avaz da kurtulursunuz inşallah dualarla heyecanla sizi burda bekliyoruz bizleri habersiz bırakmayın 😍
Allah razı olsun hepinizden dua edenlerden inşallah kurtuluruz çok çekmeden 🤲🏻😊

İyiyiz canım benim tecrübeli olduğum bir konu. Artık doğumu spor olarak yapıyorum😀 uykusuz geceler başlamıştır uyandırmaya çalış emzirmeye çalış sonra süt yapmaya sonra kaka çiş temizleme bakalım bu döngüde döneceğiz bir süre❤️ Sen de bugün habersiz bırakma takipteyim
Şu sunili munili evre geçsin yeterki senin evrene geçeyim🥲en cok canımı sıkan gelip gidip parmaklanmak🤣

Crknkz Crknkz canım bize haber ver muhakkak. Hiç biseyden de korkma yapabilirsin dayanabilirsin inanıyorum. Sonu çok güzel olacak. Inşallah herse y yolunda ilerler kolay acilman olur. Unutma geçip gidiyo unutuluyo. Kucağında boncuk gözleriyle sana baktığı anı düşün. Kendini zorlama strese sokma gayet rahat karşıla sancılarını. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi ilerler. Suniden korkma bi anda sonuna kadar açacak değil önce az verirler doktorun belirler herşeyi. Her şancı da çömelmeye çalış ben yapamadım ama sem yapmaya çalış.

Allah razı olsun hepinizden dua edenlerden inşallah kurtuluruz çok çekmeden 🤲🏻😊
Seninde mi bugün başlayacak canım doğumun. Allah yardımcın olsun çok kolay olsun inşallah. Korkma herse y unutulup bitecek. Şu gibi dogumlarimiz olsun🥰

Hepinize kolay doğumlar, sağlıklı bebekler 🤗🙏🏻🧿

Crknkz Crknkz canım bize haber ver muhakkak. Hiç biseyden de korkma yapabilirsin dayanabilirsin inanıyorum. Sonu çok güzel olacak. Inşallah herse y yolunda ilerler kolay acilman olur. Unutma geçip gidiyo unutuluyo. Kucağında boncuk gözleriyle sana baktığı anı düşün. Kendini zorlama strese sokma gayet rahat karşıla sancılarını. Ne kadar rahat olursan o kadar iyi ilerler. Suniden korkma bi anda sonuna kadar açacak değil önce az verirler doktorun belirler herşeyi. Her şancı da çömelmeye çalış ben yapamadım ama sem yapmaya çalış.
Sagol destegin için canım benim sonunu düşünerek korkularımı yenmeye calısıyorum❤️epdural da alıcam dedim ebe 6 7 santim acıklıktan sonra diyor gözüm acıldı doktor 4 dedi dedm😡

Sagol destegin için canım benim sonunu düşünerek korkularımı yenmeye calısıyorum❤️epdural da alıcam dedim ebe 6 7 santim acıklıktan sonra diyor gözüm acıldı doktor 4 dedi dedm😡
Nedense bazıları öyle 4 den sonra diyen de var 6 dam sonra da. Yavaş ilerlerse sem 4 den sonra istersin😍

Nedense bazıları öyle 4 den sonra diyen de var 6 dam sonra da. Yavaş ilerlerse sem 4 den sonra istersin😍
Doktora söylerm 6 7ye benm burda nevrim döner🤣lavman yapalmmı dedi sabah lavaboya girdigim için yaptırmadım bu konuda cok kararsızım tecrübe olarak ne dersin 🙄

Back
X