• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ohh maşallah canım ne güzel bir doğum yasamissin darısı doguracak olanlara inşallah bebeğini sağlıkla Güzel günlerde büyüt inşallah canimcim ❤️🧿

Ahhh annesi seni azıcık emzik niyetine kullaniyor 😍😅

Son zamanla mide yanması olursa bebek saçlı olur derler bakalım nasıl olacak kuzucum bu arada seçtiğin tarih çok güzel ❤️ eminim o tarihe birden çok doğum gerçekleşir kontrole ne zaman gidiyorsun 🥰

Ayyyyy inşallah kendi sancinla gelir bebeğin hiç gerek kalmaz suniye kuzucum hadi bakalım gün sizin gününüz 😍
Yedim bile suniyi bacım 🥴

Doktora söylerm 6 7ye benm burda nevrim döner🤣lavman yapalmmı dedi sabah lavaboya girdigim için yaptırmadım bu konuda cok kararsızım tecrübe olarak ne dersin 🙄
Lavman ben yapılırken hissetmedim bile. Ama iyi olur. Dusuncesindeyim temizlenir bağırsaklar. Bide sanırım ishal olmak açılma içinde iyi diye duymuştum ama sem bilirsin canım. Ben bu doğumda ishal olmama rağmen doğumda malesef geldi biraz ıkınırken. Ama kimse sorun etmiyo ona göre utanıp cekinmene gerek yok

Lavman ben yapılırken hissetmedim bile. Ama iyi olur. Dusuncesindeyim temizlenir bağırsaklar. Bide sanırım ishal olmak açılma içinde iyi diye duymuştum ama sem bilirsin canım. Ben bu doğumda ishal olmama rağmen doğumda malesef geldi biraz ıkınırken. Ama kimse sorun etmiyo ona göre utanıp cekinmene gerek yok
Sabah sabah 2 kere lavaboya gittim birde bn bayadırda ishalim.bide orayı sey ettiresmde yok neyse smdilik beklesin 🤣

• Komik
Reactions: Zzy
35kvk 35kvk Crknkz Crknkz @dolcefarniente001 @1cift1tekannesi kızlar kolay hayırlı güzel doğumlarınız olsun, aklımız sizde haberlerinizi bekliyoruz 😇

Kuzucum şimdi kontrole gidiyorum bu tarih mevzunu da düşüneceğim doktorumla, ağrım sızım yok bence bebek kanala falan da inmedi çünkü🤦🏻‍♀️😂
Haber veririm bende.
Ayyy hadi hayırlı haberlerle dön canisi ama muhtemelen gene sancı çıkmayacak sen gün işini konuş bence de 🐣
Yedim bile suniyi bacım 🥴
Ohhhh yarasın az sancılı bol açılmalı bir suni olsun inşallah bebiskolar ikinize de 35kvk 35kvk

Yaaa bu lavman sezeryanda da oluyor muydu ben az buçuk ishalim de bı dusundum şuan😏

Hanımlar,
Zorlu bir son ay geçirinde buraya yazamadım. Benim tansiyonun fırlaması nedeniyle 8 Eylülde sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim. 3009 gr 50 cm doğdu. Allaha şükür oğlumda bende çok iyiyiz hastanede 3 gün kaldık fototerapi aldı oğlum değerleri yüksek çıkınca… şuan evdeyiz. Allaha şükür emiyor emdikçe düzelecek umarım. Doğuran tüm arkadaşlara hayırlı olsun… doğuma giden ve doğuracaklara da Allah kolaylık versin umarım sağlıkla kucaklara alınır bebişler. Çoookkk keyifli bir duygu. Bu arada spinal anestezi olmak zorunda kaldım. Ama hayatımda yaşadığım en iyi deneyimdi. Bebeğin çıkışını hissetmek ve ilk ağlayışı duyup yüzünü görmek.

Hanımlar,
Zorlu bir son ay geçirinde buraya yazamadım. Benim tansiyonun fırlaması nedeniyle 8 Eylülde sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim. 3009 gr 50 cm doğdu. Allaha şükür oğlumda bende çok iyiyiz hastanede 3 gün kaldık fototerapi aldı oğlum değerleri yüksek çıkınca… şuan evdeyiz. Allaha şükür emiyor emdikçe düzelecek umarım. Doğuran tüm arkadaşlara hayırlı olsun… doğuma giden ve doğuracaklara da Allah kolaylık versin umarım sağlıkla kucaklara alınır bebişler. Çoookkk keyifli bir duygu. Bu arada spinal anestezi olmak zorunda kaldım. Ama hayatımda yaşadığım en iyi deneyimdi. Bebeğin çıkışını hissetmek ve ilk ağlayışı duyup yüzünü görmek.
Öncelikle geçmiş olsun canim gozunuzaydin sağlıklı güzel bir ömrü olsun oğlusunun herşeyin yolunda olmasına sevindim şuan nasıl tansiyon sorunu bizim Eylül başı bebekleri gelmiyor ama Eylül sonu bebeleri gümbür gümbür maşallah 😍😍

Aynen ikizler biraz kendisine uyum sağlayanları sever fikir verir hep. Ama samimiyetlidir içtendir sanılanın aksine☺️ Terazide ona inanıp uyum sağladığıiçin fikirlere açık olduğu İçin muhteşem uyumu yakalarlar😍bende o yüzden oğlum terazi olsun istiyorum🤩 eşimde korkuyor başak olsun ağır olsun senin enerjin birde oğluşun enerjisi duramayız diye😅 çünkü o boğa burcu tam bir evcimen sakinliğe dinlenmeye düşkün😆
Ben de boğayım istedimki kızım başak olsun 1 günle kaçırdık dünyaya bir aslan burcu daha kazandırmış olduk 🤦🏻‍♀️

Back
X