• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Midem yanıyor dostlar, kalktım bir posta kustum yine..

Hayır çok da yemiyorum, bebek kanala girince mide problemleri azalır nefes alıp vermek kolaylaşır diyor bende aksine ilk dönem olmayan mide problemleri baş gösterdi 🤦🏻‍♀️

Tabi bu vesile kalktım eğer bebek bu aralar gelmezse doktoruma tam 40+1 de, 22 Eylül’de doğumu başlatmayı teklif etmeyi düşündüm.

22.09.22 oluyor hem güzel tarih, hem başaklar İçin son çıkış hem de 22 sayısı bir nevi benim uğurlu sayım gibi bir şey 💓
Hamilelik Takviminde hormonlardan da olabilecegi yaziyordu canım. Bende bekleyebilsem 22.09.2022 tarihini sececektim bak 🙈 insallah hersey istediğin gibi olur annesi sağlıcakla kavus yabruna 😍🤲🏻

Size bir usg fotoğrafı bırakayım, dudaklı olacak dedi doktor💓

3262 gram olmuş, kilo aldırma çalışmalarım işe yarıyor ama boyu geçen kontrole göre kısalmış😂 tabi öyle bir şey olmayacağına göre tamamen ölçümlerle alakalı.

39. Haftada sancı ağrı çıkmadı, doktoruma 22.09.22 olayını söyledim ama 41’e kadar bekleyebiliriz, müdahale etmek bazen iyi sonuçlar vermez dedi. Kendisine güvenim sonsuz o ne derse o.

Bir de bu gece kusmalarını ve mide yanmalarını sordum idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı olabilirmiş hiç bilmiyordum, tahlil verdik bakalım.

Kontroller sıklaştı ctesi tekrar gideceğim ama ben 40’tan sonra ancak doğururum gibime geliyor.

Bonus aşağıda, biz anca usg fotosu şimdilik🤤

Eklentiler

• D980A54F-34C3-471D-8B32-0FB0D9C592C5.webp
    D980A54F-34C3-471D-8B32-0FB0D9C592C5.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 80
Sancı odası dayım canım dogumdan sonra bebişle cıkarıyorlar normal odaya
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla al inşallah bebişini kucağına😍 Benim bebeğimde gelmeyen gillerden yarın tekrar gidicem hastaneye artık bebeğimi kucağımda görmek istiyorum 🙏

kızlar bu nişan nası bise benden gece beyazimsi bi aknti gelmisti biam suyum geliyo sanmstm sora petece koydum az once tekrar lavaboya gittigimde leke vardı pecetede sizce neydi bu bugun randevum var hamilelik boyunca hic lekem vs olmadı
Benim nişanım doğumdan 5 gün önce beyaz-sarı sümüksü akıntı şeklinde geldi. Doğum yapacağım gün de pembe lekelenmem oldu

Midem yanıyor dostlar, kalktım bir posta kustum yine..

Hayır çok da yemiyorum, bebek kanala girince mide problemleri azalır nefes alıp vermek kolaylaşır diyor bende aksine ilk dönem olmayan mide problemleri baş gösterdi 🤦🏻‍♀️

Tabi bu vesile kalktım eğer bebek bu aralar gelmezse doktoruma tam 40+1 de, 22 Eylül’de doğumu başlatmayı teklif etmeyi düşündüm.

22.09.22 oluyor hem güzel tarih, hem başaklar İçin son çıkış hem de 22 sayısı bir nevi benim uğurlu sayım gibi bir şey 💓
Benimde haftaya 22 sinde canım suniyle, bu gidişle kendi gelmez zaten umudum bitti iyice hala kaburgamda ayakları çünkü artık akışına bıraktım hayırlısı olsun doktorun 41 e kadar beklemeside iyi bi seçim bi yandan, benim doktorumda burda olsaydı belki bikaç gün daha beklerdik gelmeyen sancı, kanal girişimi belki olurdu en azından belkilerim kalmazdı içimde hayırlısı artık sağlıkla gelsinlerde 🤲

22.09.2022 tarihinde nasipse doğuracaklar biz varız 🙋🏻‍♀️😅@Guzelkuss ile doktorumuz aynı ve maalesef 23 Eylülde seminere gidecekmiş 1 hafta yok. İsterseniz başka doktor ayarlayacağım dedi istemedik. O zaman 22 eylülde ben gitmeden suni sancı ile doğumu başlatalım dedi.39+3 oluyorum o tarihte.Zaten benim kızın kafasının yarısı kanaldaymış. O kadar yalancı ağrılara rağmen dün nst de hiç sancı çıkmadı 😳 sancıyı bekliyor sancı gelse ilerleyecek kendiliğinden belki o zamana geledebilir dedi.

Buda seda sayan pozumuz 🤭

Eklentiler

• 20220913_141819.webp
    20220913_141819.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 72
Benimde haftaya 22 sinde canım suniyle, bu gidişle kendi gelmez zaten umudum bitti iyice hala kaburgamda ayakları çünkü artık akışına bıraktım hayırlısı olsun doktorun 41 e kadar beklemeside iyi bi seçim bi yandan, benim doktorumda burda olsaydı belki bikaç gün daha beklerdik gelmeyen sancı, kanal girişimi belki olurdu en azından belkilerim kalmazdı içimde hayırlısı artık sağlıkla gelsinlerde 🤲

Peki aynı anda yazmamız 🤭🤣

22.09.2022 tarihinde nasipse doğuracaklar biz varız 🙋🏻‍♀️😅@Guzelkuss ile doktorumuz aynı ve maalesef 23 Eylülde seminere gidecekmiş 1 hafta yok. İsterseniz başka doktor ayarlayacağım dedi istemedik. O zaman 22 eylülde ben gitmeden suni sancı ile doğumu başlatalım dedi.39+3 oluyorum o tarihte.Zaten benim kızın kafasının yarısı kanaldaymış. O kadar yalancı ağrılara rağmen dün nst de hiç sancı çıkmadı 😳 sancıyı bekliyor sancı gelse ilerleyecek kendiliğinden belki o zamana geledebilir dedi.

Eveeett inşallah sen doğuracaksın benden önce arkadaşım dediğim gibi senden umutluyumm olmazsada beraber çekeriz sancımızı paşa paşa aynı odalarda belki, Keremimle Adamıza kavuşuruz❤😍
Peki aynı anda yazmamız 🤭🤣
Kalp kalbe ❤

Ve Guzelkuss Guzelkuss kızlar bakarsınız ben de o gün doğuruveririm :)

Son haftalar çok heyacanlar gerçekten, insan geç hemen doğsun hem de orda biraz daha kalsın istiyor tuhaf duygular..

Sizin kontroller de sıklaştı mı? Ben ctesi yeniden gidecekmişim.

Size bir usg fotoğrafı bırakayım, dudaklı olacak dedi doktor💓

3262 gram olmuş, kilo aldırma çalışmalarım işe yarıyor ama boyu geçen kontrole göre kısalmış😂 tabi öyle bir şey olmayacağına göre tamamen ölçümlerle alakalı.

39. Haftada sancı ağrı çıkmadı, doktoruma 22.09.22 olayını söyledim ama 41’e kadar bekleyebiliriz, müdahale etmek bazen iyi sonuçlar vermez dedi. Kendisine güvenim sonsuz o ne derse o.

Bir de bu gece kusmalarını ve mide yanmalarını sordum idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı olabilirmiş hiç bilmiyordum, tahlil verdik bakalım.

Kontroller sıklaştı ctesi tekrar gideceğim ama ben 40’tan sonra ancak doğururum gibime geliyor.

Bonus aşağıda, biz anca usg fotosu şimdilik🤤
Oooyyy maşallah minnoşa 😍 kilosu vs gayet iyi, sağlıkla doğar inşallah. Ama geri fazla rahat sanırım annesi gelesi yok senin bebisin de🥰
inşallah tahliller de temiz çıkar haber ver mutlaka🙏🌺

Hanımlar,
Zorlu bir son ay geçirinde buraya yazamadım. Benim tansiyonun fırlaması nedeniyle 8 Eylülde sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim. 3009 gr 50 cm doğdu. Allaha şükür oğlumda bende çok iyiyiz hastanede 3 gün kaldık fototerapi aldı oğlum değerleri yüksek çıkınca… şuan evdeyiz. Allaha şükür emiyor emdikçe düzelecek umarım. Doğuran tüm arkadaşlara hayırlı olsun… doğuma giden ve doğuracaklara da Allah kolaylık versin umarım sağlıkla kucaklara alınır bebişler. Çoookkk keyifli bir duygu. Bu arada spinal anestezi olmak zorunda kaldım. Ama hayatımda yaşadığım en iyi deneyimdi. Bebeğin çıkışını hissetmek ve ilk ağlayışı duyup yüzünü görmek.
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah 🧿🙏🏻🥰

Benim nişanım doğumdan 5 gün önce beyaz-sarı sümüksü akıntı şeklinde geldi. Doğum yapacağım gün de pembe lekelenmem oldu
bide sanki adet olucak gibi his var karnmda hatta benim her adet baslicagi gun hafif midem bulanir bugunde oyle oldu kahvaltida birden midem bulandi

Oooyyy maşallah minnoşa 😍 kilosu vs gayet iyi, sağlıkla doğar inşallah. Ama geri fazla rahat sanırım annesi gelesi yok senin bebisin de🥰
inşallah tahliller de temiz çıkar haber ver mutlaka🙏🌺
İdrar kültürü dışındakiler çökmüş bir sorun yok canım hepsi referans değeri içinde, doktora da ayrım bakalım.

Valla yeri rahat bence de gelesi yok o kadar merdiven çıkıyoruz ama bana mısın dememiş. Kanala girmiş mi dedim doktora oralarda ama kafasını sağa sola ittirmiyor dedi. Ne demekse çok üstüne düşmedim ben de. Son bekleyişlere devam👶🫶😍

Kızlar hepinize birşey danışacağım çok kararsızım🥺
şimdi geldim doktordan çatı muanesi yaptı somrasında aşırı yoğun lekem geldi ve ağrım var. Ama doktor bebek çok yukarda inmez gel yarın sezeryan alalım. İstersende cuma günü dedi. Artık bebegin eşi yaşlanmaya başlamış zamanın gelmiş dedi çatıda açıklık pek yok nst sancı çıkmadı🥺 ne yapayım sizce lütfen akıl verin🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ve Guzelkuss Guzelkuss kızlar bakarsınız ben de o gün doğuruveririm :)

Son haftalar çok heyacanlar gerçekten, insan geç hemen doğsun hem de orda biraz daha kalsın istiyor tuhaf duygular..

Sizin kontroller de sıklaştı mı? Ben ctesi yeniden gidecekmişim.

Hadi inşallah sende bize katılırsın belki 🥰

Babası her sabah işe gitmeden kızım bugün gel tamam mı diye öpüp gidiyor bende biraz daha kalsın 39dan sonra gelsin diyorum. 🙃

Biz artık haftada bir kontrole gidiyoruz. 37 den sonra haftada bire düştü.

İdrar kültürü dışındakiler çökmüş bir sorun yok canım hepsi referans değeri içinde, doktora da ayrım bakalım.

Valla yeri rahat bence de gelesi yok o kadar merdiven çıkıyoruz ama bana mısın dememiş. Kanala girmiş mi dedim doktora oralarda ama kafasını sağa sola ittirmiyor dedi. Ne demekse çok üstüne düşmedim ben de. Son bekleyişlere devam👶🫶😍
Kafasının yani yüz kisminin daha mi sola mi me bakmasi gerekiyormus canım sanırım doğum pozisyonu öyleymiş. Benim ilk doğum da doktor demişti ebelere suni şancı vermeyin kendi sancisiyla bebek yüzünü çevirsin demişti. Onu demek istemiştir diye düşünüyorum

Back
X