• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de boğayım istedimki kızım başak olsun 1 günle kaçırdık dünyaya bir aslan burcu daha kazandırmış olduk 🤦🏻‍♀️
Basakla pek anlasamam diye düşünüyordum en başından beri, biz de aslanı son günden yakaladık, hatta 10 dk önce ameliyat başlasa yükselen de aslan olacaktı da o da başak oluverdi.

Benim kız altı değişirken ve banyo yaptırırken çığlığı basıyor bu hep böyle mi devam edecek sevgili tecrübeli anneler ?

Benim oğlum da altını açınca çok kızıyor, yanlız değilmişim. Normalde altı açılan bebek rahatlar, bizimki tam tersi
Bizde de durumlar böyle, bende diyordum ben mi acıtıyorum canını
Demek ki yalnız değiliz

Merhabalar.ben de öğretmenim.yaz tatili olduğu için doğum öncesi 5 haftami sonraya aktarmadilar.sizin nasıl oldu
Evet aktarılmıyor malesef. Seminer dönemi 4 gün gittim ben. Onu 5 sayanlar artık😀 bir hafta oradan alırım. Birinci dönem bitimine 6 hafta kalıyor yanılmıyorsam. O arada başlamam mümkün değil. İkinci dönem de şartlar uygun olursa belki başlarım. Olmazsa asla başlayamam çünkü çok küçük oluyor. 12 saat dersim var. Maaş karşılığı sayarlarsa başlayabilirim. Durumlar karışık yani. Sen ne yapacaksın planın var mı?

Benim kız altı değişirken ve banyo yaptırırken çığlığı basıyor bu hep böyle mi devam edecek sevgili tecrübeli anneler ?
Aa aslında altının açılmasına bayılır bebekler genelde. Banyo olayı hep öyle malesef. Kızım 4 yaşında banyoyu çok seviyor ama yüzüne su gelmeyecek 🤐 nasıl olacaksa. Dikkatli yıkıyorum onu hala. Oyun oynayarak.

Amin canım. Bende sağıyorum süt artsın diye. Bizimde zayıfladı 3146gr doğdu 2890a kadar düştü sarılıktan yatma riskimiz vardı çok şükür toparladı tabi mamayla. Ctesi 3045 gr geldi yavrum. Başta enjektörle veriyorduk miktarı azken ama artınca kaşık biberona geçtik. Doktorumuz kesinlikle biberon yasak dedi. Mamanın tadına alışıyorlar tabii ama mecbur kalınca ne yapacağız işte hastalanmasın diye
Dogru canim bizde salı gunu gittik 2650 kg olmus dogum kg gectigi icin mama fln demedi zaten mama diyen cocuk dr direk degistim 😅😅
Saglikla buyusunler
Ilk gunlere nazaran gaz sancilarimiz artti :(

Sonra onunla ilgili açıklama yaptılar ama çok miktarda tüketmek sıkıntılı. Tüm bitki çaylarında var o risk. Biz zaten o kadar tüketemeyiz. Hatta anne çayını aktara yaptırın onlar miktarını ayarlar

Hata filan yapmamışındır canım öyle düşünme küvezde yattı sütüm sonradan geldi diyosun zamanla artar sen emzirmeye ve beslenmene dikkat et sadece

Evet yaa benim de bacaklar yine kasılmaya başladı ama bitiyo zaten bee az kaldı. Dayaaan
Aynen canim dedigin gibi oldu 😍😍🥰

Back
X