- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler hep boyle benimkide evde ama pcde oyun oynuyorEşim evden çalışıyor ama yok gibi bu ara, biz anaların işi zor, neyse ki bilerek çıktık bu yola
Allah anali babalı büyutsun canim cok sevindim sonunda geldi minnak kızınBebegimi kucagıma aldım 3.600 dogduk.emiyor şuan.tsrifi yok bu duygunun
müsait zamanda yazacagım
Benimde ayni gogusume alip sankinlestirip tekrar devam esiyorum alt degisiminde oyle oyle azaldi ama banyoya yapfak bisey.tokBenim kız altı değişirken ve banyo yaptırırken çığlığı basıyor bu hep böyle mi devam edecek sevgili tecrübeli anneler ?
Link paylaşılır mı bilmiyorum yasak mı sitede ama doktoruma bu hesabı gösterdim yapabilirsin dedi bende bunu yapıyorum bana iyi geliyor bir sürü videosu belki işine yararKızlar plates topunda. Neler yapıyorsunuz şimdi sisirdim oturdum üstüne ne yapayım![]()
Link paylaşılır mı bilmiyorum yasak mı sitede ama doktoruma bu hesabı gösterdim yapabilirsin dedi bende bunu yapıyorum bana iyi geliyor bir sürü videosu belki işine yarar
Bu da Instagram dan kaydetmiştim her gün yapıyorum bunu kesinlikleKızlar plates topunda. Neler yapıyorsunuz şimdi sisirdim oturdum üstüne ne yapayım![]()
Banyoyu ben de öyle yapıyordum da zaten sırtına döküyorum suyu kafasına tersken döküyorum ama yüzüyle temas etmesin madem alt olayını ne yaparsam yapayım ağlıyor hepsini tokken yapıyorum ama yok inşallah suyu sevmemezlik etmezÇok acikmadan banyo yaptırmak lazım ben emzirdikten 1/1.5 saat sonra uyandırıp, altını temizleyip başlıyorum banyo olayına. Bi de suyu elinizin uzerinden dökün her zaman ve yüzüne sicratmamaya çalışın. Benim banyo olayım bu şekilde.. Alt alma işlemini de her zaman aynı şekilde yapıyorum, uyanıyor yada uyandırıyorum, alt açma örtüsüne yatırıp, altını çıkarınca susup bekliyor, çünkü bez değiştirme işlemi bitince emziricem, karnı doyacak sinyali alıyor bence..
Gerçekten sanki şimdiden özelliklerini taşıyor gibi çok sinirliAslanı da seven çok ama biraz lider ve artist![]()
Yükselenimiz de kova çok uzak olduğum bir burç bilmiyorum nedir ne değildirBasakla pek anlasamam diye düşünüyordum en başından beri, biz de aslanı son günden yakaladık, hatta 10 dk önce ameliyat başlasa yükselen de aslan olacaktı da o da başak oluverdi.
Kuzum çok teşekkür ederim sabah 7 de yatisim yapılacak 9 gibi alacağım dedi insalalh kolay bir şekilde atlatirim yazarım sizlere müsait oluncaMavişiiimmaviss_34 Doğum vakti geldi çattııı, yarın saaat kaçta olacak?
Sağlıklı ve kolay bir doğum olsun inşallah.![]()
KuzumSuni vermedimi bn sancı cekiyorum şuan![]()
Evet aktarılmıyor malesef. Seminer dönemi 4 gün gittim ben. Onu 5 sayanlar artıkbir hafta oradan alırım. Birinci dönem bitimine 6 hafta kalıyor yanılmıyorsam. O arada başlamam mümkün değil. İkinci dönem de şartlar uygun olursa belki başlarım. Olmazsa asla başlayamam çünkü çok küçük oluyor. 12 saat dersim var. Maaş karşılığı sayarlarsa başlayabilirim. Durumlar karışık yani. Sen ne yapacaksın planın var mı?
Bizde de gaz başladı kucak istiyor sürekli şuanda bile kucağımda napıcaz bakalımBende de oluyor arada dün bebeğimi emzirirken Allahım iyiki seni bize bağışladı diye oturdum ağladım mesela. Onun dışında 2 saatte bir kalkmak çok yoruyor malesef bebeğim memeyi az emiyor. Kaşık biberonla mamada veriyoruz o aşama tam bir kaos. Heryere döke saça yiyiyoruz. Birde geceleri pek uyumuyor![]()
Prematüre olduğu için kilomuz geriden geliyor o yüzden bende 2 saat diye diretiyorum cuma günü kontrol var bakalım herşey yolundaysa bende daha rahat olurumİki saatte bir uyanmiyor benimki üç saati biraz geçmeli bende ona göre kalkıyorum geceleri. Çok kasinca eziyet oluyor bebeğe de bana da. Sıkıntı yaşamadım bu düzenle kilo alımı gayet iyi. En azından geceleri biraz uzatabilirsin arayı. Dinlenme de önemli.. sariliktan hastanede kaldık bir gece doktor 3 saatte bir emzir dedi. Demekki iki saat kuralı eseneyebilir diye düşünüp öyle devam ettim herşey yolunda.
Prematüre olduğu için kilo alması lazım doktor o yüzden özellikle söyledi cuma günü kontrol var orda daha esneriz belki bakalım2 saatte bir neden kalkıyorsun artık canım. Sarılık riski de bitmiştir. Istediği zaman uyanır aslında kendi. Ben daha bir haftalık olmamıştı 4 saat uyumuştu kendi uyanmıştı. Bence kenini bu kadar yıpratmamalisin. Kontrol et 4 saat sonraya alarm kur mesela uyanmazsa o zaman uyandirirsin. Sütünde fazla birikmez ki 2 saatte bir.
Heyecanla bekliyor olacağım mavişiiim.Kuzum çok teşekkür ederim sabah 7 de yatisim yapılacak 9 gibi alacağım dedi insalalh kolay bir şekilde atlatirim yazarım sizlere müsait olunca![]()