• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam annislerim ben geldim 😇
Sabah yatisim yapıldı. serumdu tahlildi derken 10 da sezeryana alındım. öncelikle malzemeleri ortami hazırlıyorlar sonrasında anestezi doktoru geliyor bilgilendirme yapıyor sonrasında iğneyi belden yapıp yatırıyorlar. sondayi uyuşukluktan sonra taktılar bana hastaneye göre değişebilir. her bir durumdan haberdar ediyorlar zaten. sonrasında doktorum geldi ayaklarım uyusmustu zaten. dokunduklarini bebeği cikardilarini hissettim 5 dakika ancak sürdü bebeği çıkarması, o boğuk sesi duymanız lazımdı muhteşem 😍 doktorum hemen gösterdi temizlediler getirdiler yanağıma, çok özlemişim böyle anıları🥰 sonrasında bebeği götürdüler yarım saat sonra da beni çıkardılar odaya. herşey çok güzeldi çok şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. ilk emzirmeyi yaptık biraz zor da olsa tuttu kızlar, uyuyor yanımda mışıl mışıl🐣kilosu 3540 Gr 51 cm 🧿ağrılarım başladı hafiften ayağa kalkma aşaması kaldı bir tek benden haberler böyle canlar ❤️

Lohusalık öyle, sana tavsiye ettiğim Özlem Köksal hesabını takip ediyorsun dimi? Lohusa değilim ama kendim yaşamış gibi dertleniyorum kadına, sonra onunla umutlanıyorum değişik😍

Odanın son parça perdesi de geldi artık gelebilir bebişim.

Ağzın bal damlıyor diloş be🧿🙂
inşallah yerleşiyordur, diyorum ya olmasa bile kavuşmaya son tarih 12 gün diyorum artık kendi kendime çünkü 41. Haftayı çok geçirmeyiz dedi doktorum. Senin de az kaldı🤤
Evet canım ediyorum Allah kolaylık versin gerçekten çok zor inşallah bizimkiler olmaz kolik. Gerçi ne zaman anlaşılıyor ki kolik olduğu. Bizimde doktorumuz 15.günden sonra başlar gaz sancıları dedi mesela

Geldi bebiş😅 4cm açıklıkla geldim suni verdiler ama doğmadı sezeryan oldum ama çok kötüyüm ağrım çok var
Gözün aydın sağlıcakla büyüsün😍
Kızlar bnm doğumda 14 saat suni sancı sonrası 00;05 Doğdu zorla aclmm var ama inmiyordu göbeğimden basarak Doğdu mahvoldum ıkınamadım acıkcası ondan 3850 gr 😊♥️ Doğar doğmaz solunm sıkıntısu çekti küvezde sabah haber vercklr bi de bastrmktn doğdugunda omzu mordoğmuş röntgen bakçaklr bn daha kucağıma alıp sevemedm dokunamadım iyi değilimcok tuhaf duygu lütfen bize dua edin iyileşir 😊🤲🏻🤲🏻😔😔😔
Dualarımız seninle şimdiki zaman zorlu da olsa hemen toparlayıverin inşallah 🙏
maviss_34 maviss_34 ayyy hayırla sağlıkla doğurup gelelim İnşallah. Bana en güzel doğum günü hediyesini alıp gelcem 🥰
Ohh ne güzel kendi doğum gününde doğurmak
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah beniöde yatışım yapıldı serum takıldı bekliyorum doğum 4 ten sonraya bile kalabilirmiş ona biraz canım sıkıldı ama mecbur beklicem 😊
Hadi sağlıkla al kucağına
Kızlar bebeğim hep sağ göğsümü emiyor sol göğsümü emmiyor. Haliyle sütümde solda azıcık sağınca. Sağ sütlendi tek. Ne yapabilirim var mı başına gelen sağ göğsüm solun iki katı şişti neredeyse
Sağıp vermeye devam et bide aynı solu emzirir gibi tut bebeği öyle dene. Kızımda öyle aşmıştık ama tek göğüs 2 yaşına kadar emzirenlerde var çevremde çok
Kızlar dualariniza talibim suyum geliyomus ama bebek yukarda acılmada yok 2 30 da sezeryan olucam dua edin 37 haftalik oldu bugun
🙏🙏şipşaak al kucağına çok amiiin

Sabah yatisim yapıldı. serumdu tahlildi derken 10 da sezeryana alındım. öncelikle malzemeleri ortami hazırlıyorlar sonrasında anestezi doktoru geliyor bilgilendirme yapıyor sonrasında iğneyi belden yapıp yatırıyorlar. sondayi uyuşukluktan sonra taktılar bana hastaneye göre değişebilir. her bir durumdan haberdar ediyorlar zaten. sonrasında doktorum geldi ayaklarım uyusmustu zaten. dokunduklarini bebeği cikardilarini hissettim 5 dakika ancak sürdü bebeği çıkarması, o boğuk sesi duymanız lazımdı muhteşem 😍 doktorum hemen gösterdi temizlediler getirdiler yanağıma, çok özlemişim böyle anıları🥰 sonrasında bebeği götürdüler yarım saat sonra da beni çıkardılar odaya. herşey çok güzeldi çok şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. ilk emzirmeyi yaptık biraz zor da olsa tuttu kızlar, uyuyor yanımda mışıl mışıl🐣kilosu 3540 Gr 51 cm 🧿ağrılarım başladı hafiften ayağa kalkma aşaması kaldı bir tek benden haberler böyle canlar ❤️
Maviş çok şükür sen de verdin bu sınavı, aldın bebeğini kucağına. Tecrübeli olduğun İçin süreci çok güzel yönetmişsin, kolaylıkla olmuş gibi hissettim. Bundan sonrası da böyle su gibi aksın gitsin. Bizim yerimize de kokla Alparslan bebeği🌸🧿

Evet canım ediyorum Allah kolaylık versin gerçekten çok zor inşallah bizimkiler olmaz kolik. Gerçi ne zaman anlaşılıyor ki kolik olduğu. Bizimde doktorumuz 15.günden sonra başlar gaz sancıları dedi mesela
Bilen arkadaşlar yazarlar canım bize de fikir okur. Az evvel bi arkadaşım tavsiye verdi, kendi bebekleri kolik. Biz gece gündüz ayrımını tam yapamadık akşam ışıkta oturuyorduk o yüzden sen bizim yaptığımız hatayı yapma, hava kararınca karanlığa geçir bebeği dedi mantıklı geldi bana. Belki fikir olur sizlere de.

Kg aldıysa mamaya gerek yok tabii ama bizimkinin şekeri düşüyor ve zayıfladı mecburduk mama kullanmaya. Zaten mama karşıtı değilim anne sütüyle ortak götürüyoruz yoksa aç kalıyor bebeğim. Sütüm az göğüs uçlarım yok hep silikonla emiyor

Bizimde geceleri bağırıyor 1 gün oldu kakasını yapmadı onu bekliyoruz 😞

Kızlar sağlıkla büyütün gözünüz aydın 🧿 başta geçmeyecek gibi geliyor ağrılar ama geçiyor bir haftaya toparlarsınız sizde inşallah 🙏
İnşallah canım gece çok aşırı sezeryan yerimde yanma vardı zor geçirdim seninde öyle oldumu🙄bn agladım acıdan kızım agladı içim parcalandı ama dayanılcak gibi değldi o yanma 😪

Gözün aydın sağlıcakla büyüsün😍

Dualarımız seninle şimdiki zaman zorlu da olsa hemen toparlayıverin inşallah 🙏

Ohh ne güzel kendi doğum gününde doğurmak

Hadi sağlıkla al kucağına

Sağıp vermeye devam et bide aynı solu emzirir gibi tut bebeği öyle dene. Kızımda öyle aşmıştık ama tek göğüs 2 yaşına kadar emzirenlerde var çevremde çok

🙏🙏şipşaak al kucağına çok amiiin
Sürekli sağıyorum ama damla damla süt çıkıyor inşallah artar. Süt geri gidecek diye korkuyorum solda. Sağı emiyor solada geçiriyorum illa ama ucuda yok göğsümün lastik meme niyetine emiyor silikonu
Bilen arkadaşlar yazarlar canım bize de fikir okur. Az evvel bi arkadaşım tavsiye verdi, kendi bebekleri kolik. Biz gece gündüz ayrımını tam yapamadık akşam ışıkta oturuyorduk o yüzden sen bizim yaptığımız hatayı yapma, hava kararınca karanlığa geçir bebeği dedi mantıklı geldi bana. Belki fikir olur sizlere de.
Bizimde gece 1 ve 4 arası bızırdıyor hep benim kucağımda uyuyor doymuyor sürekli yemek istiyor. Fazlada veremiyoruz mamayı doktorun dediğinden. anne sütü veriyoruz fazla isterse arkadaşım sağıp getiriyor sağ olsun.
İnşallah canım gece çok aşırı sezeryan yerimde yanma vardı zor geçirdim seninde öyle oldumu🙄bn agladım acıdan kızım agladı içim parcalandı ama dayanılcak gibi değldi o yanma 😪
Olmaz olur mu o ağrılar berbattı ilk 3 gün ayaklarımı sürüye sürüye yürüdüm yataktan eşim tutup kaldırdı tuvalete gitmek bile işkenceydi özellikle çiş yaparken o yanma hissi 🤦🏼‍♀️ Bebeğin altını bile alamadım ben anneler yaptı hep tek kucağıma verdiler memeye tuttum oda emmiyordu zaten bile. Allah gücünü veriyor bazen ağlayarak rahatlıyordum ama hep teselli verdim en fazla bir haftaya geçecek sabır diye kendime. Hapşırmak öksürmek zaten amanın 😬

Lohusalık öyle, sana tavsiye ettiğim Özlem Köksal hesabını takip ediyorsun dimi? Lohusa değilim ama kendim yaşamış gibi dertleniyorum kadına, sonra onunla umutlanıyorum değişik😍

Odanın son parça perdesi de geldi artık gelebilir bebişim.

Ağzın bal damlıyor diloş be🧿🙂
inşallah yerleşiyordur, diyorum ya olmasa bile kavuşmaya son tarih 12 gün diyorum artık kendi kendime çünkü 41. Haftayı çok geçirmeyiz dedi doktorum. Senin de az kaldı🤤
İnşallah öyledir kuzum hayırla sağlıcakla gelsin bi de annesini çok bekletmesin artikk 😍🙏🏻 evet benim son gunler artık 3 4 gün kaldı 🙈

Ben de ilk günün akşamı yürüyüş yaparken acıdan ağlaya ağlaya yapmıştım, çok fenaydı hatta hemşirelerden kalçadan iğne istedim o rahatlattı beni. Eve gelince iftar yapmak eziyet oldu, yandı dikiş yerleri içten içten.Ama bak şimdi düşününce kaç gün olmuş sanki hiç yaşanmamış gibi o ağrılar vs hepsi bitti gitti çok şükür darısı sana olsun 🌺

Canım çok sevindim alparslan paşası doğmuş maşalllah sizeeeeee 😍😍💜 çok sevindimmmm sağlıkla sıhatla bir ömür diliyorum 😍😍 abiside çok sevinmiştir eminimmmm

Çok geçmiş olsun canım benim her şey geçti gitti diye düşünüceksin mecbur🤗 çok şükür bebişin ve sen sağlıklısın 🥰 Allah bağışlasın bebişini🌸🌸
Benimmi diyoruum hala o kadar masumki 🥺
Kızlar bnm doğumda 14 saat suni sancı sonrası 00;05 Doğdu zorla aclmm var ama inmiyordu göbeğimden basarak Doğdu mahvoldum ıkınamadım acıkcası ondan 3850 gr 😊♥️ Doğar doğmaz solunm sıkıntısu çekti küvezde sabah haber vercklr bi de bastrmktn doğdugunda omzu mordoğmuş röntgen bakçaklr bn daha kucağıma alıp sevemedm dokunamadım iyi değilimcok tuhaf duygu lütfen bize dua edin iyileşir 😊🤲🏻🤲🏻😔😔😔
Canım en kıza zamanda kucagına al inşallah..

Back
X