• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de ilk günün akşamı yürüyüş yaparken acıdan ağlaya ağlaya yapmıştım, çok fenaydı hatta hemşirelerden kalçadan iğne istedim o rahatlattı beni. Eve gelince iftar yapmak eziyet oldu, yandı dikiş yerleri içten içten.Ama bak şimdi düşününce kaç gün olmuş sanki hiç yaşanmamış gibi o ağrılar vs hepsi bitti gitti çok şükür darısı sana olsun 🌺
O yanma canımdan can aldıı şükür bugün rahattım.birde bebegimle ilgilenememek cok üzüyor beni yetersizim Gibi hissediyorum

Yok kızlar yok ben duş şapkası alcam bugün su yuttu az kala boğuluyordu elim ayağım boşaldı bir daha yaşamak istemiyorum böyle bir seneryo tek başıma yıkıyorum hep en iyisi duş şapkası almak

Kg aldıysa mamaya gerek yok tabii ama bizimkinin şekeri düşüyor ve zayıfladı mecburduk mama kullanmaya. Zaten mama karşıtı değilim anne sütüyle ortak götürüyoruz yoksa aç kalıyor bebeğim. Sütüm az göğüs uçlarım yok hep silikonla emiyor

Bizimde geceleri bağırıyor 1 gün oldu kakasını yapmadı onu bekliyoruz 😞

Kızlar sağlıkla büyütün gözünüz aydın 🧿 başta geçmeyecek gibi geliyor ağrılar ama geçiyor bir haftaya toparlarsınız sizde inşallah 🙏
Ben kahvaltidan once süte yulaf bal minik kesilmis kuru meyveler koyup yiyorum gece surekli meyve yiyorum. Balik olarak somon geri kalan ogunler tavuk et sebze tuketiyorum aralarda bestlak 20 damla suya onu koyuyorum. Bide süt artirici atistirmaliklar var e bebekte midem kazindikca onlari yiyorum. Benimde sütüm damla damla geliyordu encektorde 2 gogusten 10 ml fln oluyodu. Yemek seklini degistirince artti baya duzene girdi. Hastanede banada hemsire silikon gogus ucundan onerdi minnakti benimkide oda popayla ceke ceke buyudu. Herkesin vucut yapisi farkli tabi ama belki denemek istersin diye yazdim
Zaten benim minnakta 2 3 gün mama ile beslendi sütüm yoktu 😮‍💨

Ben kahvaltidan once süte yulaf bal minik kesilmis kuru meyveler koyup yiyorum gece surekli meyve yiyorum. Balik olarak somon geri kalan ogunler tavuk et sebze tuketiyorum aralarda bestlak 20 damla suya onu koyuyorum. Bide süt artirici atistirmaliklar var e bebekte midem kazindikca onlari yiyorum. Benimde sütüm damla damla geliyordu encektorde 2 gogusten 10 ml fln oluyodu. Yemek seklini degistirince artti baya duzene girdi. Hastanede banada hemsire silikon gogus ucundan onerdi minnakti benimkide oda popayla ceke ceke buyudu. Herkesin vucut yapisi farkli tabi ama belki denemek istersin diye yazdim
Zaten benim minnakta 2 3 gün mama ile beslendi sütüm yoktu 😮‍💨
Ne güzel sütün artmış canım. Bende protein ağırlıklı besleniyorum. Solgar ve laktom kullanıyorum. Isırgan otu çayı ve dereotu tüketiyorjm bakalım artar zamanla herhalde

Yok kızlar yok ben duş şapkası alcam bugün su yuttu az kala boğuluyordu elim ayağım boşaldı bir daha yaşamak istemiyorum böyle bir seneryo tek başıma yıkıyorum hep en iyisi duş şapkası almak
Canım saçlarını yüzüstü yatırarak yıkamıyor musun. Söyle bide yüzünü elini ıslayıp yikasan.

Bunlarda bizdenn.bebek değilde saç dogurmuşum 😍😍

Eklentiler

• IMG_20220915_170829.webp
    IMG_20220915_170829.webp
    29 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20220914_213109.webp
    IMG_20220914_213109.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 124
Uzun olacak ama ben şöyle anlatayım canım. Bebeği koluma yüzüstü yatıyorum. Hastane çıkışının içinde ni parca oluyor ya hani ağız mendili onu ıslatıp şampuan koyuyorum köpurtuyorm. Sırtına şu döküp sırtını bacakları poposunu boynunu poposunun arasını falan güzelce yıkıyorum. Sonra başına az az şu döküp şampuanlayıp o şekil yıkıyorum. Az az duruluyorum. Elim ıslakken yüzünü de silmiş oluyorum. Sonra ters çevirip ever file varsa filenin üstüne yatırıp tekrar sampuanli bezle karnını alt tarafını kol altını tekrar boynunu yıkıyorum. Şu döküyorum. Son kez elime yüzüstü yatırıp bi kaç sefer şu döküyorum. Muslin beze sarıyorum. Muslin bez hemen suyu çekiyo zaten giydiriyorum. Eğer küvette file yoksa küvetin içine yatırırsın kafasini hafif kaldırıp yavaş yavaş şu döküp yıkarsin. Kokma inan alisirsin sen panik yapma yeter. Inslalah anlatabildim 😍

Selam annislerim ben geldim 😇
Sabah yatisim yapıldı. serumdu tahlildi derken 10 da sezeryana alındım. öncelikle malzemeleri ortami hazırlıyorlar sonrasında anestezi doktoru geliyor bilgilendirme yapıyor sonrasında iğneyi belden yapıp yatırıyorlar. sondayi uyuşukluktan sonra taktılar bana hastaneye göre değişebilir. her bir durumdan haberdar ediyorlar zaten. sonrasında doktorum geldi ayaklarım uyusmustu zaten. dokunduklarini bebeği cikardilarini hissettim 5 dakika ancak sürdü bebeği çıkarması, o boğuk sesi duymanız lazımdı muhteşem 😍 doktorum hemen gösterdi temizlediler getirdiler yanağıma, çok özlemişim böyle anıları🥰 sonrasında bebeği götürdüler yarım saat sonra da beni çıkardılar odaya. herşey çok güzeldi çok şükür hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım. ilk emzirmeyi yaptık biraz zor da olsa tuttu kızlar, uyuyor yanımda mışıl mışıl🐣kilosu 3540 Gr 51 cm 🧿ağrılarım başladı hafiften ayağa kalkma aşaması kaldı bir tek benden haberler böyle canlar ❤️
Oyyy maşallah paşaya 🥰🌺hosgelmis dünyaya 🧿çok şükür atlattın dogumuda, gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah 🤲❤️

Uzun olacak ama ben şöyle anlatayım canım. Bebeği koluma yüzüstü yatıyorum. Hastane çıkışının içinde ni parca oluyor ya hani ağız mendili onu ıslatıp şampuan koyuyorum köpurtuyorm. Sırtına şu döküp sırtını bacakları poposunu boynunu poposunun arasını falan güzelce yıkıyorum. Sonra başına az az şu döküp şampuanlayıp o şekil yıkıyorum. Az az duruluyorum. Elim ıslakken yüzünü de silmiş oluyorum. Sonra ters çevirip ever file varsa filenin üstüne yatırıp tekrar sampuanli bezle karnını alt tarafını kol altını tekrar boynunu yıkıyorum. Şu döküyorum. Son kez elime yüzüstü yatırıp bi kaç sefer şu döküyorum. Muslin beze sarıyorum. Muslin bez hemen suyu çekiyo zaten giydiriyorum. Eğer küvette file yoksa küvetin içine yatırırsın kafasini hafif kaldırıp yavaş yavaş şu döküp yıkarsin. Kokma inan alisirsin sen panik yapma yeter. Inslalah anlatabildim 😍
Aslında ben de böyle yapıyorum ama yüzüne su geliyor o zaman da otomatik yutuyor en iyisi ben de o da biraz alışana kadar kızım biraz büyüyünceye kadar duş şapkası takmak

• Beğen
Reactions: Zzy
Maviş çok şükür sen de verdin bu sınavı, aldın bebeğini kucağına. Tecrübeli olduğun İçin süreci çok güzel yönetmişsin, kolaylıkla olmuş gibi hissettim. Bundan sonrası da böyle su gibi aksın gitsin. Bizim yerimize de kokla Alparslan bebeği🌸🧿
Çok şükür canim ilk kalkisim da korkutugun gibi olmadi tamam ağrı yanma oluyor ama bıçak yaraso sonuçta ağrı kesicilerle hallediyoruz şükür ❤️ ahhh koklarm tabikii😍
maviss_34 maviss_34 kuzucum hayırlısıyla su gibi geçsin doğumun inşallah 🙏
Teşekkürler canım 😍
Takip edemiyorum yazılanları cok merak ediyorum..suniyle başladık yaklasık 6 saat aldımm ama ilerleme olmadı en son doktorum suyunu patlatalım birde öyle deneyelim diyip çatıda biraz zorladı suniye devam etmeme kararı aldım cünki çok zorlandım.sezeryana alındım bebegimi görünce aglamayla gülmeyle karısık bi duygu yaşadım bebişi yukarı götürdüler ben o ara fenalaştım masada sakinleştiriciler oksijenler verildi kendime geldim..gece dikiş yerinde cok yanma cektim cok agladım ama bebegim saglıklo olsun yeter dedim suan daha daha iyiyim çok şükür..52 cm 3600 dogduk memeyi hemen aldı gece uyumadı gündüz uyuyor benden bu kadar şimdilik en kısa zamanda dönecegim 🤗
Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması şeklinin bir önemi yok canım yanma olur normal yarını da atlatırsan daha korkma 😍😍🧿
Kızlar dualariniza talibim suyum geliyomus ama bebek yukarda acılmada yok 2 30 da sezeryan olucam dua edin 37 haftalik oldu bugun
Sağlıcakla kucağına al canim😇
Oyy gözün aydın mavisim 😍 hayırlı uğurlu olsun inşallahhh😍🙏🏻
Teşekkürler bebişim darisi sana ve bekleuen bütün annelerime sağlıkla inşallah ❤️
Gözün aydın mavişim.🥺 Hayırlı, sağlıklı ve uzun ömrü olsun minnoşumuzun inşallah.🤲🏻❤️
Ahhh kuzucum teşekkürler 🥰❤️
Maşallah maşallah.. sağlıkla büyüsün inşAllah😊

Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah 🙏
Teşekkürler canım 😍
Gözün aydın canım benim, Allah sağlıkla,huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah tebrik ediyorum 💓🌺🥰
Amin canım teşekkürler ❤️
Maşallah canım sağlıcakla büyütün yavrunuzu 🥰🙏
Teşekkürler canım 😍
Mavişcim çok güzel doğumun olsun canım benim bebeğine sağlıkla kavuş 🌸😍 darısı bana inş😍 HAla bana ilk hamilelik testimi gördüğümde sen eylül annesi olucaksın içime öyle doğuyor kaydediyorum seni dediğini duyar gibiyim 🤗 o günlerden bugünlere 💕
Yaaa dimi 😍 zaman hızlı geçiyor valla canım ben kurtuldum darısı sizlere ❤️
Çok şükür, gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah 🧿🙏🏻🙏🏻🤗🤗
Amin teşekkürler canım🥰
Canım çok sevindim alparslan paşası doğmuş maşalllah sizeeeeee 😍😍💜 çok sevindimmmm sağlıkla sıhatla bir ömür diliyorum 😍😍 abiside çok sevinmiştir eminimmmm
Yaaa sevinmez mi ilk başta geldi ürkerek baktı falan sonra kucağına verdik odadan gitmek istemedi bu sefer de 😍🧿

Back
X