- 1 Ekim 2020
- 3.871
- 2.916
- 133
- 35
Merhaba, bebeğin yeri daraldığı için olabilir miMerhabalar herkese Ekim anneleri grubundan geliyorumÇoğunuz doğum yapmışsınızdır belki benzer durum yaşayanınız vardır diye sormak istedim. Gebeliğinde özellikle son haftalarda bebeği az ve yavaş hareket eden var mıydı acaba? Hiçbir zaman çok hareketli bir bebek değildi benimkisi ama 33. haftadan beri belirgin bir azalma oldu hareketlerinde. Yani hareketleri ancak ayağını 3 4 cm kaydırmak ittirmek kafasını hareket ettirmek. Dışarıdan çok belirgin olacak şekilde kuvvetli hareketler yapmıyor. 19 gün sonra inşallah doğumum var ister istemez endişeleniyorum düşünüyorum sağlığında bir sıkıntı mı var doğunca nasıl olur diye. Bu arada ultrasonda nst de herşey normal ve gelişimi her zaman gününde gidiyor. Benzer durum yaşayan anneler varsa doğumdan sonra bebeğiniz nasıldı? Hareketli bir bebek mi? Herhangi bir sağlık sorunu yaşadınız mı?
![]()
Bizimki hep hareketliydi zaten erken geldi duramadı yerinde. Şimdi de karnımda yaptığı hareketleri dışarıda yapıyor. Çocuğun mizacı ile de ilgili olabilir
Doktorunuz sorun yok diyorsa içinizi ferah tutun