• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Önce sıcak kompres yap sonra emzir, ya da sağ emzirirken memişine masaj yap sert sert. Sağım bittikten sonra da soğuk kompres ama bunu yumuşayana kadar her defasında yapmalısın belki 2 gün sürer yumuşaması. Bunu bi dene istersen ben öyle ancak rahatlıyorum. Henüz süt inme hızına yetişemedi benimki

Bugün 4.gunum ikisi de yara oldu maalesef ilkindeki gibi ağlayarak kanayarak emzirmiyorum evet ama gene de can cekisiyor insan ilk ağzına aldığı an. sütüm daha yeni dolu dolu bugün gelmiş sanırım sismis göğüsler mastıt korkusu sardı her bir yanımı 😭😭
Mastit olmazsın inş canım sağma makinen varmı bol bol sağarsan rahatlar aslında ben meme uçlarım çok acırken bi iki gün biberonla verdim sağıp mamada kullanıyoduk zaten o sürede nemli tuttum iyileşti dr browns gaz önleyici meme reddi yapmayan biberon kullanıyorum tommy tippe de meme reddi yapmıyo onları bi dene istersen meme ucunun sağlıklı kalması çok önemli yara kanama yine bebeğe zarar

gercekten zormus artı tansiyonum da hala duzene girmedi kadin dogumcu bi kac gun daha ilaca devam et dedi sora dahiliyeyle gorus onun streside ayri sardı yani her yerden bi gerildim sanki herkes bi tarafdan cekiyo beni bebise en sonunda gece emzik verdim azcık daha rahat uyusun diye ona bile bi sekilde laf ediyolar mama veriyorum az az arada ona illahaki bi bakıs bi mimik geliyo sanki benden daha cok dusunuyolar
Ya milleti ne takıyosunki bende emzik mama biberon ne varsa kullandım kayınvalidem bikere lafa yeltenir gibi oldu ben öyle uygun görüyorum dedim bidaha çıt yok kendi bebeğin kimseyi dinleme onun sağlığından önemli değil doymuyosa mama uyumuyosa emzik ver yani çok biliyo bu millet lohusa lohusa insanı deli ederler adres atsana bana gelip o bakışları mimikleri bi göreyim sinirlendim 😅😅😅 hiiiiç umursama ilaç kullanıyosun diyede takılma bende ilaç kullandım geçicek hepsi bebelerimiz büyücek İnşallah

akşamnsağdım ama yinede yumuşamadılar ya napsam bilemedim
Sıcak duş, duşta masaj, emzirme ve sağım ile çözdüm ben.
Henüz yeni doğum yaptın süt iniyor da olabilir bende sırtıma kadar ağrısı vurdu ateş de yaptı ilk.
Emzirirken sert sert masaj yap bir de

O ele gelen sertlikker duş ve uyku sonrası bütün bi sertliğe dönüşüyor çözülüyor sanki

Arkadaşlar ben de son zaman ağır bir bronşit olunca bugün bebeğim 37 artı 5 de doğdu. Şuan kuvezde ne olur dua edin içim paramparça duygularımı tarif.edemiyorum :KK43:
Rabbim şifa versin canım 38. Haftaya girmişsin hiçde korkulacak bir hafta değil merak etme biraz sabır et inşallah bebeğinle evine döner huzurla büyütürsün 😘😍

Günaydın güzel anneler giremiyorum artık pek geçmişi de okuyamıyorum ama aklımdasınız. Dilerim hepiniz kolay doğum yapmışsınız/yapacaksınızdır bebişler de iyidir. Crknkz Crknkz kedicikler naptı merak ediyorum 😽

Mastit olmazsın inş canım sağma makinen varmı bol bol sağarsan rahatlar aslında ben meme uçlarım çok acırken bi iki gün biberonla verdim sağıp mamada kullanıyoduk zaten o sürede nemli tuttum iyileşti dr browns gaz önleyici meme reddi yapmayan biberon kullanıyorum tommy tippe de meme reddi yapmıyo onları bi dene istersen meme ucunun sağlıklı kalması çok önemli yara kanama yine bebeğe zarar
Dr browns biberon uçlarını kaynattınız mı? Ben kaynatmadan önce akışını denememiştim. Kaynatmamın ardından ters çevirince kendiliğinden şıp şıp aktığını gördüm kullanmadım bebeğe.
Sizde de bu şekilde mi acaba ?

Günaydın güzel anneler giremiyorum artık pek geçmişi de okuyamıyorum ama aklımdasınız. Dilerim hepiniz kolay doğum yapmışsınız/yapacaksınızdır bebişler de iyidir. Crknkz Crknkz kedicikler naptı merak ediyorum 😽
Bebegi koklayan kacıyor canım pek yanaşmıyorlar 🤣aynı senin ki gibi uzaktan izliyolar bazen karanlıkta kafamı bi çeviriyorum kapının kıyısındalar 🥲

Bebegi koklayan kacıyor canım pek yanaşmıyorlar 🤣aynı senin ki gibi uzaktan izliyolar bazen karanlıkta kafamı bi çeviriyorum kapının kıyısındalar 🥲
Ahahaha yerim ya onları ben. 1 ay oldu hala aynı benimki. Bi kaç ay böyle sürecek sanırım sonra alışırlar 🥰 güzel günlere büyüsün bebeğin ,ikiniz de iyisinizdir inşallah

Kızlar tek tek alıntı yapamadım çok sağ olun. Sabaha karşı tansiyonum normale düştü geceyi kardiyoloji bölümünde yatışta geçirdik. Şimdi nefroloji bölümüne geldik. Tansiyonumu böbreklerdeki yüksek değerler yapıyormuş hayırlısıyla inşallah önemli bir şey çıkmaz. Kullanacağım tansiyon ilacı emzirmeye engel değilmiş ama şimdi böbrek için verecekleri ilaçta engel olmaz inşallah 🙏 tansiyonu hala düzelmeyen arkadaşlarda mutlaka bir idrar tahlili yaptırıp protein kaçakları var mı yok mu baktırsınlar

Kızlar sezeryan yaramin sağ tarafı çok az kanamis kötü koku yada sarı akinti falan yok çok az da şişmişti neden böyle oldu geçer mi

Kızlar ben hastanelik oldum saat 18den beri tansiyonumu düşüremiyorlar ilaçlarla. 18lerde 15lere iniyor seviniyoruz yine yükseliyor. Kardiyolojiye yatış verdiler böbreklerimde sıkıntı varmış gebeliktede idrar kaçağı olmuştu zaten. Bebeğim yeni yeni memeye alışıyordu ki ilaçlardan emziremeyeceğim. Dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz inşallah 🙏

Kızlar tek tek alıntı yapamadım çok sağ olun. Sabaha karşı tansiyonum normale düştü geceyi kardiyoloji bölümünde yatışta geçirdik. Şimdi nefroloji bölümüne geldik. Tansiyonumu böbreklerdeki yüksek değerler yapıyormuş hayırlısıyla inşallah önemli bir şey çıkmaz. Kullanacağım tansiyon ilacı emzirmeye engel değilmiş ama şimdi böbrek için verecekleri ilaçta engel olmaz inşallah 🙏 tansiyonu hala düzelmeyen arkadaşlarda mutlaka bir idrar tahlili yaptırıp protein kaçakları var mı yok mu baktırsınlar
Allahım şifa versin cok geçmiş olsun canım 😞

Kızlar sezaryen dikişlerinde değil de, üst bölgesinde, göbek deliği altı dikiş üst bölgesinde morarma yaşayan oldu mu? Cildim durdukça morardı resmen.

Back
X