Arkadaşlar bebeğinize emzirme dışında gazı için bitki çayı gibi veya herhangi başka bir şey veren var mı? Benim kuzenlerim bebeklerine mercan köşk çayıyla büyütmüş gaz sorununu çözdü diyorlar. Merak ettim siz neler yaptınız?  Anne sütü dışında ekstra bişiy verdiniz mi 2-3 aylıkta

şu 1 aydır dışarda durmuyor araabdan kucagada alıyoruz gene durmuyor neden anlamadm
şu 1 aydır dışarda durmuyor araabdan kucagada alıyoruz gene durmuyor neden anlamadm  yanılmıyorsam iştahsızlık sünnetten sonra mı olduu böyle birşey okudum diye hatırlıyorum
yanılmıyorsam iştahsızlık sünnetten sonra mı olduu böyle birşey okudum diye hatırlıyorum  

bizimkide durmuyor pusete çıldırıyor kucağa alıyoruz 10dk sonra yine çıldırıyor bu aylarda böylelerdir belkide
 bizimkide durmuyor pusete çıldırıyor kucağa alıyoruz 10dk sonra yine çıldırıyor bu aylarda böylelerdir belkide  evet bizim sünnetten sonra bir gitti bir daha gelmedi ya
 evet bizim sünnetten sonra bir gitti bir daha gelmedi ya 

uyuruyuma emzirdim ve gece 2 de tek meme emzirebildim. 6 da ise sadece 40ccmama yedirebildim. Sonraki kipirdanislarinda da memeden bir iki çekmiştir gerisi yok
 uyuruyuma emzirdim ve gece 2 de tek meme emzirebildim. 6 da ise sadece 40ccmama yedirebildim. Sonraki kipirdanislarinda da memeden bir iki çekmiştir gerisi yok çok mutluyum güne güzel başlamak ne güzel
 çok mutluyum güne güzel başlamak ne güzel
 gaz geçti uyku gerilemesi başladı gerçi bitmiyor dertler ama olsun
 gaz geçti uyku gerilemesi başladı gerçi bitmiyor dertler ama olsun