Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar, benim arada vajinada batma gibi 1-2 sn lik sızı oluyor sizde de varmı bu durumu yaşayan ? Normalmi acaba ?

Merhaba, benim geçen hafta birkaç kere oldu o.
Hatta daha önceki haftalarda da 2 ayrı zamanda yolda yürürken olmuştu.

Normal olduğunu düşünüyorum. Yine de takip etmekte fayda var.

.

Aynen canım bana öyle dedi. 2 ayda bir cagiracagiz dedi.

Esimin halasi hediye almis bugun bizde tam. Bbek arabsi bakiyordk ki adres istedielr ahh ne gzl tesaduf oldu

Maşallah eşinin halasına.
Ohhh, çok seviyorum böyle hediyeleri.
Hem maddi yükünüzü aldı, hem de onu mu alsak bunu mu derdinden kurtardı sizi.

Bence en zoru zaten araba seçmek.

.

Benim bulantılar bi garip oldu.
Yemek yiyince başlıyo, 3-4 saat sürüyo.

Açken bulanmıyo artık.

.

Merhaba, benim geçen hafta birkaç kere oldu o.
Hatta daha önceki haftalarda da 2 ayrı zamanda yolda yürürken olmuştu.

Normal olduğunu düşünüyorum. Yine de takip etmekte fayda var.

.
Yaa bende de 3 4 seferdir oturduğum yerden kalkmaya çalışırken elektrik çarpması gibi birşey oldu Karnımda sol tarafta böyle birşey yaşayan varmı doktora sormayı unuttum bu sefer gidişte sorucam

Bana hiç geleceksin demediler bi tetanoz aşısını söylediler yoğun olup arayamayı unutursak gelin siz dediler beni Kale almadılar sanırım
Kıızz benim hamile olduğumdan haberleri yook geçen gidip aile hekimimde rutin kan testlerini yaptırdım yine de gebe kaydı açmadılar zaten bir işe de yaramıyor saçma yorumlar yapıyorlar sinirleri boZuluyor insanın. Ne kadar geç o kadar iyi

Yaa bende de 3 4 seferdir oturduğum yerden kalkmaya çalışırken elektrik çarpması gibi birşey oldu Karnımda sol tarafta böyle birşey yaşayan varmı doktora sormayı unuttum bu sefer gidişte sorucam

Bana karnımda değil, direkt vajinada oldu canım.

Hatta acaba enfeksiyon mu diye düşündüm.
Çünkü böbrek taşı düşürdüğümde de aynı öyle vajinada batmalar oluyodu.

İdrar tahlili ve kültürü verdim, temiz çok şükür.

.

13+3. gün itibari ile happy mom da yazanlar. 3-4 kilo bu dönem içinde normalmiş 3 buçuk alım ben. Suçluluk duyuyodum. Bunu gördüm moralim düzeldi.
Sizle de paylaşayım ki birlikte moralimiz düzelsin

ahaha minik mi yazdın ben de minnoş yazmıştım

Eklentiler

• 0AB92FDD-FE1F-4C73-821D-3BB14BE6C9BE.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…