Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnanırmısın akşam eşimle tartıştık.Elinden telefonu düşürmez oldun benimle sohbet etmiyosun internette mi sohbet ediyosun diye bozulmuş
Bu konuda onlar haklı canım, sonuçta adam işten geliyor yorgun seninle zaman geçirmek istiyor benimde huyum eşim evdeyken eğer işi yoksa telefonla uğraşmam benimde hoşuma gitmez aynı şey eşim tlf uğraşsa ona söyleniyorum bazen sıra bende diye

Ben bu gruba yine dönebilir miyim ya
Çocuk nasılsa önden gidiyor. E spinal sezeryan da olacak. Ben kendimi Haziran da doğurturum
Cinsiyet tahminini de -C-A-N-A-N- ve @cotton yapmıştı o da tutarsa tamamdır
Çok tatlısın yaa ne fark eder ki 1 2 hafta öncesi sonrası, kapımız hep açık bir de özel değilse spinal sezaryen demişsin dikkatimi çekti? Şimdiden belli olmasının bir sebebi var mı?

Çok tatlısın yaa ne fark eder ki 1 2 hafta öncesi sonrası, kapımız hep açık bir de özel değilse spinal sezaryen demişsin dikkatimi çekti? Şimdiden belli olmasının bir sebebi var mı?
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Çok acı çektim çok ağladım. O anı sancı ile hatırlamak istemiyorum eşimde yanımda olsun o anı rahat güzel hatırlayalım istiyorum. Allah'ın takdiri yine ama normal doğumdan korkuyorum. Biraz da kilo var.

aa 92 yüksek miymiş? Benim 95 çıktı ama normal dedi dr. bir de ben meyveyi de çok tüketiyorum. Normal yeme düzenine geçemediğim için vitamin olsun diye.

Hamilelik öncesi prolaktin yüksekliğinden dolayı rutin endokrinolojiye gidiyordum ben. Oradaki tahlillerimi de görmek istedi, glikoz 87’ydi.
Öyle olunca gerek duydu belki de bilmiyorum.

Bilmiyorum.

.

ben de geçecek miyim acaba, doktora sorayım
inşallah geçerim çünkü

Kol biraz yakıyo canım ama en azından göbekteki izler gider.

Benim aile hekimindeki hemşire de pimpirik, iğneden sonra nokta bant yapıştır enfeksiyon kapmasın dedi.

Yapıştırmıyorum ama korkuyorum çatlak için göbeğe yağ sürmeye.

Şimdi bir de çatlak falan korkutuyo beni, deldikçe göbeği daha da çatlarsa yandık.

.

Aaa ilk defa benim gibi 0,6’lık vurulan biri gördüm.
Neye göre 2 tane verdi sana?

karaca3443 nın yaptırdığı testi mi yaptılar doz ayarı için?

.

Küstürmeyelim tabii, aaa...

Doğumdan sonra elimiz ayağımız olacaklar, lütfen.

Allah razı olsun, şimdiden elinden geleni yapıyo benim eşim.

Hiç bilmezdi mutfağın yolunu, 2 aydır yemekleri o hazırlıyo.

.

Çocuk nasılsa önden gidiyor. E spinal sezeryan da olacak. Ben kendimi Haziran da doğurturum

Ay çok güldüm buna.

Dön tabi kız, bizim grubumuz daha eğlenceli zaten.

.

Ay gerçekten şanslıyım ben de çok şükür.

Raporluyum ya bu hafta ona rağmen resmen hiçbir şey yapmıyorum Allah razı olsun her şeye o koşturuyor.

Onlar da bizimle önceki süreci yaşadılar ya kuzum çok özen gösteriyorlar haliyle. Her randevuya geliyor eşim nasıl heyecanlanıyor.

Allah bebişimizi kucağımıza alıp mutlu mesut evlilikler sürdürmeyi nasip etsin hepimize

Sağlık ocağı değil gebelik kontrolü için yazmıştım onu.Dr ayda 1 kez istiyor kan tahlili vs
Benim doktorum neden istemedi. Ya benim doktor çok mu rahat acaba .
Kız birine sen birine koca bakar. Baktım olmuyor annen gelir. Hamileliğin tadını çıkarmaya bak kuzum hiç düşünme onları belki bakarsın akıllı uslu evlatların olur kimseye gerek duymazsin
Beni hic uyandirmayan kızım 2 gecedir su ve lavabo için uyandırıyor bir daha da geri uyuyamıyorum 1 saat sonra da beslenmesini hazırlayıp okula gönderecem. Uykuya düşkün olan ben 2. Doğduktan sonra ne yapacam
Allah kolaylığını verir kuzum hiiiic sıkıntı etme.
Kuzum aslında çok yüksek değil sinir 120 diye biliyorum ben ama gebelik söz konusu olunca belki durum farklı olabilir. Yine de dikkatli olmakta yarar var bende tuzu ayarlayamiyorum napim tuzu seviyorum .
Çıkan reklam peki…hiç de böyle bişi aramadım
Hahahahah ben dün steteskop dedim. Ondan mı çıktı ki acaba kız? Neyse ki MC06 sağolsun bu fikirden vazgeçirdi geri. Zaten kocalar kulaklariyla duyarlarmis birkaç haftaya. Yalnız benim eşim karnıma elini koyamıyor ya çok korkuyor buna hazır değilim deyip duruyor .
Kızlar günaydın vitamin değerlerinize doktor kaçıncı haftada baktı 4.ayda başlanıyormuş galiba. 14te gitsem ister mi acaba gitmeden sağlık ocağında yaptırsam mı?
Valla kuzum bende bekliyorum sağlık ocağından dönüş olmazsa haftaya kendim gidicem. Havalarda kapalı gidiyor. Hiç cikasim yok biyere valla.
Günaydın kızlar sizlere bir sorum olucak ya çatlak kremini kaçıncı haftada kullanılmaya başlanması ve önereceğiniz bir marka var mı
Lierac mustela biooil. Ben daha başlamadım valla. Malum kremler pahalı olunca
Hahaha benimki de ne konuşuyorsunuz yine diye merak ediyor? Napsin ben okurken yazışmaları gülersem o da merak eder. Bu kadın neye gülüyor acaba diye
Hoşgeldin canım. Yalnız gevezeyiz çok haberin ola sonra vay efendim ben yapamam ben edemem. Bir de bağımlılık yapıyoruz
Olabilir kuzum, yaşla alakalıdır belki.

Benim yaş 37, sana bu yaştan sonra daha ne tahlili, direkt tedaviye başlayalım diye düşünüp şeker aleti aldırmış olabilir doktor.

.
Allah korusun kız. Yaşında ne varmış. İnsanlar eskiden 50 de doguruyormus
Ayy Rabbim emeklerinizin karşılığında size baldan tatlı evlatlar versin valla .bende ablamdan biliyorum gerçekten zor. O da 8. Aya kadar göbekten yapmıştı. Son ay bıraktırdı galiba doktoru.

Ben henüz detaylıyı doktorumla konuşmadım ama forumlarda okuduğum kadarıyla 18 çok erken, 20’den önce önermiyo kimse.

Hatta bi profesör ısrarla 22+5 diyormuş, ancak bebeğin organları net görünüyormuş.

.

.
Canımlar ben de göbekten yapıyorum öyle morarma da olmadı şükür ya minik iğne izi gibi var sadece.

Kolonya sürüyorum eşim yapmadan önce, iğne sonrası da yine sürüyorum başka da bir şey yapmıyorum.

Bembeyaz cildim damarlarım bile gözükür benim çok hassastır aslında.

Sakinkal pıhtılaşma düzeyin neydi senin kuzum 0,6 2 doz kullanıyorsun

İste böyle olunca bende acaba bir sorun mu var diye düşündüm doktorum bir perinatoloğa yönlendirdi 18 de ona giderim belki ama 20 den sonra da başka bir şehirde çok iyi bir perinatolog buldum kendim ona gitmeyi düşünüyorum

İki mesaj arası bir sevindim bir üzüldüm. Ben nasil evladımı 5 hafta görmeden durcam ya

Amiiiiiin kuzum benim, inşallah.

Tahmin edebiliyorum randevulardaki heyecanını.
Bizimki de öyle.

Benim bi gözüm ekranda bi gözüm eşimde oluyo.

Maskeden sadece gözlerini görüyorum ama bebeği izlerken resmen kalpler çıkıyo adamın gözünden.

Rabbim bu sevincimizi devam ettirsin.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

.

.
Canım ben bundan önceki gebeliğimde tek doz 0,4 kullandım yetmedi bunda riske atmayalım diye hematolog dozu arttırdı hem kilo alırsamda yetmeme durumu vs olmasın dedi. Ama ben ilerleyen aylarda doz testi yapmayı düşünüyorum. Ayrıca oksapar kullanıyorsan etki süresi 12 saat hibor ve clexanın 24 saat. Tabi genlerinde önemsiz ise tek dozda koruma amaçlı sana yetecektir.

Hoşgeldin gel tabi yaa.
Temmuz grubu da çok tatlıdır muhtemelen ama bizim burası bir başka tatlı hoşgeldin

amin amin çok sağol canımAllahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…