- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.481
Günaydınlar bugün 4 te kontrolüm var şans dileyiinnn :))
Bu konuda onlar haklı canım, sonuçta adam işten geliyor yorgun seninle zaman geçirmek istiyor benimde huyum eşim evdeyken eğer işi yoksa telefonla uğraşmam benimde hoşuma gitmez aynı şeyİnanırmısın akşam eşimle tartıştık.Elinden telefonu düşürmez oldun benimle sohbet etmiyosun internette mi sohbet ediyosun diye bozulmuş
Çok tatlısın yaaBen bu gruba yine dönebilir miyim ya
Çocuk nasılsa önden gidiyor. E spinal sezeryan da olacak. Ben kendimi Haziran da doğurturum
Cinsiyet tahminini de-C-A-N-A-N- ve @cotton yapmıştı o da tutarsa tamamdır
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Çok acı çektim çok ağladım. O anı sancı ile hatırlamak istemiyorumÇok tatlısın yaane fark eder ki 1 2 hafta öncesi sonrası, kapımız hep açık bir de özel değilse spinal sezaryen demişsin dikkatimi çekti? Şimdiden belli olmasının bir sebebi var mı?
aa 92 yüksek miymiş? Benim 95 çıktı ama normal dedi dr. bir de ben meyveyi de çok tüketiyorum. Normal yeme düzenine geçemediğim için vitamin olsun diye.
ben de geçecek miyim acaba, doktora sorayım
inşallah geçerim çünkü
Canım benimde mosmor oluyor göbekte beyaz olan yer kalmadı benim temimde çpk hassas.ama ben doğuma kadar göbekten hep yapmayı düşünüyorum. Tanıdığım kaç anne öyle yapmış. Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. Ben üstelik günde iki tane 0,6 vuruyorum.
Bu tartışmayı biz de yaşadık ya
Sürekli telefondasın beni geçiştiriyorsun konuşurken diyor
O an tepki verdim önemli bişey konuşuyoruz herhalde diye ama sonra bir tık üzüldüm
Biraz daha dikkat ediyorum onun yanındayken artık.
Kocaları da küstürmeyelim dimi
Ben bu gruba yine dönebilir miyim ya
Çocuk nasılsa önden gidiyor. E spinal sezeryan da olacak. Ben kendimi Haziran da doğurturum
Ay gerçekten şanslıyım ben de çok şükür.Küstürmeyelim tabii, aaa...
Doğumdan sonra elimiz ayağımız olacaklar, lütfen.
Allah razı olsun, şimdiden elinden geleni yapıyo benim eşim.
Hiç bilmezdi mutfağın yolunu, 2 aydır yemekleri o hazırlıyo.
.
Benim doktorum neden istemedi. Ya benim doktor çok mu rahat acabaSağlık ocağı değil gebelik kontrolü için yazmıştım onu.Dr ayda 1 kez istiyor kan tahlili vs
Kız birine sen birine koca bakar. Baktım olmuyor annen gelir. Hamileliğin tadını çıkarmaya bak kuzum hiç düşünme onlarıkız allah iyiliğini versin şu an kendime acımadım değil bazen gözümün önüne geliyor ikisi birlikte ağlasa haykırsa ne yapicam diye inşallah uslu akıllı doğarlar zorluk çekmem dün kendimi hayal ettim saçlarım beyaz oluyormuş stresten ay allah korusun
Allah kolaylığını verir kuzum hiiiic sıkıntı etme.Beni hic uyandirmayan kızım 2 gecedir su ve lavabo için uyandırıyor bir daha da geri uyuyamıyorum1 saat sonra da beslenmesini hazırlayıp okula gönderecem. Uykuya düşkün olan ben 2. Doğduktan sonra ne yapacam
Kuzum aslında çok yüksek değil sinir 120 diye biliyorum ben ama gebelik söz konusu olunca belki durum farklı olabilir. Yine de dikkatli olmakta yarar var bende tuzu ayarlayamiyorum napim tuzu seviyorumKızlar size söylemeyi unuttum.
Benim titiz doktorcuğum şeker aleti almamı istedi geçen hafta.
Günlerdir erteliyordum, dün akşam eşim hadi siparişi verelim artık dedi.
Naptı bilmiyorum, sormadım.
Ben de unutmaya çalışıyorum, sanırım ondan söylemedim size de.
Yani 92 çok mu yüksek anlamadım ki, bundan sonra her gün ölçüp not edecekmişim.
Kolay mı her gün parmağı delmek, nasıl yapcaz bilmiyorum.
.
Hahahahah ben dün steteskop dedim. Ondan mı çıktı ki acaba kız?Çıkan reklam peki…hiç de böyle bişi aramadım
Valla kuzum bende bekliyorum sağlık ocağından dönüş olmazsa haftaya kendim gidicem. Havalarda kapalı gidiyor. Hiç cikasim yok biyere valla.Kızlar günaydın vitamin değerlerinize doktor kaçıncı haftada baktı 4.ayda başlanıyormuş galiba. 14te gitsem ister mi acaba gitmeden sağlık ocağında yaptırsam mı?
Lierac mustela biooil. Ben daha başlamadım valla. Malum kremler pahalı oluncaGünaydın kızlar sizlere bir sorum olucak ya çatlak kremini kaçıncı haftada kullanılmaya başlanması ve önereceğiniz bir marka var mı
Hahaha benimki de ne konuşuyorsunuz yine diye merak ediyor? Napsin ben okurken yazışmaları gülersem o da merak eder. Bu kadın neye gülüyor acaba diyeBu tartışmayı biz de yaşadık ya
Sürekli telefondasın beni geçiştiriyorsun konuşurken diyor
O an tepki verdim önemli bişey konuşuyoruz herhalde diye ama sonra bir tık üzüldüm
Biraz daha dikkat ediyorum onun yanındayken artık.
Kocaları da küstürmeyelim dimi
Hoşgeldin canım. Yalnız gevezeyiz çok haberin olaBen bu gruba yine dönebilir miyim ya
Allah korusun kız. Yaşında ne varmış. İnsanlar eskiden 50 de doguruyormusOlabilir kuzum, yaşla alakalıdır belki.
Benim yaş 37, sana bu yaştan sonra daha ne tahlili, direkt tedaviye başlayalım diye düşünüp şeker aleti aldırmış olabilir doktor.
.
Ayy Rabbim emeklerinizin karşılığında size baldan tatlı evlatlar versin vallaCanım benimde mosmor oluyor göbekte beyaz olan yer kalmadı benim temimde çpk hassas.ama ben doğuma kadar göbekten hep yapmayı düşünüyorum. Tanıdığım kaç anne öyle yapmış. Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. Ben üstelik günde iki tane 0,6 vuruyorum.
Kızlar kızlar selam
Benim hesap iyice karıştı 14 de gittim doktor 18 de detaylı ultrasona git 1 hafta sonra da bana gel dedi. Neden erken gidiyorum bir şey mi var dedim hayır 18-24 arası yapılıyor detaylı dedi eee kafalar karışık
Canım benimde mosmor oluyor göbekte beyaz olan yer kalmadı benim temimde çpk hassas.ama ben doğuma kadar göbekten hep yapmayı düşünüyorum. Tanıdığım kaç anne öyle yapmış. Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın. Ben üstelik günde iki tane 0,6 vuruyorum.
Kol biraz yakıyo canım ama en azından göbekteki izler gider.
Benim aile hekimindeki hemşire de pimpirik, iğneden sonra nokta bant yapıştır enfeksiyon kapmasın dedi.
Yapıştırmıyorum ama korkuyorum çatlak için göbeğe yağ sürmeye.
Şimdi bir de çatlak falan korkutuyo beni, deldikçe göbeği daha da çatlarsa yandık.
.
Canımlar ben de göbekten yapıyorum öyle morarma da olmadı şükür ya minik iğne izi gibi var sadece.Aaa ilk defa benim gibi 0,6’lık vurulan biri gördüm.
Neye göre 2 tane verdi sana?
karaca3443 nın yaptırdığı testi mi yaptılar doz ayarı için?
.
İste böyle olunca bende acaba bir sorun mu var diye düşündüm doktorum bir perinatoloğa yönlendirdi 18 de ona giderim belki ama 20 den sonra da başka bir şehirde çok iyi bir perinatolog buldum kendim ona gitmeyi düşünüyorumBen henüz detaylıyı doktorumla konuşmadım ama forumlarda okuduğum kadarıyla 18 çok erken, 20’den önce önermiyo kimse.
Hatta bi profesör ısrarla 22+5 diyormuş, ancak bebeğin organları net görünüyormuş.
.
Kızlar kızlar selam
Benim hesap iyice karıştı 14 de gittim doktor 18 de detaylı ultrasona git 1 hafta sonra da bana gel dedi. Neden erken gidiyorum bir şey mi var dedim hayır 18-24 arası yapılıyor detaylı dedi eee kafalar karışık
İki mesaj arası bir sevindim bir üzüldüm. Ben nasil evladımı 5 hafta görmeden durcam yaBen henüz detaylıyı doktorumla konuşmadım ama forumlarda okuduğum kadarıyla 18 çok erken, 20’den önce önermiyo kimse.
Hatta bi profesör ısrarla 22+5 diyormuş, ancak bebeğin organları net görünüyormuş.
.
Ay gerçekten şanslıyım ben de çok şükür.
Raporluyum ya bu hafta ona rağmen resmen hiçbir şey yapmıyorum Allah razı olsun her şeye o koşturuyor.
Onlar da bizimle önceki süreci yaşadılar ya kuzum çok özen gösteriyorlar haliyle. Her randevuya geliyor eşim nasıl heyecanlanıyor.
Allah bebişimizi kucağımıza alıp mutlu mesut evlilikler sürdürmeyi nasip etsin hepimize
Canım ben bundan önceki gebeliğimde tek doz 0,4 kullandım yetmedi bunda riske atmayalım diye hematolog dozu arttırdı hem kilo alırsamda yetmeme durumu vs olmasın dedi. Ama ben ilerleyen aylarda doz testi yapmayı düşünüyorum. Ayrıca oksapar kullanıyorsan etki süresi 12 saat hibor ve clexanın 24 saat. Tabi genlerinde önemsiz ise tek dozda koruma amaçlı sana yetecektir.Aaa ilk defa benim gibi 0,6’lık vurulan biri gördüm.
Neye göre 2 tane verdi sana?
karaca3443 nın yaptırdığı testi mi yaptılar doz ayarı için?
.
Hoşgeldin gel tabi yaa.Ben bu gruba yine dönebilir miyim ya
amin amin çok sağol canımBenim doktorum neden istemedi. Ya benim doktor çok mu rahat acaba.
Kız birine sen birine koca bakar. Baktım olmuyor annen gelir. Hamileliğin tadını çıkarmaya bak kuzum hiç düşünme onlarıbelki bakarsın akıllı uslu evlatların olur kimseye gerek duymazsin
Allah kolaylığını verir kuzum hiiiic sıkıntı etme.
Kuzum aslında çok yüksek değil sinir 120 diye biliyorum ben ama gebelik söz konusu olunca belki durum farklı olabilir. Yine de dikkatli olmakta yarar var bende tuzu ayarlayamiyorum napim tuzu seviyorum.
Hahahahah ben dün steteskop dedim. Ondan mı çıktı ki acaba kız?Neyse ki MC06 sağolsun bu fikirden vazgeçirdi geri. Zaten kocalar kulaklariyla duyarlarmis birkaç haftaya. Yalnız benim eşim karnıma elini koyamıyor ya çok korkuyor buna hazır değilim deyip duruyor .
Valla kuzum bende bekliyorum sağlık ocağından dönüş olmazsa haftaya kendim gidicem. Havalarda kapalı gidiyor. Hiç cikasim yok biyere valla.
Lierac mustela biooil. Ben daha başlamadım valla. Malum kremler pahalı olunca
Hahaha benimki de ne konuşuyorsunuz yine diye merak ediyor? Napsin ben okurken yazışmaları gülersem o da merak eder. Bu kadın neye gülüyor acaba diye
Hoşgeldin canım. Yalnız gevezeyiz çok haberin olasonra vay efendim ben yapamam ben edemem. Bir de bağımlılık yapıyoruz
Allah korusun kız. Yaşında ne varmış. İnsanlar eskiden 50 de doguruyormus
Ayy Rabbim emeklerinizin karşılığında size baldan tatlı evlatlar versin valla.bende ablamdan biliyorum gerçekten zor. O da 8. Aya kadar göbekten yapmıştı. Son ay bıraktırdı galiba doktoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?