- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #20.501
İste böyle olunca bende acaba bir sorun mu var diye düşündüm doktorum bir perinatoloğa yönlendirdi 18 de ona giderim belki ama 20 den sonra da başka bir şehirde çok iyi bir perinatolog buldum kendim ona gitmeyi düşünüyorum
Acılı günler geride kaldı, Rabbim sağ salim kavuştursun evlatlarımızla da, nasıl olduğu önemli değil. Ben de sezaryen olacağım daha önce geçirdiğim ameliyat sebebiyle. Sonlara doğru bilgi paylaşımı yaparız seninleTüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Çok acı çektim çok ağladım. O anı sancı ile hatırlamak istemiyorumeşimde yanımda olsun o anı rahat güzel hatırlayalım istiyorum. Allah'ın takdiri yine ama normal doğumdan korkuyorum. Biraz da kilo var.
İki mesaj arası bir sevindim bir üzüldüm. Ben nasil evladımı 5 hafta görmeden durcam ya
Orası öyle canım şu yaramazları bi doğuraydık allah'in izniyle sonrası allah yardım eder elbetBenim doktorum neden istemedi. Ya benim doktor çok mu rahat acaba.
Kız birine sen birine koca bakar. Baktım olmuyor annen gelir. Hamileliğin tadını çıkarmaya bak kuzum hiç düşünme onlarıbelki bakarsın akıllı uslu evlatların olur kimseye gerek duymazsin
Allah kolaylığını verir kuzum hiiiic sıkıntı etme.
Kuzum aslında çok yüksek değil sinir 120 diye biliyorum ben ama gebelik söz konusu olunca belki durum farklı olabilir. Yine de dikkatli olmakta yarar var bende tuzu ayarlayamiyorum napim tuzu seviyorum.
Hahahahah ben dün steteskop dedim. Ondan mı çıktı ki acaba kız?Neyse ki @MC06 sağolsun bu fikirden vazgeçirdi geri. Zaten kocalar kulaklariyla duyarlarmis birkaç haftaya. Yalnız benim eşim karnıma elini koyamıyor ya çok korkuyor buna hazır değilim deyip duruyor .
Valla kuzum bende bekliyorum sağlık ocağından dönüş olmazsa haftaya kendim gidicem. Havalarda kapalı gidiyor. Hiç cikasim yok biyere valla.
Lierac mustela biooil. Ben daha başlamadım valla. Malum kremler pahalı olunca
Hahaha benimki de ne konuşuyorsunuz yine diye merak ediyor? Napsin ben okurken yazışmaları gülersem o da merak eder. Bu kadın neye gülüyor acaba diye
Hoşgeldin canım. Yalnız gevezeyiz çok haberin olasonra vay efendim ben yapamam ben edemem. Bir de bağımlılık yapıyoruz
Allah korusun kız. Yaşında ne varmış. İnsanlar eskiden 50 de doguruyormus
Ayy Rabbim emeklerinizin karşılığında size baldan tatlı evlatlar versin valla.bende ablamdan biliyorum gerçekten zor. O da 8. Aya kadar göbekten yapmıştı. Son ay bıraktırdı galiba doktoru.
Anladım canım haklısın mutlaka sebebi vardır doktorun en iyisini bilirCanım ben bundan önceki gebeliğimde tek doz 0,4 kullandım yetmedi bunda riske atmayalım diye hematolog dozu arttırdı hem kilo alırsamda yetmeme durumu ve olmasın dedi. Ama ben ilerleyen aylarda doz testi yapmayı düşünüyorum. Ayrıca oksapar kullanıyorsan etki süresi 12 saat hibor ve clexanın 24 saat. Tabi genlerinde önemsiz ise tek dozda koruma amaçlı sana yetecektir.
Evet canım aynen ben şimdi 1-2 hafta sonra elimdeki verilerle başka bir kadın doğum doktoruna gitmeyi düşünüyorum hiç görmediğim olayları bilmeyen birine bir de o değerlendirsin çocuğu falan da bir incelesin bakalım.Yok yok, sorun olduğundan değildir de bence biraz aceleci davranmış sanki perinatolog için.
Öyle bir niyetin varsa isabet olmuş zaten canım.
Üst üste perinatolog seni de bebeği de yorardı.
Yarım saat kırk dakika falan sürüyormuş ortalama.
.
Doktorum zaten bir ay sonra gel dedi. Bir hafta sonrasna da perinatolog randevusu oluştururuz dedi.Aaa, niye üzüldün ki?
Perinatoloğa gitmeyeceksen kendi doktoruna kontrole git.
.
Canımlar ben de göbekten yapıyorum öyle morarma da olmadı şükür ya minik iğne izi gibi var sadece.
Kolonya sürüyorum eşim yapmadan önce, iğne sonrası da yine sürüyorum başka da bir şey yapmıyorum.
Bembeyaz cildim damarlarım bile gözükür benim çok hassastır aslında.
Ay çok güldüm buna.
Dön tabi kız, bizim grubumuz daha eğlenceli zaten.
.
Acılı günler geride kaldı, Rabbim sağ salim kavuştursun evlatlarımızla da, nasıl olduğu önemli değil. Ben de sezaryen olacağım daha önce geçirdiğim ameliyat sebebiyle. Sonlara doğru bilgi paylaşımı yaparız seninle
Evet canım aynen ben şimdi 1-2 hafta sonra elimdeki verilerle başka bir kadın doğum doktoruna gitmeyi düşünüyorum hiç görmediğim olayları bilmeyen birine bir de o değerlendirsin çocuğu falan da bir incelesin bakalım.
Dün kafa karın ölçüsüne falan baktı bir sıkıntı yok dedi, hatta 100 Gr 12 cm olmuş keyfi de yerinde dedi hareket falan ediyordu bir şey olsaydı söylerdim öyle bir risk almam dedi.
İkili testte de bir sıkıntı çıkmadı yani ben üstüne gittikce işler karışıyor
Bence de ilk burdaydım ya sonra tarihler oynayınca bı gittim geri geldim
Doktorum zaten bir ay sonra gel dedi. Bir hafta sonrasna da perinatolog randevusu oluştururuz dedi.
Benim doktorum da öyle sağolsun ben çok evhamlıyım sadece. Bir de hastane olaylarından sonra falan çok korktum ama şey diye düşündüm normalde benim 12-16-20 hafta diye gitmem gerekiyor ama hastane yüzünden 14 de gittim ee yine 18-22 diye götürecek galiba bana o yüzden 18 de git demiş olabilir.Ay ne güzel işte, niye kafanı karıştırıyorsun kuzum.
Her şey yolunda, rahat ol.
Demesi kolay biliyorum.
Kontrol günü beni görseniz...
5 dakika boyunca sadece rahat ol, akışına bırak, bizim elimizde olan bir şey yok diye beni telkin ediyo doktorum.
Hep yat, dikkat et diyordu.
En sonunda çık, dolaş, sevdiklerinle buluş falan demeye başladı.
Araç kullanmama bile izin verdi. Ben cesaret edemedim henüz.
.
hoşgeldin canımHepiniz inşallah benden önce doğuracağınız için sona kalan ben mutluyumDoğurmaktan vazgeçip içimde de büyütebilirim
Yaa bebeğin hareketleriBen de şimdi katalulle yaptım yıl başı tatili falan diye, bundan sonra 3 haftada bir gidicem canım.
Zaten yakında bebeğin hareketlerini hissetmeye başlarız Allah’ın izniyle.
O zaman daha rahat edecek içimiz bence.
.
O da doğru benim bebek önden gidiyormuş 4 5 gün bakalım 2 hafta sonra 13 hafta olacak cinsiyet öğrenirim belkihoşgeldin canımbenimde doğum 30 haziran görünüyor topiğin en son doğuranı ben olucam diyordum arada aralık annelerine bakıyorum daha ayın ortası gelmeden hepsi doğurdu 3 4 tane anniş kaldı ben şok bu işler bebeklere bakıyor ne zaman gelmek istediklerine onların durumu karar veriyor çoğunda
planlanmış doğumlar hariç tabiki
Benim doktorum da öyle sağolsun ben çok evhamlıyım sadece. Bir de hastane olaylarından sonra falan çok korktum ama şey diye düşündüm normalde benim 12-16-20 hafta diye gitmem gerekiyor ama hastane yüzünden 14 de gittim ee yine 18-22 diye götürecek galiba bana o yüzden 18 de git demiş olabilir.
Ayy Canan ya azıcık rahat olsak ya kız valla
Yaa bebeğin hareketleri
Bebek rahmimin önündeymiş böyle anneler genelde geç hissedermis 20-22 ye kadar hissetmezsen korkma dedi, bir de daha az hareket eder dedi bunlara hazırlıklı ol dedi anam her şeyi söyle dedik de bu kadar da değil diyecektim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?