Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yok yok, sorun olduğundan değildir de bence biraz aceleci davranmış sanki perinatolog için.

Öyle bir niyetin varsa isabet olmuş zaten canım.

Üst üste perinatolog seni de bebeği de yorardı.

Yarım saat kırk dakika falan sürüyormuş ortalama.

.

Acılı günler geride kaldı, Rabbim sağ salim kavuştursun evlatlarımızla da, nasıl olduğu önemli değil. Ben de sezaryen olacağım daha önce geçirdiğim ameliyat sebebiyle. Sonlara doğru bilgi paylaşımı yaparız seninle

Orası öyle canım şu yaramazları bi doğuraydık allah'in izniyle sonrası allah yardım eder elbet

Yaa düşünsene evladınız sizin herşeyiniz oluyor inşallah onlarda anne babasına layık şekilde yetişirler önce allah'a sonra bize iyi olsun inşallah

Anladım canım haklısın mutlaka sebebi vardır doktorun en iyisini bilir

Benim tek mthfr de heterozigot var sadece. Çoğu doktor kullanmaya bile gerek yok dedi.
Bu 12 saat koruma konusunu doktoruma sordum coraspin de alayım mı diye.
Doz testi yapıldı bana bu arada.
Coraspine gerek yok dozun da yeterli dedi doktorum.
Umarım yetiyordur ya korkuyorum da bazen açıkçası

Evet canım aynen ben şimdi 1-2 hafta sonra elimdeki verilerle başka bir kadın doğum doktoruna gitmeyi düşünüyorum hiç görmediğim olayları bilmeyen birine bir de o değerlendirsin çocuğu falan da bir incelesin bakalım.
Dün kafa karın ölçüsüne falan baktı bir sıkıntı yok dedi, hatta 100 Gr 12 cm olmuş keyfi de yerinde dedi hareket falan ediyordu bir şey olsaydı söylerdim öyle bir risk almam dedi.
İkili testte de bir sıkıntı çıkmadı yani ben üstüne gittikce işler karışıyor

Aynen ben de öyle yapıyorum.

Ne güzel, keşke benim de morarmasa.

Ya benim cildim pistir biraz. Kolumu bacağımı bir yere çarpsam dayak yemiş gibi morarır hemen.

.

Hepiniz inşallah benden önce doğuracağınız için sona kalan ben mutluyum Doğurmaktan vazgeçip içimde de büyütebilirim

Ay ne güzel işte, niye kafanı karıştırıyorsun kuzum.

Her şey yolunda, rahat ol.

Demesi kolay biliyorum.
Kontrol günü beni görseniz...

5 dakika boyunca sadece rahat ol, akışına bırak, bizim elimizde olan bir şey yok diye beni telkin ediyo doktorum.

Hep yat, dikkat et diyordu.
En sonunda çık, dolaş, sevdiklerinle buluş falan demeye başladı.

Araç kullanmama bile izin verdi. Ben cesaret edemedim henüz.

.

Doktorum zaten bir ay sonra gel dedi. Bir hafta sonrasna da perinatolog randevusu oluştururuz dedi.

Ben de şimdi katalulle yaptım yıl başı tatili falan diye, bundan sonra 3 haftada bir gidicem canım.

Zaten yakında bebeğin hareketlerini hissetmeye başlarız Allah’ın izniyle.

O zaman daha rahat edecek içimiz bence.

.

Benim doktorum da öyle sağolsun ben çok evhamlıyım sadece. Bir de hastane olaylarından sonra falan çok korktum ama şey diye düşündüm normalde benim 12-16-20 hafta diye gitmem gerekiyor ama hastane yüzünden 14 de gittim ee yine 18-22 diye götürecek galiba bana o yüzden 18 de git demiş olabilir.
Ayy Canan ya azıcık rahat olsak ya kız valla

Hepiniz inşallah benden önce doğuracağınız için sona kalan ben mutluyum Doğurmaktan vazgeçip içimde de büyütebilirim
hoşgeldin canım benimde doğum 30 haziran görünüyor topiğin en son doğuranı ben olucam diyordum arada aralık annelerine bakıyorum daha ayın ortası gelmeden hepsi doğurdu 3 4 tane anniş kaldı ben şok bu işler bebeklere bakıyor ne zaman gelmek istediklerine onların durumu karar veriyor çoğunda
planlanmış doğumlar hariç tabiki

Yaa bebeğin hareketleri
Bebek rahmimin önündeymiş böyle anneler genelde geç hissedermis 20-22 ye kadar hissetmezsen korkma dedi, bir de daha az hareket eder dedi bunlara hazırlıklı ol dedi anam her şeyi söyle dedik de bu kadar da değil diyecektim doktora

O da doğru benim bebek önden gidiyormuş 4 5 gün bakalım 2 hafta sonra 13 hafta olacak cinsiyet öğrenirim belki

Evet evet, o yüzden demiştir canım.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.
Nası rahat olunuyo bilsem anlatıcam sana da.

.

Ama önden uyarması güzel değil mi?

Burda konuşacak herkes, günde 5 kere kıpırdadı, 10 kere kıpırdadı diyecek.

Sen 2 taneyi anca hissetmiş olsan korkmayacak mıydın?

Bana öyle bir şey demedi, sadece rahmin sağında dedi ama biraz arkada olmasından da şüpheleniyorum.

11.haftada karından görünmez mi bebek?
Görememişti.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…