Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa olabilir sende bir sor istersen baksana neresinde olduğuna göre bile değişiyormuş
Dediğin gibi bilmem daha iyi aslında en azından neyle karşılaşacağımı bilirim hatta bak özellikle söylüyorum aşağıda değil rahmin önünde sen ona da korkarsın bebeğin yeri çok iyi dedi

Büyüdükçe yeri normale döner diye bekliyorum ben.

İnşallah öyle olur.

.

Hamilelikten kaynaklı birşey sanırım daha öncesinde bende yoktu 1 2 haftadır olmaya başladı birşey çıkmaz inşallah sıkıntı yaratacak cumartesi gittiğimde sorucam doktora

Biraz erken gibi sanki canım.

Ama nubu gösterirse bir tahmin yapabilir.

Yapmazsa bana at fotoyu, ben bakayım.

.
teknolojii gelişti hala erkenden cinsiyet öğrenemiyoruz yaa ben yine 12 haftalıkken tahmin yapar mı diye soruyorum geçen bi forumda çocugun 8 haftalık halini atmış cinsiyet tahmini yapar mısınız diye bir üye de 2 haftalık yokmuydu o daha ne çıkardı dedi

6-7 haftalık ultrason görğntüsüyle de tahmin yapılıyor Ramzi teorisi

Kanla her türlü öğreniliyor canım.
Ama biraz maliyetli.

2 haftalık yok mu diyen 8 haftalık foto atanla dalga geçmiş ama Ramzi teorisinden bi-habermiş sanırım.

Ramzi amcam 6-7 haftalık görüntü ile tahmin ediyo.

.

Hamilelikten kaynaklı birşey sanırım daha öncesinde bende yoktu 1 2 haftadır olmaya başladı birşey çıkmaz inşallah sıkıntı yaratacak cumartesi gittiğimde sorucam doktora
benimde hamilelik öncesi yoktu eşimde tedirgin oldu bişey olurda atlarız diye iki kez götürdü birde siz sorun bakalım doktor ne diyecek çok geçmiş olsun canım

Canım evet mthf önemsiz bir gen. Sen önlemini almışsın zaten. Malesef hamilelik biliyorsun pıhtılaşma riskini arttırıyor. Normal şartlarda hiçbirimizde belirti vs yoktur eminim hayatımıza devam ediyorduk düne kadar. Yani tedbirli olmak lazım. Ben 4 kayıp yaşadım malesef. Tüm kayıplarımın sebebi kadın doğumcular. Üstelik kaç yılda dünya dolusu para döktüm istanbulda çoğu doktora. Sonra kendim araştırdım ve hematolog, ramatolog eşliğinde tedavime karar verdim. Gittiğim iki doktor var onlara kalsa dozum çok aspirin kullanma diye diye ben dinlemedim ve çokşükür ilk kez bu haftaları görüyorum. En son gebeliğim 8- 9 haftada son bulmuştu. Öncekiler daha erken.

Bugün bazı yerlerde yağmurla karışık kar varmış inşallah buralara da yağar

güzel anneler dikkat edin havalar soğuyo vallaa

Güzelce yedim soğuğu Dün temizlik yaptım camlar da açıktı. Sabah bogazlarim dolu kalktım. Kafamı kaldıramıyorum. Ihlamur kuşburnu içebiliyor muyuz acaba Bi de Tüp Bebek daha da korkuyorum . Pahalı çocuk

Kızlar bende Prof Recep Has hocaya ocak 18 e detaylı için randevu aldım. İnşallah sorunsuz atlatırız hepimiz. Detaylı için 20-22 haftalara randevu veriliyormuş.
Detaylı ücreti ne kadar peki canım?
Ben de şehir dışından gelmeyi düşünüyorum bakalım hocaya.
Çok yoğun oluyor mu acaba ne kadar önceden randevu oluşturmak gerekir ki?

ben de tüp bebek yaptırdım, bahçeci'de hem tedavi pahalı hem ilaçlar pahalı iyi ki bu sefer tuttu valla şu an euro da uçtu

aman dikkat et sıkı giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…