Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben de tüp bebek yaptırdım, bahçeci'de hem tedavi pahalı hem ilaçlar pahalı iyi ki bu sefer tuttu valla şu an euro da uçtu

aman dikkat et sıkı giyin

Evdeyim. Sıcacık ev. Tedavi olmuş 15.550 TL
İnşallah geçecek bakalım. Üç kere üst üste öksürdüm sağ kasıkta bı battı Her harekette kokrutuyo bu bebiş bakalım

Detaylı ücreti ne kadar peki canım?
Ben de şehir dışından gelmeyi düşünüyorum bakalım hocaya.
Çok yoğun oluyor mu acaba ne kadar önceden randevu oluşturmak gerekir ki?
Canım kredi kartıyla 1300, peşin 1200 tl. Ama değer adam hocaların hocası. Türkiyede eşi benzeri yok be ne söylediyse o. Çok yoğunmuş 1 ay önceden arayıp randevu almak gerekşyormuş canım. Geçen arkadaşım 12. Haftada ikiz hamile ona gitti. Çok memnun kalmış hatta kan akışı vs çok iyi oksaparı kesebilirsin demiş. İlaç listesinide yenilemiş.

Benim bulunduğum şehirde 800 falanmış zaten. Ki gidenler de memnun değil pek kafa karıştırıp gönderiyormuş.

O yüzden gelmeyi planlıyorum ben de. Bir sonraki randevumu da atlatayım sonra alayım hocadan randevu.

Güzel güzel geçsin randevularımız çook sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah

-C-A-N-A-N- sen de Recep has hocaya gitmeyi düşünüyordun dimi kuzum?

Randevu alacak mısın ?

Yaaa, çok geçmiş olsun canım.
Ihlamur 1 fincan içiliyo.
En kötü suyu kaynat, içine limon sık, sıcak sıcak iç.

Şifa olsun.

.

Bahçeci Altunizade Sabri Cavkaytar da ilk denemede Allah'a şükür

Aaa, duydum ben o doktoru.

Çalıştığım kurumda yaşı 60’a yakın bir öğretmen arkadaş vardı.
Akrabası mıymış neymiş Sabri Hoca.

Beni her gördüğünde bak ona muhakkak git diye ısrar ediyordu.

Hocam beynimde kitle var, ilaç tedavisi görüyorum ben, korunmak zorundayız diyordum ama anlatamıyordum.

Adam ne yapacaksa benim kitleye.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…