Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
çiçeği dikledim, o da güçsüzleşmiş ilgilenemedim son zamanlarda dikenleri bile batmıyo kuzumun, her şeyde bi hayır var o da böyle dikkat çekti

Yaaaa, ben de çok üzülüyorum çiçeklerime.

Starliçemin bir yaprağı kurumuş, Coconut yeni dal veriyo ama alttaki kahverengiye dönüyo sanki.

Menekşelerim, sardunyalarımın çiçekleri solmuş.

Bi orkidelerim iyi durumda, dal vermişler, bahar gelmeden açacaklar sanki.

.

Herkeste bi umut işte Herkes birini öneriyorda insan çok araştırmaktan beyni yanıyor. Ben 1 kere on görüşmeye gittim . Kafamda bı ton soruyla Bı konuştu takılmadan. Sorun var mı diye sordu? Hocam aklimdakileri ben sormadan cevapladınız dedim. Çok rahatlamıştım İyi ki karşıma çıktı dediğim nadir insanlardan

Ne güzel, Allah herkesin karşısına böylelerini çıkarsın.

.

bende çin takvimi ilkinde tutmamıştı. Ama bu sefer ramzi ve çin ikisi de tuttu. Ama ramzi daha güvenilir sanki. Büyük bir yüzdeyle gidiyor şuan grupta
Ay evet ramzi bende de tuttu. Çin tutmadı

Canım sen adını koymuş muydun kızının unuttum belki daha önce sormuşumdur
Biz isim bulamadık benim beğendiğimi kocam beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum. Yoksa ben zurna mıyım ha? Diyip İsmail yk bağlamak istiyorum

Ben yapmadım, bebeğimiz yaptı.

.

uçurtmayı vurmasınlar diye bi film vardı çok eski, çok da severdim

orada barış diye bi küçük çocuk var altına yapıyo, mickey'li de donu var, aa altına mı yaptın dediklerinde "ben yapmadım mickey yaptı" diyo ahahaa o hesap ben yapmadım göbeeem yaptı
-C-A-N-A-N- Jou

izlemeyen izlesin diycem ama hormonlar tavanken diyemiyorum

Hahahah evettt yansıtmaa olmuş gerçektenn biliyorumm onu ben yapmadınn göbeeemmm yaptıi looooo

Kızlarrr ayy Rabbime sonsuz şükürler olsun 17 günün sonunca testim çıkmış doktorum şimdi aradı negatif hiç bi problem yok dedi Allahım sana şükürler olsun darısı sonuç bekliyen stres yapan tüm arkadaşların olsun desteğiniz dualarınız okadar önemliydi ki benim için kimselere demedim kan verdiğimi sizden dedtek aldım burda ağladım ilk haberide tabiki siz alıcaktınız yatın sabah kontrole gidicem doktor gelme gerek yok desede dedim görmezsem bu 17 günün stresi geçmez cinsiyet konusunda bizim Labrotuar bişey söylemiyor yasak zaten dedi gelince bakarız dedi mail attılar bana nipty testi yaptıranlar orda cinsiyet yazan bi yer var mı komple İngilizce hiç bişey anlamadım ki şükür iyi haber aldım ya Rabbim bundan sonra hiç kötü bişey duyurmasın sağlık haberlerini alalım inşallah

İleride izlenecek diye not alıyorum.

.

Oy oy oyyyy, çok şükür canım.

Çok sevindim.

Ben yaptırmadım, neresinde nasıl yazar bilmiyorum.

Sex veya Gender yazması lazım.
Male/Female diye bir şey var mı?

.

hadi gözün aydın
ben yaptırmadım ama ne yazabilir diye tahminen söylüyorum; gender yazıyor olabilir var mı öyle bi şey raporda

Oy oy oyyyy, çok şükür canım.

Çok sevindim.

Ben yaptırmadım, neresinde nasıl yazar bilmiyorum.

Sex veya Gender yazması lazım.
Male/Female diye bir şey var mı?

.
Allah razı olsun canım benim inan sağlıklı ömürlü olsun cinsiyet hiç önemli değil ama işte belli oluyo denilince insan merak ediyo kromozom dizilişleri yazıyo mesela en son satırda X0=90.5 XXX %100 XXY %100 XYY %91.7 yazılmış

hadi gözün aydın
ben yaptırmadım ama ne yazabilir diye tahminen söylüyorum; gender yazıyor olabilir var mı öyle bi şey raporda
Çok sağol canım benim Allah razı olsun elhamdulillah temiz geldi şükürler olsun yok o tarz bişey yazmıyor zaten doktor bu testlerde cinsiyet belirleme olması yazılması yasak dedi Türkiye de

Çok sağol canım benim Allah razı olsun elhamdulillah temiz geldi şükürler olsun yok o tarz bişey yazmıyor zaten doktor bu testlerde cinsiyet belirleme olması yazılması yasak dedi Türkiye de

hay Allam yaa buradan cinsiyetini nifty'le öğrenen vardı, söyleyebilir halbuki o kadar da para alıyolar bu teste

Canım cinsiyet sonucu direk doktora mail olarak gidiyormuş. Doktordan öğrenebilirmişsin yada doktor sana aracı olan kişiye söyleyecek oda seninle paylaşacak. Bize söylemiyorlar cinsiyet kız olunca aldıranlar varmış oyüzden direk ailelere söylemiyorlarmış

Allah onları da ıslah etsin yaa biz evlat evlat diye yanıp tutuşurken

Ne tuhaf ya, ben de devlet hastanesinde 16. Haftaya kadar bu sebeple cinsiyet tahmininde bulunulmadığını duydum doğru mu bu?

Yıl oldu 2022 ama karanlık çağda gibi hissediyorum bazen kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…