Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooo Allah korusun. Doktorum da bişey olacağını sanmıyorum dedi ama işte içim rahat etsin. Allah korusun ya inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

Ooo Allah korusun. Doktorum da bişey olacağını sanmıyorum dedi ama işte içim rahat etsin. Allah korusun ya inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
Amin canım benim. Hepimiz sağlıkla kavusalim da şu grupta bir düğün alayı edelim.
Hangi gün vereceksin kanını ?

Yarıya gelmene dedim kız maşallah diye ip zaten 5 taneyle falan yapıyorlar

Kendi yapacağımı unisex aldım ya bu da netleşsin cinsiyete göre olsun istiyorum
Anladım canım . İşte 5 bana küçük gibi geldi o yüzden. şuan 4. İpteyim mesela ama kışlık battaniyeler ya kış gelince de bunlar olacak 7-8 aylık olacak büyük olması daha iyi diye düşünüyorum.

Kahve tonlarını pek sevmem. Sarı mantıklı olabilir de bebek esmer olursa sırıtır içinde

ne beceriklisiniz yaa ben hiç yapamıyorum,

benim teyzem şu görseldekinden örüyormuş şimdi bi tek düğmeler olmayacak, düğme fobim olduğu için fermuar yapacaklar

Eklentiler

• 3B1B9514-86EB-43FF-8DD7-A528C477C132.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 53
Tabi canım büyük olacaklar örmüşken kullanışlı olsun emek veriyorsun o kadar

ne beceriklisiniz yaa ben hiç yapamıyorum,

benim teyzem şu görseldekinden örüyormuş şimdi bi tek düğmeler olmayacak, düğme fobim olduğu için fermuar yapacaklar
Büyük örsün ha yaz bebesi olacaklar ya ancak 4 5 aylıkken kullanılır

Ama güzelmiş beğendim ilk defa gördüm bu modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…