Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
3.5 ay daha dayanabilseniz doğumdan sonra 10 bin tl ye yakın doğum parası alırdınız(o da asgari ücret alıyorsanız).Ama dayanamıyorum diyorsanız bebeğiniz strese girer bu kez de haklısınız.

Yaparız tabii kii destek de oluruz birbirimize, yeter ki istesin insan yapabileceğine inananlardanım

Yaz çıkında mutlaka bize de

hadi güzel haberlerle

bugün @hoppala da girecek senin kaçta kuzum?

canım çıktınız mı kontrolden günlerimiz yakın ne dedi doktorunuz herşey yolundadır inşallah
Kızlar çok sağolun hastanedeyim hala çok şükür bebek iyi büyümüş ilk defa ayaklarıyla hareket ettiğini gördük genelde uyuyordu hep eller de yüzündeydi. Ense ve burna bakamadı duruşundan dolayı biraz dolaş gel dedi tekrar gittim yanına şekli pek değişmemişti bu arada da dün çok kustuğum ve sarı akıntı olduğu için tahlil istedi sıvı ve vitamin takviyesi. İçin serum verdi şimdi hastanede yatıyorum.Öğleden sonra serumdan sonra gel bir daha bakalım dedi. 3 boyutlu vs bakacak bir de alttan akıntı için bakacak. Çok sağolun kızlar haftasonuna kadar rapor verecek en azından bu hafta işe gitmem dinlenirim

ahahaa yüzünü keşfediyo kesin minik kelebek öğleden sonra bakınca yaz yine

Kızlar merhaba, hamilelikte oluşabilecek çaylakları önlemek için hangi krem ve yağlardan aldınız veya alacaksınız acaba? Herkes lierac öneriyordu fakat internette hakkinda yazilan sikayetlerden sonra almaktan vazgectim ayni sekilde dalin de öyle. Oneriler arasinda mustela fln da var ama o da çok pahalı. Aranizda doğal yağ kullanacak ve önericek olanlar varsa memnun olurum.

ne kadar çok kişi xiaomi kullanıyo, demek herkes çok memnun tamamdır şimdi verdim siparişi herkese teşekkür ederim

Yaaa ellerini yesinler

rollercoaster biz şimdilik hindistan cevizi yağı kullanıyoruz

Çok teşekkür ederim kuzum.
Azaldı ama hala geçmedi.
72 saate tamamlayacak heralde.

.
çok geçmiş olsun canım
Isitme kaybıysa iyi geç kalmadan ameliyat edildii pil falanmı koyuldu cano nasıl o
Benim kardeşimde işitme engellii ozamanlar bukadar teknoloji gelişmemiştii yaşıda geçince biz yaptıramamıştık
Bizimki Orta kulak iltihaplarından kaynaklı oldu canım. Sıvı birikmesi oldu o da kalıcı olmasın diye tüp takıldı.
Amiiiiiin canım, inşallah.
Çarşamba serklaj yapılacaktı sanırım.
İnşallah iyi olacak.

.
Aa neler olmuş iki günde M -Murphy nasılsın tatlım? herşey yolunda mı?

Hadi gözünüz aydın, bizi habersiz bırakma.

.

Çok teşekkür ederim canım, sana ve oğluna da çok geçmiş olsun.
Hamile halinle bir de evladının ameliyatını atlattın.

Çok şükür, atlattınız.

.

rollercoaster biz şimdilik hindistan cevizi yağı kullanıyoruz

Aaa, ben de aldım o Hindistan cevizi yağından.

Vücudum için bioderma duş sonrası yağ almaya karar verdim.
Bebe yağını tüm vücuduma sürmem zor olucaktı çünkü.

Bacaklarım yine acayip kurumaya başladı.

.

Beğendin mi hindistan cevizini baya nemli kalıyor.

Benim bacaklarda kuru ama sürmüyorum oralara

Pembeden maviye dönünce sinirlerim bozuldı kızz ondan aslında Tabi sağlıklı olsunda cinsiyet değişincede insan sarsılıyo yalan yok
Yanii insan şok oluyor

Ya bide topikte o kadar çok kişi var ki erkek olup kıza dönen falan. Normalde erkek dönmez derler ama demek öyle değilmiş her an her şey olabiliyor bende çarşamba gitcem acaba erkek değil mi ki diyorum

Beğendin mi hindistan cevizini baya nemli kalıyor.

Benim bacaklarda kuru ama sürmüyorum oralara

Yok yok, ben de sadece göbeğe sürüyorum.

Aşırı yağlı.
Bir süre göbek açık bekliyorum emsin diye.

Çok beğendim canım, mühendisoğlunun tavsiye ettiği de bu markaydı.

rollercoaster gibi yiyesim geliyo.

.

Ben direkt kapatıyorum ya

Evet çok güzel kokuyor 24 saat kokuyor resmen

Heee iyi iyii kuzumm ameliyatta iyi geçmiş çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…