- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.901
3.5 ay daha dayanabilseniz doğumdan sonra 10 bin tl ye yakın doğum parası alırdınız(o da asgari ücret alıyorsanız).Ama dayanamıyorum diyorsanız bebeğiniz strese girer bu kez de haklısınız.Rapor alacağım bir süre ondan sonra da ocakta çıkmayı düşünüyorum. Kurumsal sıkıntılar var beni çok gerdi. İşe başlayalı 3 ay bitecek zaten hamilelik dönemine denk gelmiş başladığım zaman, sözleşmem var ama hamilelikten dolayı istifa ederim gerekirse çalışamaz belgesi isterim doktordan dayanabileceğim tarzda insanlar değiller canım. Cumartesi günü rahatsızım dememe rağmen gidip arkamdan neler deyip şikayet etmiş biri tartıştım sinirden ağladım bir de üstüne
Sanırım böyle kuruma başladığımda hamile personel vardı 32yi bekliyordu çıksa o da çıkardı herhalde zaten şu şartlarda çalıştığım yerde devam etmeyeceğim ama çok sağol canım
Yaparız tabii kiidestek de oluruz birbirimize, yeter ki istesin insan yapabileceğine inananlardanım
Yaz çıkında mutlaka bize de
Kızlar çok sağolun hastanedeyim hala çok şükür bebek iyi büyümüş ilk defa ayaklarıyla hareket ettiğini gördük genelde uyuyordu hepcanım çıktınız mı kontrolden günlerimiz yakın ne dedi doktorunuz herşey yolundadır inşallah
Kızlar çok sağolun hastanedeyim hala çok şükür bebek iyi büyümüş ilk defa ayaklarıyla hareket ettiğini gördük genelde uyuyordu hepeller de yüzündeydi. Ense ve burna bakamadı duruşundan dolayı biraz dolaş gel dedi tekrar gittim yanına şekli pek değişmemişti bu arada da dün çok kustuğum ve sarı akıntı olduğu için tahlil istedi sıvı ve vitamin takviyesi. İçin serum verdi şimdi hastanede yatıyorum.Öğleden sonra serumdan sonra gel bir daha bakalım dedi. 3 boyutlu vs bakacak bir de alttan akıntı için bakacak. Çok sağolun kızlar haftasonuna kadar rapor verecek en azından bu hafta işe gitmem dinlenirim
rollercoaster kızlar söylemiş tartıyı, ben de xiaomi mi 2 scale kullanıyorum.
1 yılı geçti, çok memnunum.
Uygulamada hafta hafta kilo verdiğimi görmek çok güzel bir duyguydu, şimdi de kilo alışımı takip edicem sanırım.
Bebek kilosu ölçümü de süper, kontrolleri beklemeden her hafta kaç gr aldığını öğrenebilirsin. Uygulamada o da ayrı olarak kaydediliyor, çok başarılı gerçekten.
.
Yaaa ellerini yesinlerKızlar çok sağolun hastanedeyim hala çok şükür bebek iyi büyümüş ilk defa ayaklarıyla hareket ettiğini gördük genelde uyuyordu hepeller de yüzündeydi. Ense ve burna bakamadı duruşundan dolayı biraz dolaş gel dedi tekrar gittim yanına şekli pek değişmemişti bu arada da dün çok kustuğum ve sarı akıntı olduğu için tahlil istedi sıvı ve vitamin takviyesi. İçin serum verdi şimdi hastanede yatıyorum.Öğleden sonra serumdan sonra gel bir daha bakalım dedi. 3 boyutlu vs bakacak bir de alttan akıntı için bakacak. Çok sağolun kızlar haftasonuna kadar rapor verecek en azından bu hafta işe gitmem dinlenirim
Kızlar merhaba, hamilelikte oluşabilecek çaylakları önlemek için hangi krem ve yağlardan aldınız veya alacaksınız acaba? Herkes lierac öneriyordu fakat internette hakkinda yazilan sikayetlerden sonra almaktan vazgectim ayni sekilde dalin de öyle. Oneriler arasinda mustela fln da var ama o da çok pahalı. Aranizda doğal yağ kullanacak ve önericek olanlar varsa memnun olurum.
çok geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim kuzum.
Azaldı ama hala geçmedi.
72 saate tamamlayacak heralde.
.
Bizimki Orta kulak iltihaplarından kaynaklı oldu canım. Sıvı birikmesi oldu o da kalıcı olmasın diye tüp takıldı.Isitme kaybıysa iyi geç kalmadan ameliyat edildii pil falanmı koyuldu cano nasıl o
Benim kardeşimde işitme engellii ozamanlar bukadar teknoloji gelişmemiştii yaşıda geçince biz yaptıramamıştık
Aa neler olmuş iki gündeAmiiiiiin canım, inşallah.
Çarşamba serklaj yapılacaktı sanırım.
İnşallah iyi olacak.
.
ne kadar çok kişi xiaomi kullanıyo, demek herkes çok memnuntamamdır şimdi verdim siparişi herkese teşekkür ederim
Kızlar çok sağolun hastanedeyim hala çok şükür bebek iyi büyümüş ilk defa ayaklarıyla hareket ettiğini gördük genelde uyuyordu hepeller de yüzündeydi. Ense ve burna bakamadı duruşundan dolayı biraz dolaş gel dedi tekrar gittim yanına şekli pek değişmemişti bu arada da dün çok kustuğum ve sarı akıntı olduğu için tahlil istedi sıvı ve vitamin takviyesi. İçin serum verdi şimdi hastanede yatıyorum.Öğleden sonra serumdan sonra gel bir daha bakalım dedi. 3 boyutlu vs bakacak bir de alttan akıntı için bakacak. Çok sağolun kızlar haftasonuna kadar rapor verecek en azından bu hafta işe gitmem dinlenirim
rollercoaster biz şimdilik hindistan cevizi yağı kullanıyoruz
Aaa, ben de aldım o Hindistan cevizi yağından.
Vücudum için bioderma duş sonrası yağ almaya karar verdim.
Bebe yağını tüm vücuduma sürmem zor olucaktı çünkü.
Bacaklarım yine acayip kurumaya başladı
Yanii insan şok oluyorPembeden maviye dönünce sinirlerim bozuldı kızz ondan aslındaTabi sağlıklı olsunda cinsiyet değişincede insan sarsılıyo yalan yok
Beğendin mi hindistan cevizini baya nemli kalıyor.
Benim bacaklarda kuru ama sürmüyorum oralara
Ben direkt kapatıyorum yaYok yok, ben de sadece göbeğe sürüyorum.
Aşırı yağlı.
Bir süre göbek açık bekliyorum emsin diye.
Çok beğendim canım, mühendisoğlunun tavsiye ettiği de bu markaydı.
rollercoaster gibi yiyesim geliyo.
.
Yok yok, ben de sadece göbeğe sürüyorum.
Aşırı yağlı.
Bir süre göbek açık bekliyorum emsin diye.
Çok beğendim canım, mühendisoğlunun tavsiye ettiği de bu markaydı.
rollercoaster gibi yiyesim geliyo.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?