Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arada böyle karnım titriyor gibi oluyor da geçen gece çok oldu hatta. Bilemiyorum tabi başka bişey mi bebek mi

ya onu göndereceğine hiç göndermeseymiş , iptal etse daha iyi. seni zahmete sokacak geçtim adam kendini de zahmete sokuyo, kafaları 1 gram çalışmıyo yemin ederim
Çok saçma değil mi? Yani biraz dolandırıcıya da benziyo sweetgirlcandy dediği gibi iptal etmemek için yaptıysa da dönüş yapar trendyol üzerinden heralde
Hangi doktora gideceksin Trabzon’da cnm.
Komik oldu ben senden haber bekleyecektim güya emine Seda güven diye bi Prof varmış perinatolog. Detaylıyı da sorucam seversem ona giderim yine sana da söylerim
Bwiszı şeyleri dolap uygulamasından aldım banyo küveti ana kucağı falan
Ya onda da iade yok ne bileyim farklı bir şey gönderirlerse nasıl bir yol izleniyor mesela
Alın valla bu kadın öyle influencer gibi değil. Gerçekleri yazar söyler hep. Bende imom u alayım diyorum
Bizim eczacı da aynı şeyi söyledi.%30 dedi de onu söylediğinde dolar 15 falandı. Şimdi daha da artar o yüzde

canım mama ile beslenirse bebek ihtiyaç oluyor. ben ilk bebeğim emmediği için çok kullandım sterilizasyon mak. ama eğer emerse bence pek ihtiyaç bir ürün değil. yani aslına bakarsan biberon kullanımı tercihine göre. ben ilkinde çok sıkıntı yaşadığım için biberon kullanmayı istemiyorum bu sefer meme reddi ihtimaline karşı. (ama tabbiki lohusa kafası heran herşeyi yapabilir)
Bu ek gıdayı da çok büyütmeyin bence makinelere falan gerek yok. Ekli aparat ki dolara rağmen hala 27 tl yeterli. ben bunla herşeyi yaptım. blw yaptığım için tost makinesinde de yumuşattım ya da fırında. bence böyle şeyler daha pratik. herşey için bir makine var yoksa hepsini alsan insan mutfakta cinnet geçirir

Eklentiler

• Screenshot_20211220-211201_Chrome.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 35
Buharlı pişirmesi çok iyiymiş
Eğer düzenli süt sağacak pompa kullanacaksanız bu alet şartmış. Pompa uzmanı arkadaş öyle demişti her gün onları kaynatmak eziyet oluyormuş ben onun yalancısıyım

Hiç yazmadan direkt iade etseydin. Diyeceği geri gönderin yanlış olmuş. Fiyat arttığı için gönderemeyiz der kesin

Vitaminleri falan almak lazım valla

kızlar altın dolar euro hepsi hızla düşüyor bi iş gelecek başımıza yine kesin. artık herşeyden korkar olduk

Eklentiler

• Screenshot_20211220-212440_Chrome.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 34
Hiç yazmadan direkt iade etseydin. Diyeceği geri gönderin yanlış olmuş. Fiyat arttığı için gönderemeyiz der kesin

Vitaminleri falan almak lazım valla
Aksilik işte kargoyu teslim almazdım ama kurye kendine teslim etmiş çoktan sisteme öyle girmiş. O da ayrı bi şikayet konusu
Trendyola yazdım önce satıcıya talep oluşturdular. Bakalım beklicem

Aksilik işte kargoyu teslim almazdım ama kurye kendine teslim etmiş çoktan sisteme öyle girmiş. O da ayrı bi şikayet konusu
Trendyola yazdım önce satıcıya talep oluşturdular. Bakalım beklicem
Direkt siparişlerimden iade et var ya sende yok mu ben öyle yapıyorum hiç uğraşmıyorum

O zaman emme konusunda sıkıntı yaşamazsak çok da ihtiyaç duyulacak bir şey değil doğru söylüyorsun aslında bunu bebiş doğunca karar vermek lazım zaten parası da baya düşündürücü inşallah güzel güzel emerlerde bunlara gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…