Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya bende bir arkadaşımdan duymuştum sterilize etmek çok önemliymiş ama bir arkadaş emen bebeğin ihtiyacı olmaz yazmış doğru söylemiş ama emmezse eğer bana mantıklı geldi anne sütü mama ısıtmak vs için dediğin gibi ilerde de buharlı pişirmesi kullanılır

Maşallah junyırlar büyüyor annesi kontrol tarihlerini beklerken zaman geçiyor sağlıcakla büyüsünler inşallah
Nasıl oldun canım fazla giremedim okuyamadım mesajları

Amin, inşallah canım.

Çok şükür, tamamen geçmedi ama azaldı.
Bi Parol daha aldım az önce, gözlerime vuruyodu ağrı. Dayanamadım.

.

Direkt siparişlerimden iade et var ya sende yok mu ben öyle yapıyorum hiç uğraşmıyorum
Ay var keşke öyle yapsaydım
Ya benim arkadaşım emziriyordu ama yine de süt sağıyordu sürekli. Sağdıkça artıyor diyordu.
.

Kızlar bebeğim bugün tam 100 günlük.

Ya oldu mu o kadar?
İnanamıyorum hala.

.
Oyyyyy kuzucukkkk

Canım canımm daha iyi olmana sevindim biz bugün baya bir şey aldık sanki.Büyükanneler büyükbabalar acele ettirdi biraz her şey artıyor diye. Bebek arabası, puset, dolap, şifonyer ve beşik aldılar sağolsunlar

Beğenip güvendiğim şeyleri alıyorum canım genelde çok güzel geliyor

Aksilik işte kargoyu teslim almazdım ama kurye kendine teslim etmiş çoktan sisteme öyle girmiş. O da ayrı bi şikayet konusu
Trendyola yazdım önce satıcıya talep oluşturdular. Bakalım beklicem
Kargo çıkarmadan önce üzerinde desisi vs de yazar zaten gramaj olarak tutmaz ama iade derlerse trendyola şikayet olustur benim aldığım zamanki fiyatlardan şimdi alamıyorum diye ya ugrasirsin uğraşmak istemesen bile Trendyol mağduriyet dolayısı ile kupon tanimlarda Max 50-100olur tabi

Komik oldu ben senden haber bekleyecektim güya emine Seda güven diye bi Prof varmış perinatolog. Detaylıyı da sorucam seversem ona giderim yine sana da söylerim
Tmm cnm.birde bana Özgür sayıl diye bir doktor önerdiler detaylı için ama sanırım radyoloji uzmanı tam araştırmadım.istersen sende bir araştır Trabzon’da tanıdıklarına bir sor

Kızlar ben daha ilk hamilelik öğrendiğimde dolap uygulamasından çöp kovası almıştım korbel zaten bez koyulcak ikinci el olsun ucuz olsun dedim bugün ablamla konuşurken o dedi çöp kovası al kokutmayanlardan büyüdükçe leş gibi kokuyo hemen çöpe atamadigin zamanalr oluyor kolaylık çok diyince 3 çocuklu deneyimli biri diyorsa vardır bildiği diyip buraya yaziyim dedim ikinci el alın 0 için gereksiz pahalı bide poşetleri e bebekte satılıyor ama uyumlu satılan yine dolapda çok daha uygun poşetler var kaliteli kalitesiz yorumlardan anlarsınız bulup onuda ucuz alın

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-20-22-15-26-292_com.dolap.android.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 72

Çok teşekkür ederim canım.

Ama öyle aldık demekle olmaz, foto link falan isteriz.

.

Ayyyyy 13+0 ım bende bugun gittim bana böyle dedi ama gelecek ay çağırdı kesinleşmeden pembeli mavili şeyler almam zaten aldıklarımı da bej toprak tonları falan alıyordum
Aynen mantıklı, zaten bende Pembe mavi düşünmüyorum

Çok teşekkür ederim canım.

Ama öyle aldık demekle olmaz, foto link falan isteriz.

.
Yaa dimi ben de aldık bitti deyip kapatmışım konuyu bebek arabasını set olarak aldık puseti örtüsü yağmurluğu var inglesina trilogy. Sahibindende ilanları var miraa bebe satıcı, teşhir ürün ama jelatinleri duruyor daha. Piyasaya göre uygundu 6000 ödedik.
Mobilyayı da çilekten aldık ekliyorum:))

Eklentiler

• 1D44BF93-DE8A-4CB3-B534-88F0FA292769.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 68
ben de inglesina aldım, trilogy iyi ki öyle almışsın, fiyatları uçtu, ben de ana kucağı ile beraber 11'e almıştım sağlıkla doğsun kullansın minnoş bebek odası da şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…