Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kullanıyorum 1 haftadan fazladır düzenli şekilde. Ağrı da değil hani basınca acır ya değişik sanki orası hamlamıș gibi yırtılmış gibi
Şuanda yaşanan herşey normal bence gerilmeler ağrılar rahim genişliyor bağlar geriliyor vücut değişik tepkiler vermesi normal magnezyum fayda eder zamanla inşallah

Allahım kızlara ne güzel şeyler var yaaa

Çokkkk güzeller ama yaa iyi günlerde giydirmek nasip olsun inşallah

Evet kuzum bunun gibi şeyler.

Bu magnezyumu size doktor mu verdi siz ağrılar olunca mı istediniz?

Randevuda soracağım onu bana vermedi çünkü. Bir de bende huzursuz bacak sendromu var. Bacaklarım daha da ağrımaya başladı hamilelikte. Sanırım magnezyuma ihtiyacım var artık

Canım negatif pozitif yazıyor anlarsın ama cinsiyet yazmıyor.

Bana doktor verdi direkt

Amin inşallah bebeğimize zararı olmaz.bana tekrar monurol verdi. Daha önce de kullandım. Peçete diyorsun şuan aydınlanma oldu bende. Ben eskiden hamilelikten önce gün içinde akıntı çamaşırımı kirletmesin diye hep peçete kağıdı koyardım acaba o mu bozdu. Belki öyle .. şuan koymuyorum artık ama florayı bozdu galiba . Fitil de berbat bi fitildi hiç de işe yaramadı monurol ilkinde yaramamıştı inşallah yarar şimdi

İnşallah temiz çıkar canım içini rahat tut. 11 gün çokmuş benimki 2022 ye kaldı demek ki o zaman ha keşke çıksa haftaya

Ben 1 kutu bitirdim, 2.ye başladım canım.

Kanama olduğum zamanlarda rahim kasılmaları da olmuştu, o zaman vermişti doktor.

.

Evet canım kültür de de çıkıyor maalesef az önce cevap yazmış tekrar monurol içmen lazım demiş bu kaçıncı bu sefer bitsin inşallah

Oyyyyyy, çok güzeller.

Güle güle giysin cimcime.

.

Sabun değdirmiyorum da przvtf hiç kullanmıyoruz gerçi o kadar seyrekleşti ki hamilelikten sonra çünkü ıslanamıyırum ve canım acıyor galiba o da enfeksiyondan şimdi anlıyorum

Sabun değdirmiyorum da przvtf hiç kullanmıyoruz gerçi o kadar seyrekleşti ki hamilelikten sonra çünkü ıslanamıyırum ve canım acıyor galiba o da enfeksiyondan şimdi anlıyorum
Olabilir canım kendine eziyet etme ben dr. A sordum kayganlastirici hep itnernette zararlı sakın asla falan yazıyordu Dr. Kullanabilirsin sorun olmaz dedi sağlık sonuçta sorulabilir bence benim dr. Kadın tabi bide çok konuşur anlatır ondan rahatım ben herşeyi sorarim ztn ben sormadan o anlatır genelde soramadiginiz şeyler olursa bana deyin

Canan bir şey soracağım kuzu, doktorunun her zaman vajinadan kontrol etmesinin sebebi var mı? Bana daha vajinadan hiç bakmadı, her gittiğimde karından bakıyor. Nasıl bir fark var merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…