- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.681
Şuanda yaşanan herşey normal bence gerilmeler ağrılar rahim genişliyor bağlar geriliyor vücut değişik tepkiler vermesi normalKullanıyorum 1 haftadan fazladır düzenli şekilde. Ağrı da değil hani basınca acır ya değişik sanki orası hamlamıș gibi yırtılmış gibi
Yarın kontrolüm var netleşir sanırım 12 haftalıkken erkeğe benziyor demişti
Allahım kızlara ne güzel şeyler var yaaaPaylaşayım tabii
Bir de kızlar h&m de geri dönüşüm kampanyası oluyor bilginiz olsuneski hertürlü kumaşı kabul ediyorlar. Eski havlu çarşaf kıyafet herşeyi götürebilirsiniz. Her orta boy poşet için 1 adet indirim kuponu veriyorlar. %15 indirim sağlıyor aldığınız üründe. İnternette de kullanılabiliyor. Ben hep oraya götürüyorum başka birine verilemeyecek gibi kötü olan kıyafetleri eşyaları. Aklınızda bulunsun
Bunlar da benim kızımın cicişleri
İnşallah ister istemez rahatsız ediyor yürürken falan bayadır var amaŞuanda yaşanan herşey normal bence gerilmeler ağrılar rahim genişliyor bağlar geriliyor vücut değişik tepkiler vermesi normalmagnezyum fayda eder zamanla inşallah
Çokkkk güzeller ama yaaPaylaşayım tabii
Bir de kızlar h&m de geri dönüşüm kampanyası oluyor bilginiz olsuneski hertürlü kumaşı kabul ediyorlar. Eski havlu çarşaf kıyafet herşeyi götürebilirsiniz. Her orta boy poşet için 1 adet indirim kuponu verirlar. %15 indirim sağlıyor aldığınız üründe. İnternette de kullanılabiliyor. Ben hep oraya götürüyorum başka birine verilemeyecek gibi kötü olan kıyafetleri eşyaları. Aklınızda bulunsun
Evet kuzum bunun gibi şeyler.karaca3443 canım, benim sanırım artık yukarı çıktı bebe.
Hani spora yeni başlarsın da hamlarsın ya, karın kasların ağrır. 2-3 gün sonra tam ağrı değil de hafif bi his olur orada. Aynı öyle oluyodu bende.
Göbeğim çekiliyo gibi bi sızı girip çıkıyodu.
Aynı dediğin gibi bir doluluk vardı, uygulamada mesaneye baskı olduğundan rahimde doluluk hissedebilirsiniz, bu haftadan sonra tuvalete daha az çıkacaksınız, ta ki 3.trimester’e kadar diye yazıyordu.
Şimdi hepsi geçti.
Sanırım yukarı çıkarken oluyo öyle şeyler.
.
Canım negatif pozitif yazıyor anlarsın ama cinsiyet yazmıyor.Arkadaşlar merhaba nifty testi yaptıranlara bir sorum olacak testimin sonucu çıkmış az önce MSj geldi hastaneden acaba gidip alsam sonucu doktora göstermeden olumlu olumsuz olduğunu anlayabiliyor muyuz çıkan kağıttan yoksa onu damı Dr yorumlayacak yarını mı beklemem gerekir bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim boşuna hastaneye gitmeyeyim bakınca anlamayacaksam
Bak kuzum bakOfff bakmayım diyorum ama bakcam sanırım
Bana doktor verdi direktEvet kuzum bunun gibi şeyler.
Bu magnezyumu size doktor mu verdi siz ağrılar olunca mı istediniz?
Randevuda soracağım onu bana vermedi çünkü. Bir de bende huzursuz bacak sendromu var. Bacaklarım daha da ağrımaya başladı hamilelikte. Sanırım magnezyuma ihtiyacım var artık
Amin inşallah bebeğimize zararı olmaz.bana tekrar monurol verdi. Daha önce de kullandım. Peçete diyorsun şuan aydınlanma oldu bende. Ben eskiden hamilelikten önce gün içinde akıntı çamaşırımı kirletmesin diye hep peçete kağıdı koyardım acaba o mu bozdu. Belki öyle .. şuan koymuyorum artık ama florayı bozdu galiba . Fitil de berbat bi fitildi hiç de işe yaramadı monurol ilkinde yaramamıştı inşallah yarar şimdiFitil fln hikaye malesef yaklaşik 2 yıldır çekiyorum o sarı akıntıyı. 5.haftamda benden de yeşil akıntı gelmisti ve doktorumla paylaşmıştım bu durumu. Şuan tedavi önermiyorum, progestan kullaninca da oluyor orasınin florasını bozuyor tarzı bir yorumda bulunmuştu; fakat malasef oranin florasını fitil değil kokulu tuvalet kagıtları bozdu benim bi daha da iflah olmadı malesef daha da olacağından umudum yok. Tek tesellim kaşıntı yanma vs şikayetlere neden olmaması. Bebeğe bir zararı olmasın da başka bir şey istemiyorum.
Ay en küçüğü 4-6 ay diyorBak kuzum bakanca beraber kanca beraber
İnşallah temiz çıkar canım içini rahat tut. 11 gün çokmuş benimki 2022 ye kaldı demek ki o zaman ha keşke çıksa haftayaDoğru söylüyorsun cnm Dr yorumlaması en doğrusu sabahı bekleyeyim dedim bende sonucun çıkması tam 11 iş günü sürdü cnm zaten gergin bi bekleyiş insan yerinde duramıyor bu gece zor uyurum muhtemelen inşallah sonuçlarımız temiz çıkar hepimizin
Evet kuzum bunun gibi şeyler.
Bu magnezyumu size doktor mu verdi siz ağrılar olunca mı istediniz?
Randevuda soracağım onu bana vermedi çünkü. Bir de bende huzursuz bacak sendromu var. Bacaklarım daha da ağrımaya başladı hamilelikte. Sanırım magnezyuma ihtiyacım var artık
Evet canım kültür de de çıkıyor maalesef az önce cevap yazmış tekrar monurol içmen lazım demiş bu kaçıncıBenim antibiyotik tedavisinden sonra kültür temiz çıktı canım sarı yeşil akıntım devam ediyor ama doktor kültür iyi dedi bende saldım artık. Okulda da söyledim benim girdiğim yere kimse girmiyor artık güzelce temizledim daha da bilmiyorum artık
Senin kültürde de çıkıyormuş ne diyor doktorun
Paylaşayım tabii
Bir de kızlar h&m de geri dönüşüm kampanyası oluyor bilginiz olsuneski hertürlü kumaşı kabul ediyorlar. Eski havlu çarşaf kıyafet herşeyi götürebilirsiniz. Her orta boy poşet için 1 adet indirim kuponu veriyorlar. %15 indirim sağlıyor aldığınız üründe. İnternette de kullanılabiliyor. Ben hep oraya götürüyorum başka birine verilemeyecek gibi kötü olan kıyafetleri eşyaları. Aklınızda bulunsun
Sabun değdirmiyorum da przvtf hiç kullanmıyoruz gerçi o kadar seyrekleşti ki hamilelikten sonraCanım benim doktor demişti yani aklında olsun eşinle iliskiye giriyosan przvtf kullanin doktor enfeksiyon kalmamak için demişti çamaşır değiştirme su falan başka benimde aklıma bişey gelmedi bide sabun duş jeli sürme ph bozma demişti
Yani biraz da bebeğe bağlı ama bence 4-6 yazlık alma. Sonbahara göre birşeyler bak 4-6 varsa. H&m kalıpları da bir tık büyük oluyor çünkü.Ay en küçüğü 4-6 ay diyoryaza olur mu sonuna doğru
Bende kaçırmışım
Olabilir canım kendine eziyet etme ben dr. A sordum kayganlastirici hep itnernette zararlı sakın asla falan yazıyordu Dr. Kullanabilirsin sorun olmaz dediSabun değdirmiyorum da przvtf hiç kullanmıyoruz gerçi o kadar seyrekleşti ki hamilelikten sonraçünkü ıslanamıyırum ve canım acıyor galiba o da enfeksiyondan şimdi anlıyorum
Canan bir şey soracağım kuzu, doktorunun her zaman vajinadan kontrol etmesinin sebebi var mı? Bana daha vajinadan hiç bakmadı, her gittiğimde karından bakıyor. Nasıl bir fark var merak ettimYani şöyle aslında, karından olan görüntüyü karşıdaki görecek şekilde karnınıza koyduğunuzda bebek o şekilde duruyo.
Ama benim doktorum hep vajinal baktığı için karından bakarken görüntüyü ters çevirdi.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?