Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
şunlara baksana puset alıyoruz sanki
bi tanesi 198 onu da ürünü aynı göndermemişler, renkler vs farklı gitmil hep, iade ediyorum diye yazmışlar
Ay ne kadar pahalı evde dikemez miyiz bundan
Kızlar canım nasııı kestane istedi yaa ama böyle dışarda oluyor ya yumuşacık nasıl yapcam ben onu evde böyle hızlısından bi tarif versenize bana
An itibariyle benim de ben de Migros sanaldan öğlen cips söyledim 7de gelecekti hala gelmedi yaa gözüm kapıdaYemeden uyuyamıcam o cipsi sanal marketler çok yoğun galiba herkes Hamile burda hajsjshsjjajsh

Kartaldaki kestaneci neresi Özgeciğim?

Anneme geldik mi uğrarız.

.

o kadar enteresan ki internete kestaneci yazınca direkt orası çıktı ismi yok galiba kestaneci mısırcı yazıyo hatta biz inanmadık aradık orada yazan adamın cebini adam evet burası dedi gece 12'ye kadar da açıklarmış şimdi aşağıya konumun olduğu içeriği koyuyorum

burada kartal'da dolayoba'da hapishane varmış biz bilmiyoduk, onun oradaymış bu arada bulunduğu yer biraz derme çatma ama olduğu yerin manzarası şahaneydi akşam ışıl ışıldı denizi de görüyor bulunduğu yer, araba park edilecek yer var orada bekleyebiliyosun kestaneler hazırlanana kadar adam olunca haber veriyo

bak ekledim linke bak aynen böyle yazıyo oranın üstünde de kestaneci mısırcı çaycı

Giriyorum canım çoğunu okuyorum ama yorum yapamıyorum bu ara
Kaçırmamaya çalışıyorum

Yaa bebiş mi
Balkizim valla bilmiyorum ki benim de kafamda deli sorular
Gerçekten mi o zaman bir o bir ben durtteriz
Ya süper canım.

Tam da o bebek bence.

Aynı öyle tarif ediyorlar, kelebek gibi, kuş kanadı gibi diyorlar.

Daha büyüyünce balık kayması gibi oluyormuş.

.
Ya anlık oldu cano sonra orda bir ağrı hissettim. O da geçti gerçekten anasını yokladı ben bir de kızımla çok konuşmuyorum bence bana sinyal çaktı burdayım diye
Kızlar canım nasııı kestane istedi yaa ama böyle dışarda oluyor ya yumuşacık nasıl yapcam ben onu evde böyle hızlısından bi tarif versenize bana
Canım kestanelerin üzerine yatay cisgiler çek sonra tavaya çok az da su dök üzerine kapat. Yumuşacık olur. Benimd e canım çekti nereden bulcam şimdi

Merhaba kızlar gerçekten size içimi açmak istedim çünkü o kadar bunaldım ve yoruldum ki anlatamam ve çok stres altındayım artık . Ben 11. Haftamda ikili tarama testi yaptırdım ikili tarama testimde beta hcg yüksek çıktığından dolayı kan riskinden o da 114tü kombine riskim 1/482 çıktı doktor bize orta risk grubunda olduğumuzu söyledi nazal kemiği mevcut diğer ultrason ölçümleri normal ve pp-a da normaldi .Doktor bizi nıpt testi hakkında bilgilendirme yaptı ve bizde nıpt yaptırdık .Nıpt sonucumuz geldi bugün düşük risk temiz çıkmış çok şükür.Ama doktorumuz fetal fruction diye kısım var bu kuşum yüzde 3.8 yani kandaki bebeğin DNA oranı. Bu raporlonamaz demişti sabah ve firma yetkilisini aradı onlarda raporlarının arkasında olduğu 2.5 üstünü yorumladıklarını söylediler. Yani bugün bir sevindik bir kafanız karıştı sonrasında muayneye girdik kızlar doktor herşeye baktık ölçümlerinin normal olduğunu şirketle konuştuğunu raporlarının arkasında olduklarını söyledi ve normal gebelik takibine devam edeceğimizi söyledi süreç böyle kızlar lütfen bir fikri olan yardımcı olabilecek varsa yazabilir mi ben çok üzgünüm hep düşünüp Araştırma yapıyorum allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder kızımı Bir fikri olan yazabilir mi hakkınızı helal edin çok uzun yazdım kusura bakmayın..

Hahahayy ayy evet bazen migrostan bende sipariş veriyorum geç getiriyor.Gönder kızz kocanı bana cips al gel de ben öyle yaptım garibim yarım saattir kestane arıyor
Ayyyy sizinde canınızı çektirdim üzüldüm bak

Nerde yaptırdın testini canım. Doktorun normal dediyse bence çok takılma sıkıntılı bir sonuçta çıkmamış sonuçta olmazsa bir perinatolog ile görüş.

Canım anlamadım ben. Bebeğin DNA oranı mı yüksek çıkmış kavrayamadım olayı
Kıyamammmmm kız yazıkkkkkk çok çekerse yollarım

Nerde yaptırdın testini canım. Doktorun normal dediyse bence çok takılma sıkıntılı bir sonuçta çıkmamış sonuçta olmazsa bir perinatolog ile görüş.
Panaromada yaptırdım kan testi Amerika’ya gitti. Doktorum sabah sonuç çıktığında fetal fruction oranı az yüzde 4 olmalı dedi sonra şirket yetkilisiyle konuştuktan sonra rapor normal 2.5 üstünü değerlendiriyorlarmış raporlarının arkasındalar. Bir sorun olsa perinatolojide çıkar mı kızlar

Bence çıkar canım, ayrıca sorun çıksaydı bende fetal dna raporunda da mutlaka gözükürdü diye düşünüyorum

Kestaneleri alın bana gelin ben soba yakarım size newnew

Canım tamam baktım şimdi. Çocuğun DNA miktarının senin kanındaki oranı. Yani çocukla ilgili bir olumsuzluk değil, Nipt testinin doğru sonuç vermesi için gereken oran. Senin 2,5 üstü ve değerlendirilmiş sonuç çıkmış sorun yok. Annenin yaşı ve vücut kitle indeksine göre bu yüzde değişiyormuş.

Bence çıkar canım, ayrıca sorun çıksaydı bende fetal dna raporunda da mutlaka gözükürdü diye düşünüyorum
Evet fetal DNA raporunu göndermişler düşük Risk temiz çıktı çok şükür ama işte doktorumuz kafamızı karıştı bebeğin DNA oranı yüzde 3.8 doktorda 4 ün altında raporlanamaz dedi sabah. Sonrasında şirket 2.5 i üstünü raporladıklarını raparlonamayacak düzeyde olsaydı rapor çıkmazdı Amerikan lab. Geliştirilmiş cihazlarla yapıldığını raporlarının arkasında olduklarını söylediler.doktorumuzda raporu kabul etti ve normal gebeliğe devam edelim dedi

Ya gerçekten mi ya çok sevindim biz kafamız karıştı çok doktorumuzda dedi ben biraz ortalığı velveleye verdim diye. Yani DNA oranı biraz düşük çıkmış obezite durumlarında çıkıyormuş ama zayıfım yani bizim çok kafanız karıştı kızlar ya çok ihtiyacım var desteğe gerçekten kafamız karıştı

Kaydettim canım, çok severim ben oraları.

Yakacık, Ayazma diye geçiyo. Küçükken çay bahçeleri vardı, akşamdan giderdik.

Dayımlar oraya yürüme mesafesinde otururlardı, onlarda kaldığımda her gece çıkardık Ayazma’ya.

Su falan çıkıyodu oralardan, hala var mı bilmem. Aydos Dağı’ndan iniyo.
Acayip lezzetliydi, buz gibi.

.

Canım hayır kafanı karıştırma. Şimdi sen yazınca bi göz attım. Tr kaynaklarında min %4 olmalı diyor ama sağlıkta yeni gelişmeler bize geç geldiği için yabancı kaynakları taramakta fayda var. Şimdi hızlıca bi taradım senin için. Bak burada diyor ki “bazı testlerde min %4 istese de artık yüksek hassasiyetli testler sayesinde %2lik oranda bile %99 doğru sonuç elde ediliyor.” Gönül rahatlığıyla sevinebilirsin sorun yok Doktorunu da ufak bi araştırma yapmaktan imtina edip sizi korkuttuğu için bir miktar kınıyorum

Eklentiler

• 00517368-AA5B-46D9-ADEB-FAA75373C5F2.webp
    59 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…