- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.441
Ayyy valla detaylıya kadar sanırım bende cinsiyet konusunda doktora inanamayacağımKızlarrrr hajshshsh sürpriz bi şekilde randevum olmuş oldu bugün benim deöğle arasına girmeden yetişiyim diye koştur koştur gittim en boş doktora verin dedim adam da bi bet suratlı ama napim artık.
İdrar testi verdim gelmişken bebeğe de bakalım dedi. Ziplenmiş randevu özetim
Peki cinsiyet? Bence kız dedi
Önce kız sonra erkek sonra yine kızedepsiz çocuk oynatiiiii annesini. Nifty iyi ki vermişim diyorum yoksa doğumda öğrenecem gerçek cinsiyeti
Yerimmmmm onun totişiniiiiiiyess ben çıktım
evladımızın yüzünü görelim dedik kısmet totosunaymıştam bir troll çıktı
valla videodan foto eklemeye çalıştım ama kusura bakmayın payınıza toto düştü kızlar
vajinal kontrol yapıp açıklığa baktı, orada her şey yolunda 2,5 muş gayet iyi dedi
ölçümlerini yaptı tekrar tek tek onlarda da her şey yolunda 2 haffa sonra yine kontrolüm var
kan uyuşmazlığını sordum kanaman olursa iğneni yapatız, yoksa erken dedi
tetanozu da 3. aşını da vurulabilirsin hüç sorun yok ama aralarına mesafe koy dedi
benden bu kadarevladım özlem duyan hepimizin adına yüzüstü yatmış şimdi sizi totosuyla baş başa bırakıyorum
Duygu inanır mısın aynı şeyi sordum. Kızım mı dicem oğlum mu dedim. Çocuğum de diyoee şimdi kızım diye mi sevcen oğlum diye mi hahaha ay çok değişik bir durum oldu bu :) :) :)
Oy yerim onun ballarınıOnca kişi var bugün randevusu olan, resmen hepsinin önüne geçtin.
Seni gidi seni.
Hadi yine iyisin, pembiş oto koltuğunu kızçe severek kullanır artık.
.
Canım çok iyi oldu yazdığın. Şimdi benim normal idrar sonucum çıkmış da kültür çıkması iki gün sürer dedi. Kaç günde çıktı senin kültür?Ayyy valla detaylıya kadar sanırım bende cinsiyet konusunda doktora inanamayacağım
Bakalım bugün bana ne diyecek..
Cnm ben bel ve sarı akıntıdan dolayı acile gittim bakteri 13 çıktı monurol verdi Yolladı..
Geçmeyince 4 gün sonra tekrar acile gittim Bakteri yine 13 çıktı monurol verdi.geçmezse enfeksiyon doktoruna git dedi.ilacı içmedim o akşam Ertesi gün direk enf.dok gittim.
bana şunu dedi idrar tahlili yeterli gelmeyen duramlar olabilir gebesiniz birde idrar kültürüde verirseniz kesin sonuç olur dedi..o gün idrar kültürü ve idrar tahlili verdim.bakteri 13 çıktı yine ama idrar kültürü temiz geldi.enf dok. ve kendi doktorumda ilaç kullanmama gerek yoK dedi.. Sadece idrar tahlili yaptırsaydım yine monurol verip yolacaklardı boş yere ilaç kullanmamış olacaktım..
Aklında bulunsun diye yazmak istedim..
Hahahahaha canım benimm yaaa bazen dna iyi oluyo tam net öğreniyorsunnKızlarrrr hajshshsh sürpriz bi şekilde randevum olmuş oldu bugün benim deöğle arasına girmeden yetişiyim diye koştur koştur gittim en boş doktora verin dedim adam da bi bet suratlı ama napim artık.
İdrar testi verdim gelmişken bebeğe de bakalım dedi. Ziplenmiş randevu özetim
Peki cinsiyet? Bence kız dedi
Önce kız sonra erkek sonra yine kızedepsiz çocuk oynatiiiii annesini. Nifty iyi ki vermişim diyorum yoksa doğumda öğrenecem gerçek cinsiyeti
Aayyy allahimmm kocaman olmuş yaaaaayess ben çıktım
valla videodan foto eklemeye çalıştım ama kusura bakmayın payınıza toto düştü kızlar
vajinal kontrol yapıp açıklığa baktı, orada her şey yolunda 2,5 muş gayet iyi dedi
ölçümlerini yaptı tekrar tek tek onlarda da her şey yolunda 2 haffa sonra yine kontrolüm var
tetanozu da 3. aşını da vurulabilirsin hüç sorun yok ama aralarına mesafe koy dedi
benden bu kadarevladım özlem duyan hepimizin adına yüzüstü yatmış şimdi sizi totosuyla baş başa bırakıyorum
yess ben çıktım
Ohh ne güzel cnm gözün aydınyess ben çıktım
Canım çok iyi oldu yazdığın. Şimdi benim normal idrar sonucum çıkmış da kültür çıkması iki gün sürer dedi. Kaç günde çıktı senin kültür?
Zaten bir saat sonra göstermeye gideceğim ama anlayan kızlar bi bakabilir mi yaiyice doktor olduk nasılsa
ayyyy yeriz onun totişini :)yess ben çıktım
hahahh valla o da olur :)Yerimmmmm onun totişiniiiiii
Duygu inanır mısın aynı şeyi sordum. Kızım mı dicem oğlum mu dedim. Çocuğum de diyo
Oy yerim onun ballarını
Canım daha önce hiç böbrek taşı düşürdün mü?
Veya ailede var mı?
Bana kum döküyorsun gibi geldi.
Kalsiyum oksalat görülmüş idrarda.
Enfeksiyon sandığın kum olabilir, endişe edilecek bir durum değil bence.
.
Oyyyyy maşallah totişine.
Ay çok şaşırdım, bu kadar dönüyorlar mı bu zamanlarda.
Maşallah maşallah kuzum, çok sevindim.
Hayret, nasıl 2 hafta sonra çağırdı?
1 ay demiyor muydu seninki?
.
ayy maşallah ne kadar büyümüşyess ben çıktım
Oyyyyyayyyy yeriz onun totişini :)
çikolatalar ters etki yaptı sanırım hahaha :)
hahahh valla o da olur :)
ben daha hiç bebemle konuşmadım Büşra inanır mısın :)
ne diyeceğimi bilmiyorum hahaha
ayy maşallah ne kadar büyümüştotişini sevsin teyzeleri onun maşallah canım gözün aydın sağlıklı görmek herşeye bedel canım 2.5 olan nedir neye baktı aşı için hafta söyledi mi
hemogram testini de yaptır, sonra gel dedi valla bana da gün doğdu
Heran değişebilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?