Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ohhh gozunaydin canım ne güzel yaaa az da olsa evlatla hasret giderdin
Onun totosini sevsinler. Birgün gittiğimde benimki de aynı bu şekilde yatıyordu zilli napiyorsa artık orda. Hoş daha ben benimkini hiç yatarken görmedim. Ya oturken ya da yüzüstü yatarken

böbrek taşı değil ama safra kesesi taşından dolayı safra kesem alındı ameliyat olmuştum.

Ben 2 kere taş düşürdüm.

Bi tanesini Maden Teknik Araştırma Enstitüsü’ne gönderdik hatta.

Kalsiyum oksalat taşıymış benimkisi.

Onun için her idrar testinde bakteriden önce onu kontrol ediyorum.

Kültür 2-3 güne anca çıkıyo bu arada.
Zaten olayı o, beklettikçe bakteri ürüyor mu ona bakıyorlar.

.

rahim açıklığını baktı onu söyledi iyiymiş 5'e kadar sorun yok dedi

aşılarını istediğin zaman yaptırabilirsin ama tetanozla arasına mesafe koy dedi
aa bak onu hiç bilmiyordum rutin bakılan bişey mi riskiniz vardı o yüzden mi baktılar
Benim şantiyede ayağıma çivi girmişti tetanoz olmuştum covid içinde 3 ay dolunca olabilirsiniz dedi çevremdeki doktorlar bende bebek hareketlerini hissedene kadar beklesem mi diye kararsızım

sadece hemogram dedi,
2 hafta sonra onun sonucuna bakacak ondan sonra da perinatolog'a yönlendiricem detaylı da bakılacak dedi aklıma geldikçe yazıyorum kese suyu çok iyi dedi benim kiloma da iyi dedi

aşılar arasına bi 20 gün koy mutlaka dedi önceliği tetanoza verebilirmişim 2. dozum var diye
3. dozu da tetanozdan 20 gün sonra istediğim zaman yaptırabillrmişşn

Aaa ben şok. Peki başka semptomun var mıydı? Nasıl anlaşıldı Ay geçen gün bakıyordum karın ameliyatı olanlar normal doğurabilir mi diye. Orda gördüm hamileyken böbrek taşı falan. İçimden dedim tövbe allah korusun

Benim 3. Gün çıkmıştı cnm..bakterinin artıp artmadığına bakılıyor daha erkende çıkabilir..
Referans aralığıda önemli cnm birşey söylemek için.her yerin ölçümü farklı oluyor..

Oh oh, maşallah canım.

Hareket ediyor muydu paşa?

Perinatolog önerdi mi peki doktorun?

Son soru mu demiştim.

.

Valla ay tam ikizler bunlar ekleyim seni de

Ohh cok aükür sevindim canim herseyin yolunsa olmasinsa bende yoldayim gidiyorum doktora ama anlmadim resimden kizmi bebisin

Taş değil kum da olabilir canım, biraz idrar yolu enfeksiyonu gibi ağrı yanma yapar, geçer hemen.

Belki bu kadarı kum bile değildir, bilmiyorum.

Doktorun daha iyi aydınlatır seni.

Kalsiyum oksalat benim iki tahlilde de sıfır çıktı.

.

Yaa yerim kocaman olmuş

Anaaaaa korkutma beni yaaaa

Hay maşallah yatışa bak

sen yüzüstü yatıyo musun normalde? benim en sevdiğim yatış bana çekecek galiba

Sağlıkli olsunda kuzum Belki ben cok kız istedim ya ondandir kiz hissetmem
O degilde bende sali gidecegim 17+4 bide diyor mu kız dedim ama erkek bu diye
Hahah ben de de aynı duygular

Herşeyin yolunda olmasına ve cinsiyetin değişmemesine çok sevindim kuzum
kuzum detaylı için yönlendirdi mi? onun için mi acaba 2 hafta sonra çağırdı?

Kızlar ya benim bebisin ultrason fotisini yanlıslıkla bizim ustaya atmısım cok utandım yaaaa adam görmüs bide rezil oldum
olmuşa çare yok boşver unut gitsin

hadi gözün aydın canım maşallah kocaman olmuş mavilere devam demek çıkıntı büyümüş sağlıklı ömürlü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…