Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
rollercoaster şuan bebişini görmekte o da bir cikiomus kıza döndü bu diye
kendine getirmekte zorlanırız hahaha
Kizlar ya hergun yumurta yemekten yildim siz neler hazırlıyorsunuz kahv.
istisnasız her sabah eşim kalkıp haşlıyor sağolsun.
haftasonları bazen yemiyorum ara veriyorum ya da omlet olarak yiyorum.
balık falan da yiyemiyorum.
beslenmem şaştı iyice
bari yumurtadan besin alayım diye yiyorum

Kız maşallah ne eş varmış benim ki hiç umursamıyor ya zaten doğsun sevdirmicem bu kocaya da sulalesine de

1 tane yumurta tam yağlı peynir çay bazen yanına ballı yoğurt şu an bundan başka bişey yiyemiyorum kahvaltıda
B basiliferd ben de bildiğin besleme çantası hazırlıyor her gün eşim jasldkjklsja
istisnasız bim de satılan tam buydağ ekmekleri var ya. ona kaşarlı tost yapıyor. bir kaba zeytin peynir ve yumurta koyuyor :)
haftaiçi kahvatım bu şekilde.
haftasonu allah ne verdiyse patates kızartması menemenler hava da uçuşuyor hahaha

Kız maşallah ne eş varmış benim ki hiç umursamıyor ya zaten doğsun sevdirmicem bu kocaya da sulalesine de
sağolsun bütün yükümü alıyor :) saat 7 de kalkıp hazırlıyor bunları sonra beni uyandırıyor haydi işe diye :)
koca bir poşet ile geliyorum işe.
ara öğünlerimi de hazırlıyor.
geçenler de muz koymamış aradım hani muzum nerede diye :) hahaha bana bak hele çirkeflikte son noktayım asfafafs

Kızlarrrr hajshshsh sürpriz bi şekilde randevum olmuş oldu bugün benim de öğle arasına girmeden yetişiyim diye koştur koştur gittim en boş doktora verin dedim adam da bi bet suratlı ama napim artık.
İdrar testi verdim gelmişken bebeğe de bakalım dedi. Ziplenmiş randevu özetim

Peki cinsiyet? Bence kız dedi
Önce kız sonra erkek sonra yine kız edepsiz çocuk oynatiiiii annesini. Nifty iyi ki vermişim diyorum yoksa doğumda öğrenecem gerçek cinsiyeti

ay ben şok :)
kadın doğum doktoru dedi bunu demi
aklım karıştı ürogladan falan bahsedince

ay ben şok :)
kadın doğum doktoru dedi bunu demi
aklım karıştı ürogladan falan bahsedince
Evet canım kadın doğuma gittim önce o da baktı bi daha ürolojiye git demedi

Her seferinde farklı doktor bakınca cinsiyet böyle oynadı sanırım. Hem doktorlar farklı hem cihazlar ona bağladım yani bu durumu

Evet canım kadın doğuma gittim önce o da baktı bi daha ürolojiye git demedi

Her seferinde farklı doktor bakınca cinsiyet böyle oynadı sanırım. Hem doktorlar farklı hem cihazlar ona bağladım yani bu durumu
ee şimdi kızım diye mi sevcen oğlum diye mi hahaha ay çok değişik bir durum oldu bu :) :) :)

Onca kişi var bugün randevusu olan, resmen hepsinin önüne geçtin.

Seni gidi seni.

Hadi yine iyisin, pembiş oto koltuğunu kızçe severek kullanır artık.

.

Kızlar herkes sırt üstü yatma diyor ben sadece sırt üstü rahat ediyorum gece fark etmeden hep sırt üstü yatmışım sağ sol a yatınca hiç rahat edemiyorum sırt üstü yatmak çok mu zararlı?
Bebeğe giden kan damarlanın üstüne yatıp kan akışı azaltmamak için sola yatın deniliyor..
5. Aydan sonra dikkat edilmesi gerekiyor ama ben şimdiden dikkat ediyorum tamamen sola dönmene gerek yok aslında beline ve sırtına soldan yastık Yerleştirip hafif sola meğilli yatsanda yeterli olur

Sağlıkli olsunda kuzum Belki ben cok kız istedim ya ondandir kiz hissetmem
O degilde bende sali gidecegim 17+4 bide diyor mu kız dedim ama erkek bu diye
Aboovvvv kızzz hep öyle olaylar oluyormus ya zatenn hahahahaha bide diyomuş erkekk ayy ne güleriimm amaa

ahahaa süper çok iyi yapmışsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…