Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla

Canım bence sen aile hekimine hiç gitme, sizin ordaki Avicenna Umut’a kadın doğuma git.

Hem hemogram kanlarına baktır, hem de Oksapar kullandığını söyle ve rapor çıkarttır.

500 yerine 100 lira ödersin. Ayda 600 lira kar gayet iyi bence.

.

Servikal uzunluk, rahim ağzı uzunluğu diye sorabilirsin canım.

Benim karından bakıp servikal uzunluk gayet normal dedi.

Nasıl anladı bilmem.

.

Cnm raporu doktorun SGK’yla anlaşmalı olmadığı için çıkartamıyordur..
Bir kadın doğum doktoruna yada Hematolojiye gitsen rica etsen belki çıkartır..
Bana doktorum rapor çıkarttı ama bir anda bir kaç tane ilaç alabilmek için en son 5 tane yazdı biranda aldım kutu başına 40 TL ödedim..
bazı doktorlar reçetelendirme yaparken ücretsiz alabilmenide sağlıyorlar reçetede kullanımı ile ilgili farklı bir kod giriyorlar..
Hadi bunları yapamıyorsan sağlık ocağında yazdırabilyorsun.10 günde bir yazdır o zaman da 40 TL oluyor yazık o kadar para veriyorsun..
Doğuma kadar kullanacak mısın sende?

aynen benimki doğuma kadar ben de öyle hatırlıyorum buranın anlaşması yok klinik, ben bu hafta onu başka yerden yazdırayım

valla transferden beri alıyorum gitti paralar

Ben 2 haftadır hep toto görüyorum hep bu pozisyondamaşallah herşey yolunda çok şükür bundan sonraları anca toto görecez sanırımdiğer arkadaşlarında kontroller iyi geçmiştir inşallah çok birikmiş okuyamadım

yarın senin de vardı kontrolün bakalım belki gül cemalini gösterir

Ablam gelecek canım biraz kalacak yanımda. İnş hepimiz sağlıkla alırız canım

Rahimle ilgili uzunluk kısalık açıklık bakılsın diyim ben en iyisi

Tabii cinsiyet

Kıza benziyor demişti bana bakalım

üff hiç hatırlamıyorum hangisini dedi, karına geçince videoya almaya başlamışız yoksa hemen açar bakardım, ama dediğin gibi olabilir

Karından da bakılıyorsa belki bakmıştır söylediyse de ben anlamamışımdır

Kucağımızda emzirerek beraber tuvalete gidecez
Valla
Servikal uzunluk, rahim ağzı uzunluğu diye sorabilirsin canım.

Benim karından bakıp servikal uzunluk gayet normal dedi.

Nasıl anladı bilmem.

.
karaca3443 rollercoaster evet kızlar cananda aynı dedi doğru yorumlamıșım demek

Bu arada bana da servikal uzunluk diyordu sanırım demek bakıyor

Benim de raporum var ama 5’te 1 ücret ödüyorum canım.

Geçen eczacının teki doktorunla görüş, tanıyı değiştirsin, ücretsiz al. Niye para veriyorsun dedi.

Allaalla dedim, bi problem mi var raporda acaba.
Burda da bedava aldığını söyleyen arkadaşlar olmuştu çünkü.

Eczacı bir arkadaşım var, onu arayıp sordum.

Evet var öyle bir durum ama tanı olarak kalp damar tıkanıklığı, Behçet hastalığı, böbrek yetmezliği yazması lazım dedi.

D68.2 Pıhtılaşma faktörleri kalıtsal eksikliği / Gebelik durumu yazıyor bende.

Ben olsam hiç değiştirmem dedi. Neden başka bir hastalık işlensin ki e babıza.

Zaten ben de devleti neden kandırayım diye düşündüm açıkçası.

Doktorumdan böyle bir şeyi hayatta talep edemem zaten.

Neyse problem onu yazmış doktorum, en doğrusunu yapmış bence.

.

gerçekten insanin başina geliyor
evet yaramaz diyolar çok zeki oluyor diyolar ama ben "ıyy ikizlermi kesin öyledir" diyip ön yargılarımdan görmediğim için artik yasayarak görücez saglıklı güzel günler görelimde bakalım bizimkiler nasil olacak dediğin gibi cok merak ediyorum

aynen bence de 5 aydan sonra 5,5 cm olabilşr diye yazıyodu nette, zaman geçtikçe doğuma kadar açılacak

Ben de ücretsiz alıyorum biliyorsun canım ama o şekilde bir hastalık işlenmedi bana.

Doktorum öyle bir şey söylemedi, ben SGK da çalıştığım için de sistemden tüm hastane kayıtlarımı, doktorun kontrollerde bilgisayara kaydettiği tüm bilgileri falan görüyorum.

Benim göremediğim bir şeye kaydettiyse onu da bilemiyorum ama üzerine onay almadan da bir hastalık giremez diye düşünüyorum. Çünkü tamamlayıcı sağlık sigortasında mesela, poliçe aktivasyonu öncesi olan rahatsızlıklar dahil edilmiyor. Allah korusun ileride olacak olan bir hastalık için hak kaybı olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…