- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.701
kızlar oksapara indirim gelmiş 2 kutuyu 600 e alıyoduk 500'e aldık benimkiler büyük kutu
oksapar alanlar varsa bi eczaneden sorun fiyatını indirimliyse alın siz de
Süpermiş, benimkilere de indirim geldi mi acaba?
.
ben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla
Heh tamam rahim ağzı nasıl diye soracağım
Soracağım şeyleri ekleyeyim de eksik bir şey varsa yazın bana kızlar ya, yaptırmam gereken tahlil falan varsa
Rahim ağzı,
Tsh biraz yüksek çıkmıştı daha önce; tsh ve genel kan tahlili,
İdrar testi ve kültür(akıntım fazlalaştı önlem amaçlı)
Ense kalınlığını tekrar sorayım değişiyor galiba,
Bacak ve rahim ağrıları oluyor magnezyum,
Tetanoz ve covid aşısı,
Detaylı ultrason için önerdiği tarih
Cnm raporu doktorun SGK’yla anlaşmalı olmadığı için çıkartamıyordur..ben onu sormuştum bende olmadı rapor olayı ne söylemişti unuttum ama bende olmadı
bi de vajinal bana her gittiğimde bakıyobu gittiğimde bebeğe karından baktı ama vajinal kontrolü de yaptı ben hep ok'im vajinsl kontrole, ne kadar fazla kontrol yaparsa o kadar iyi
Canım bence sen aile hekimine hiç gitme, sizin ordaki Avicenna Umut’a kadın doğuma git.
Hem hemogram kanlarına baktır, hem de Oksapar kullandığını söyle ve rapor çıkarttır.
500 yerine 100 lira ödersin. Ayda 600 lira kar gayet iyi bence.
.
Cnm raporu doktorun SGK’yla anlaşmalı olmadığı için çıkartamıyordur..
Bir kadın doğum doktoruna yada Hematolojiye gitsen rica etsen belki çıkartır..
Bana doktorum rapor çıkarttı ama bir anda bir kaç tane ilaç alabilmek için en son 5 tane yazdı biranda aldım kutu başına 40 TL ödedim..
bazı doktorlar reçetelendirme yaparken ücretsiz alabilmenide sağlıyorlar reçetede kullanımı ile ilgili farklı bir kod giriyorlar..
Hadi bunları yapamıyorsan sağlık ocağında yazdırabilyorsun.10 günde bir yazdır o zaman da 40 TL oluyor yazık o kadar para veriyorsun..
Doğuma kadar kullanacak mısın sende?
Bence de 10 cm de insanlar doğuruyor.
Ben 2 haftadır hep toto görüyorum hep bu pozisyondayess ben çıktım
evladımızın yüzünü görelim dedik kısmet totosunaymıştam bir troll çıktı
valla videodan foto eklemeye çalıştım ama kusura bakmayın payınıza toto düştü kızlar
vajinal kontrol yapıp açıklığa baktı, orada her şey yolunda 2,5 muş gayet iyi dedi
ölçümlerini yaptı tekrar tek tek onlarda da her şey yolunda 2 haffa sonra yine kontrolüm var
kan uyuşmazlığını sordum kanaman olursa iğneni yapatız, yoksa erken dedi
tetanozu da 3. aşını da vurulabilirsin hüç sorun yok ama aralarına mesafe koy dedi
benden bu kadarevladım özlem duyan hepimizin adına yüzüstü yatmış şimdi sizi totosuyla baş başa bırakıyorum
Ben 2 haftadır hep toto görüyorum hep bu pozisyondamaşallah herşey yolunda çok şükür bundan sonraları anca toto görecez sanırım diğer arkadaşlarında kontroller iyi geçmiştir inşallah çok birikmiş okuyamadım
Hahahahah o zaman paylaş gitsininsanlar neler neler paylaşıyor
Tubaa senin doktorun mu demişti %51 kız diye. Hayırlısı olsun kuzum hakkında boşver erkek bebeleri buyur kızlar alır gider. Erkek anaciklari bu acı gerçeğe kendilerini alistirsin
Canım çok geçmiş olsun bugün benim bebisin 120. Günü. Bol bol dua edicem muhakkak dualarım da sen de olacaksın . Sağlıklı bir bebek Rabbim hepimize nasip etsin. Hiç ama hiç kalkma tuvalet olayını muhakkak alafranga da hallet. Yanına gelip sana bakabilecek kimse var mı? Yoksa da muhakkak çağır birilerini
sweetgirlcandy doğrusunu söylemiş
Tatlım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinAmin.
Rahimle ilgili uzunluk kısalık açıklık bakılsın diyim ben en iyisi
Tabii cinsiyet
Kıza benziyor demişti bana bakalım
üff hiç hatırlamıyorum hangisini dedi, karına geçince videoya almaya başlamışızyoksa hemen açar bakardım, ama dediğin gibi olabilir
Karından da bakılıyorsa belki bakmıştır söylediyse de ben anlamamışımdır
VallaKucağımızda emzirerek beraber tuvalete gidecez
Servikal uzunluk, rahim ağzı uzunluğu diye sorabilirsin canım.
Benim karından bakıp servikal uzunluk gayet normal dedi.
Nasıl anladı bilmem.
.
Cnm raporu doktorun SGK’yla anlaşmalı olmadığı için çıkartamıyordur..
Bir kadın doğum doktoruna yada Hematolojiye gitsen rica etsen belki çıkartır..
Bana doktorum rapor çıkarttı ama bir anda bir kaç tane ilaç alabilmek için en son 5 tane yazdı biranda aldım kutu başına 40 TL ödedim..
bazı doktorlar reçetelendirme yaparken ücretsiz alabilmenide sağlıyorlar reçetede kullanımı ile ilgili farklı bir kod giriyorlar..
Hadi bunları yapamıyorsan sağlık ocağında yazdırabilyorsun.10 günde bir yazdır o zaman da 40 TL oluyor yazık o kadar para veriyorsun..
Doğuma kadar kullanacak mısın sende?
Ablam ve erkek kardeşimle pek anlaşamazdım.Biri aslan burcu diğeri ikizler.Allah bana da öyle verdi ki kızımın doğum tarihi ablamla aynı.Oğlumun muhtemel doğum tarihi de kardeşimle aynı yazıyor .İkizler erkeği aşırı yaramaz oluyor kuzenler de öyleydi bakalım bizimkiler nasıl olacak
Benim bu fotolardan anladığım, bebek aşağı indikçe hem servikal uzunluk kısalıyor, hem de aynı zamanda servikal açıklık artıyor.
Doğuma gidince şu kadar cm açılma var dedikleri tam da bu servikal açıklık.
.
Miracelik16 SanatkarSeyyah Bir Pelincik K kdv B Bonncuk
yarın kaçta randevular?
B basiliferd sen de idrar verirken aradan çıkarsaydın kuzum yahu
Ben de ücretsiz alıyorum biliyorsun canım ama o şekilde bir hastalık işlenmedi bana.Benim de raporum var ama 5’te 1 ücret ödüyorum canım.
Geçen eczacının teki doktorunla görüş, tanıyı değiştirsin, ücretsiz al. Niye para veriyorsun dedi.
Allaalla dedim, bi problem mi var raporda acaba.
Burda da bedava aldığını söyleyen arkadaşlar olmuştu çünkü.
Eczacı bir arkadaşım var, onu arayıp sordum.
Evet var öyle bir durum ama tanı olarak kalp damar tıkanıklığı, Behçet hastalığı, böbrek yetmezliği yazması lazım dedi.
D68.2 Pıhtılaşma faktörleri kalıtsal eksikliği / Gebelik durumu yazıyor bende.
Ben olsam hiç değiştirmem dedi. Neden başka bir hastalık işlensin ki e babıza.
Zaten ben de devleti neden kandırayım diye düşündüm açıkçası.
Doktorumdan böyle bir şeyi hayatta talep edemem zaten.
Neyse problem onu yazmış doktorum, en doğrusunu yapmış bence.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?