Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yani benim 3.gebeliğim bundan öncekilerde fark ödüyodum ozman kadın doğumcular rapor veremiyodu 7 sene oldu son hamileliğim şimdi sistem değişmiş direk kadın doğum doktorum raporumu çıkarttı ben sadece genetik bozukluğumu söyledim okadar inan bilmiyorum benimde de ösel hastanede doktorum ama sgk anlaşması var kesinlikle rapor çıkarma hakları var 10 günde bir çok zor canım ben hamileliğim başından beri bir kere reçete aldım oda ocak ortası biticek daha inşallah ayarlarlar seninde

Bir haftadır ara vermiştik canim eksik olma yinede danisirim doktora ve dikkat etmeye devam ederim cok teşekkür ediyorum

Allah razı olsun canim tamam çok çok teşekkür ediyorum

Bir haftadır ara vermiştik canim eksik olma yinede danisirim doktora ve dikkat etmeye devam ederim cok teşekkür ediyorum
Rica ederim :) ben cok cekince baskasinda da duysam aklima geliyor hemen :) ama muayene olmussun cok sukur birsey yokmus. Benim kesede yirtik oluşmuştu. Sonra gecti. Bu seferde rahim agzi yapilaniyorken olusan poliplerden dolayi oldu filan.. Bol bol ayaklarin havada dinlen. Normalde tükettiğinden fazla su tüketmeye calis.

Gözün Aydın cnm
Senin bebe cinsiyetiyle istikrarla yürüyor
Ne güzel ilk yüzünü göstermiş size biz toto görüp geldik

Kızlar bir de aşı konusunu sordum, fetüse geçişi yok, çalıştığın için mutlaka ol dedi. Halsizlik olabilir cuma akşam ol 2 gün dinlen dedi. Tetanoz aşısı ile arasına 3 hafta bırakman yeterli dedi. 20 21. Haftada mutlaka detaylı ultrasona git dedi, organların durumu eko orda detaylıca bakılacak dedi. Demir ve vitamin-mineral hapına devam bir de imom omega ekledi. Siz dediğiniz için vajinal muayene istedim bu sefer, servikal açıklık yok sağlıklı dedi, bir de plesenta arka tarafa doğru yukarda bu iyi bir şey aşağıda olmasını istemeyiz dedi. Su içmek çok önemli dedi, mesanesini gösterdi bak dolu dedi, bu aylarda sıvıdan içip idrar yapıp böbrekleri çalıştırıyormuş. Aklımda kalanlar bunlar

Ay çok şaşkınım ya doktora gidiyorum böyle bir rapor yok diyor ezcaneye soruyorum var nasıl yazmazlar diyor hele özel hastane doktoru yazmasına ayrı şaşkınım 2 tane de özel hastane doktoruna sormuştum. Genetik raporum da var elimde sözlü bile değil yani deseler ki senin rapor hakkın yok çıkaramayız tamam diyeyim ama bana raporu ilk defa duydum dediklerinde sanki ben uydurmuşum gibi tepki veriyorlar. Ya kadın doğumcular bu konuda nasıl bilgisi olmaz hiç mi bu ilacı kullanan hastaları olmadı hiç mi bu ilacı kimseye yazmadılar

Maşallah saglikla gelsin kuzucuk :) bende asi olma durumunda kararsızım. Yaptirmayi düşünmüyorum aslinda. Ikisini oldum ama bu sonuncu hamilelige denk gelince bilemedim.

Bende oradan anlamistim Ayaklarımda iki corap bir cetik olmasina ragmen yorganin altinda buz gibiydi.. Nette erkek bebek isareti diyorlardi. Benim kuzuyada kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktor :) kiz olanda varmis ama çoğunluk erkek galiba :)

Maşallah saglikla gelsin kuzucuk :) bende asi olma durumunda kararsızım. Yaptirmayi düşünmüyorum aslinda. Ikisini oldum ama bu sonuncu hamilelige denk gelince bilemedim.
Ben de iki doz biontech oldum. Kaygılanmıyorum desem yalan olur ama kar zarar hesabı yapıp olacağım. Karar senin canım, eğer evdeysen korunabiliyorsan 2 dozu da olmuşsun zaten bizi bekle biz bi olalım önden denek olarak

Hemen yastık koydum ayaklarımın altına . Tavsiyelerin için ALLAHrazı olsun canim Insllaah sende hiç yaşamazsın birdaha.

Hahah ya ben evdeyim şu süreçte. Birde etraftaki herkese yaptiriyorum bende bionteck oldum 2 tane. Sanirim 3.yu yaptirmayacagim. Sen çalışıyormuşsun yaptir bencede allah gostermesin ama hamileler 2kat risk altinda oldukları icin. Ne olur ne olmaz..

Özel hastaneye gitmiştim ben yazamıyorum devlet hastanesinde çıkartman lazım dedi 2 devlet hastanesinde 3 doktora sordum böyle bir şey yok diyorlar çıldırıyorum.
Cnm özel hastanenin SGK ile anlaşmadı var varmıydı acaba..
Devlette de bilinen bir durum bu nasıl üç doktorda bilmiyorum diyor..
Sen başka biz özel hastaneye git SGK anlaşması olup olmadığını sor ona göre doktorla görüş istersen..

Hemen yastık koydum ayaklarımın altına . Tavsiyelerin için ALLAHrazı olsun canim Insllaah sende hiç yaşamazsın birdaha.
Amin inşallah canım benim. Valla kimse yaşamasın. Hem korkutucu hemde ekstra stres sebebi. Sana dediklerimi bana doktor söylemişti :) allahin izniyle birşey olmaz. Stres yapma kendine :)

Cnmm gözün Aydın
Sağlıklı devam etsin inşallah Yaa bir erkek daha

Cnm öncelikle geçmiş olsun..
Ben kahve akıntı çok yaşadım geçtiğimiz aylarda 1.5 ay sadece wc ye kalktım.Bir kere bezelye tanesi kader pembe akıntı geldi sonra kahve olarak devam etti..Rahim içinde iki Yerde kanama alanım vardı ve düşük tehlikem vardı..
Ben olsam hiç beklemeden doktora gider kontrol ettirirdim korku yaşadağım için bu durum benim önemli..
Şuna devam ediyor mu halen..

Çok teşekkür ederim canım. Gece iç dedi bu progestan gece içiliyor sadece sanırım
progestanı ağızdan alınca yan etkisi çok oluyor.ben bir kaç ay kullandım içince başım dönüyor kafamı kaldıramıyordum yatağa kendimi zor atıyordum o yüzden tek doz kullanımda doktorlar genelde gece içiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…