Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet anlaşması vardı ama yetkilerinin olmadığını söylediler. Devlet hastaneleri, heyet hastaneleri yazıyor dediler koskoca İstanbul’da yazabilen doktoru bulamadım. Çalışmıyor olsam kapı kapı dolaşayım ama çalıştığım için de sürecim uzadı maalesef

Doktoruna daniştin mi bende ilk haftalarda olmuştu progestan verdi sabah akşam ama alttan almamı tavisye etmişti hem yan etki bakımından hıc yan etki yaşamiyorsun hemde ulaşmasi gereken yere cok daha etkili ulaşıyo ve hemen kesiyo istersen fitil olarak alabilirmyim die sor doktoruna ama korkma allah korusun kanama alani olsa geçen haftadada görürdü bu arada ilişkiyi yasaklamişti o dönem bize oda sebep olabiliyormuş geçmiş olsun

Özel hastanede kadın doğumcuya sonucunuzu iletip, oksapar kullandığınızı belirttiğinizde rapor çıkarırlar. Devlete gidiyorsanız, devletteki doktora gösterdiğimde ilgilenmemişti.

Amin inşallah canım benim. Valla kimse yaşamasın. Hem korkutucu hemde ekstra stres sebebi. Sana dediklerimi bana doktor söylemişti :) allahin izniyle birşey olmaz. Stres yapma kendine :)
Biraz fazlalaştı canim belim de ağrıyor.yoldayiz gidiyoruz Allah senden razı olsun canim

Ay evet benimkinin de doluydu bak su bu içiyor geri atıyor dedi

Çok teşekkür ederim canım biraz fazlalaşti yoldayız doktorum da gel dedi. Ilişki 1 haftadır hiç yok yine de içimiz rahat etsin diye gidelim dedik Allah razı olsun canim

Teşekkür ederim canım şuan gidiyorum fitil olarak vermesini rica ederim geçen hafta acildeki başka bir doktor vermişti ağızdan şuan kendi doktoruma gidiyorum söylerim

Çok gecmis olsun canim inşallah birdaha hiç yaşamazsın yoldayız devam etti leke geçen haftadan beri hiç olmamıştı halbuki ama tedirgin oluyor insan

Başın sağolsun canım evet benim durumumu düşününce daha iyi bir umut olması isallah bebeğiniz size o eksikliğin az da olsa giderilmesini yada hafiflemesini sağlar bende kendimi öyle teselli ediyorum

Özel hastanede kadın doğumcuya sonucunuzu iletip, oksapar kullandığınızı belirttiğinizde rapor çıkarırlar. Devlete gidiyorsanız, devletteki doktora gösterdiğimde ilgilenmemişti.
Özel hastanedeki doktora genetik sonucumu gösterdiğimde kendi verdi ilacı. Raporu yazmaya yetkisi olmadığını devlet hastanesinde yazdırabileceğimi söyledi. Bu konuda bilgim de olmadığından bişey diyemedim. Bu siteden öğrenmiştim yazabileceklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…