Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Amin canım inş kimseye göstermesin acısını güzel haberlerle İnş yakında aranıza dönerim canım. Dualarınız için çok çok saolun

Ah canım ya şuanda gördüm . Rabbim çocuğunu sana bağışlasın sağlıkla . Doktorun perinatolog mu yada bir perinatolog a mi sevketseler

Amin inş canım çok saol Üni hastanesinde prof 5-6 doktorla birlikte çalışıyorlar hepsi fazlasıyla ilgili hiç bir detayı atlamıyorlar. Buradan İnş çıkabilirsem bir peritonologada takipli olmak istiyorum onun alanı olduğu için bu durum daha iyi yönlendirilirim diye düşünüyorum

Sabahtan beri ya geçmedi gitti bugün birde o kadar çok gezdim yok yere
Çok iyi anlıyorum gerçekten çekilmez oluyor.

Ilık bir duş alıp evde nane yağı varsa onu şakaklarına sür uyumaya çalış. Biraz yardımcı oluyor.

Ben geçen gün koca karı misali tülbent ile de başımı sıktım yağı sürüp son çare. O da biraz hafifletti..

İnşallah bu zor günleri hep birlikte atlatıcaz canım Rabbim kucağına sağlıklı bir şekilde kokusunu içine çektiğin günleri görmeyi de nasip edecek. Kötü hiç bişey düşünme Esma ül Hüsna yi dinle bolca salavat getir. Dualarımız birbirimize güç versin

bende de hafif var, bence havadan
Benim de sürekli hafif ağrı var bazen de çok şiddetleniyor o çok zor gerçekten.

Bir de bende birkaç gündür ekstra burun kuruluğu/tıkanıklığı çekiyorum.

Yatarken hava nemlendiriciyi de çalıştırıyoruz ama o bile tam anlamıyla fayda etmiyor.

Burnumun önüne nane yağı sürüyorum da o biraz açıyor.

Kuzum evde petek yanıyorsa üzerine muhakkak su dolu bir kap koy yada ıslak bir bez. Ortamı o petekler çok kurutuyor.

Amin inş okadar mutlu oluyorum ki bunları duyunca. Çok çok teşekkür ederim canım. İnş herşey yoluna girer İnş
Girecek inşallah kuzum sen hep iyiyi düşünmeye çalış kızınla konuş duyar o seni. Artık anneyiz biz hep güçlü durmak zorundayız bizden güç alan minik kalpler atıyor içimizde
Tez zamanda toparlayıp evinize dönersiniz inşallah o zaman daha da moral olur size

nemlendiriciyi gece çalıştırınca benim burnumu açıyo çok iyi geliyo ama orada çok değişik bi şey fark ettim, boğazım kuruyo yutkunamıyorum

ya biz çok nazlı olduk ya da bu hamilelik bize yeni yeni huylar getirdi bi günüm bi günümü tutmuyo maşallah

Kuzum evde petek yanıyorsa üzerine muhakkak su dolu bir kap koy yada ıslak bir bez. Ortamı o petekler çok kurutuyor.
Kuzum bizim yerden ısıtma petek yok, nem ölçer de var evde kuru değil hava, eşim de iyi diyor ama ben nefes alamıyorum doğru düzgün.

Uygulamada da okumuştum geçen, hamilelikte oluyormuş böyle

Ya daha önce bunları okusam Allah başka dert vermesin kardeş derdim kesinlikle

Şikayet etmiyorum asla hepsine razıyım, yeter ki bebişler sağlıklı olsun da..

Bizimkisi konuşarak durumu normalleştirme

Benimde ağlama ataklarim başladı olura olmaza aglayabilirim oturduğum yerden kaldırıp başka yere geç deseler ona bile salya sümük ağlarım.

Ay benimde zor yutkunuyorum gece resmen parçalanıyor ben diyorum ki ya hamileliği ben böyle çok güzel sakin geçen bir şey sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…