Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nasıl bilememişti yaa. Bu test sonucuyla seni trabzonşarq kadar sürükleyen doktor mu.oysa bırak o doktoru yavrum
Aynen aynen geçsin gitsin sağlıkla kucağımıza alalım
Evet canım o gerçekten de sürüklendim
Her işte bi hayır vardır diyorum onun sayesinde şimdiki doktoru buldum Artık kontrollere Trabzon’a gelcem

Ya çok üzücü aslında. Doğuda çoğu kişi neler yaşıyor bu doktorsuzluk yüzden allah bilir. Hiç yatırım yapmıyorlar doğuya insanlar niye dursun ki hadi biz bi süre sonra yine taşıncaz da ordaki insanlara yazık değil mi diye sorgulamıyor değilim

Çok geçmiş olsun canım benim. Nasıl geçti ? İlaç mı kullandın? Yada takviye

Şapşikkkkkkk yerim onu ya
Belki ben de dayanamam devlete bi giderim görmeye yavrumu
20. Haftadan sonra kontroller yine ayda bir mi oluyor acaba ne zaman sıklaşacak

İçimi rahatlattın canım umarım olmamışımdır şuan bişeyim yok

Vücut şaşırdı, napıyo bu kadın, bi hafta evdeydi, 5 gün çalıştı yine mi eve geri döndü diyo.

.
Hiç sorma valla tam olarak öyle oldu
Yaa ne güzel anlatıyorsunuz. Canım bebiş görmek çekiyor

Hem salıyı sabırsızlıkla bekliyorum hem de kaygı seviyem ibreyi zorluyor kıpkırmızı oldu

Yaaa ne güzel..en iyisini yapıyorsun doktoruna güveniyorsan gidip gel tabi
Gerçekten öyle bazı yerlerde yatırım hiç olmuyor ve insanlar zorluk ve kayıplar yaşıyorlar..
Doğumda ne yapacaksın o zaman kadar orada mısınız..

Kızlar oksapar veya muadili kullananlara bir sorum olacak. Artık 4. Ayıma girdim ve sanıyorum ki iğne vurulmaktan ötürü göbeğim sertleşti. Dün artık güç bele iğneyi sokabildikten sonra bgn kola bacağa geçmeye karar verdim. Az önce eşim iğneyi kolumdan vurdu ama hem iğneyi sokarken hem de ilacı verirken aşırı bir yanma hissettim; sonrasında da biraz kanama (normalde bir iki damla kanar) oldu. Igneden sonra da bir 5 dk boyunca resmen kolumu kıpırdatamadım yani baya bir acıdı, yandı diyebilirim. Yrn da bacaktan kendim bir deneyeyim diyorum ama biraz tırstım açıkçası. Aranızda koldan veya bacaktan yapanlarınız varsa, onlara bu kadar acimasinin normal olup olmadigini sormak istiyorum. Kol ve bacak göbeğe göre daha mı çok açıyor? Ayrıca sizin de sonraları iğneyi sokmakta zorlandığınız oldu mu? Böyle durumlarda göbeği kaç gün dinlendirmek gerekiyor acaba?

24. Haftadan sonra Trabzon’a gelip burda kalıcam bi süre kv yanında. Nisan Mayıs gibi de annemlerin yanına Konya’ya geçerim. İnşallah tabii
siz rizeli misiniz orda mı yapacaksın doğumu

Cnm ben halen göbekten yapıyorum.benimde bir dönem kanama çok oldu,bastırmasam akıp gider ama geçti şimdi..
Kola bacağa geçen arkadaşlar oldu onlar hep söyledi göbekten daha çok acıyor ve ağrısı devam ediyor diye..
Bazen iğnenin girmediği oldu sanki deri kalınlaşmış gibi ama oda geçti..bu arada bazen ilaç gitmiyor zorla veriyorum bastıra bastıra.. ama hiç göbekten başka yere vurmadım..

Hiç sorma valla tam olarak öyle oldu

Yaa ne güzel anlatıyorsunuz. Canım bebiş görmek çekiyor

Hem salıyı sabırsızlıkla bekliyorum hem de kaygı seviyem ibreyi zorluyor kıpkırmızı oldu

Az kaldı kuzum, son günler ben de öyle oluyorum biliyorsun.

Geçecek inşallah, bebeğini görünce çok rahatlayacaksın.

.

Canım ben ilk başladığımda sağlık ocağında yaptırıyordum Oksapar’ı.

O zaman koldan yapıyorlardı.

Kolun dirsek ve omuzdan 4 parmak sayıyorlar. Arada kalan kısmın yan arka kısmına iğneyi yapıyorlar.

Evet, göbeğe göre daha çok ağrı oluyo ama anlattığın kadar olmamıştı bende.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…