- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #24.941
Evet canım oNasıl bilememişti yaa. Bu test sonucuyla seni trabzonşarq kadar sürükleyen doktor mu.oysa bırak o doktoru yavrum
Aynen aynen geçsin gitsin sağlıkla kucağımıza alalım
Çok sağol canım bende bişey yok ama o kadar korktum ki dereceyle geziyorum evdearkadaşına çok geçmiş olsunumarım çabucak atlatır
sende peki halsizlik, burun akıntısı, öksürük vs. var mı
Çok geçmiş olsun canım benim. Nasıl geçti ? İlaç mı kullandın? Yada takviyeKorkma canım Allah'ın izniyle biseyim çıkmaz ben arkadaş koronaymis 3 gün sonra bende belirtiler çıktı 4. Gün tam belirgin oldu yüksek ateş ve nefes darlığı vardı rbabim yaşatmasın kimseye şuan heyet iyiysen bı sıkıntı yok demektir
Şapşikkkkkkk yerim onu yaEvet, önce yüzünü dönüktü.
Sonra kafası diğer tarafa geçip sırtını döndü.
Bi ara tekrar yüzünü döndü falan.
Eller kollar bacaklar kurmalı bebek gibi zaten, kıpır kıpır.
Benim 15 Ocak şekerim.
Özendirmiş olmayayım da.
.
İçimi rahatlattın canım umarım olmamışımdır şuan bişeyim yokCnm benim öncelikle arkadaşına çok çok geçmiş olsun..
Sende olsaydı bugün Belirtiler çıkardı.sende yoktur diye düşünüyorum..İçin rahatlasın diye söylüyorum kadar çok atlatan var ki bu durumu gebeyken en son bir arkadaş doğumdan 10 gün önce oldu grip gibi geçirdi doğuma da öyle girdi. şuan ikiside çok iyi şükür
Aynen cnm aynen ama işte kayıbımız olduğu için maalesef böyle geçiyoruz süreciBiz niye böyleyiz?
Ya rahat keyifli bir hamilelik geçirmek istiyorum aslında.
.
Hiç sorma valla tam olarak öyle olduVücut şaşırdı, napıyo bu kadın, bi hafta evdeydi, 5 gün çalıştı yine mi eve geri döndü diyo.
.
Yaa ne güzel anlatıyorsunuz. Canım bebiş görmek çekiyorEvet, önce yüzünü dönüktü.
Sonra kafası diğer tarafa geçip sırtını döndü.
Bi ara tekrar yüzünü döndü falan.
Eller kollar bacaklar kurmalı bebek gibi zaten, kıpır kıpır.
Benim 15 Ocak şekerim.
Özendirmiş olmayayım da.
.
Yaaa ne güzel..en iyisini yapıyorsun doktoruna güveniyorsan gidip gel tabiEvet canım ogerçekten de sürüklendim
Her işte bi hayır vardır diyorum onun sayesinde şimdiki doktoru buldumArtık kontrollere Trabzon’a gelcem
Ya çok üzücü aslında. Doğuda çoğu kişi neler yaşıyor bu doktorsuzluk yüzden allah bilir. Hiç yatırım yapmıyorlar doğuya insanlar niye dursun ki hadi biz bi süre sonra yine taşıncaz da ordaki insanlara yazık değil mi diye sorgulamıyor değilim
24. Haftadan sonra Trabzon’a gelip burda kalıcam bi süre kv yanında. Nisan Mayıs gibi de annemlerin yanına Konya’ya geçerim. İnşallah tabiiYaaa ne güzel..en iyisini yapıyorsun doktoruna güveniyorsan gidip gel tabi
Gerçekten öyle bazı yerlerde yatırım hiç olmuyor ve insanlar zorluk ve kayıplar yaşıyorlar..
Doğumda ne yapacaksın o zaman kadar orada mısınız..
Genelde 30 dan sonra kontroller sıklaşıyor.son ayda haftada 1 e düşüyor cnm..Şapşikkkkkkk yerim onu ya
Belki ben de dayanamam devlete bi giderim görmeye yavrumu
20. Haftadan sonra kontroller yine ayda bir mi oluyor acaba ne zaman sıklaşacak
Cnm ben halen göbekten yapıyorum.benimde bir dönem kanama çok oldu,bastırmasam akıp gider ama geçti şimdi..Kızlar oksapar veya muadili kullananlara bir sorum olacak. Artık 4. Ayıma girdim ve sanıyorum ki iğne vurulmaktan ötürü göbeğim sertleşti. Dün artık güç bele iğneyi sokabildikten sonra bgn kola bacağa geçmeye karar verdim. Az önce eşim iğneyi kolumdan vurdu ama hem iğneyi sokarken hem de ilacı verirken aşırı bir yanma hissettim; sonrasında da biraz kanama (normalde bir iki damla kanar) oldu. Igneden sonra da bir 5 dk boyunca resmen kolumu kıpırdatamadım yani baya bir acıdı, yandı diyebilirim. Yrn da bacaktan kendim bir deneyeyim diyorum ama biraz tırstım açıkçası. Aranızda koldan veya bacaktan yapanlarınız varsa, onlara bu kadar acimasinin normal olup olmadigini sormak istiyorum. Kol ve bacak göbeğe göre daha mı çok açıyor? Ayrıca sizin de sonraları iğneyi sokmakta zorlandığınız oldu mu? Böyle durumlarda göbeği kaç gün dinlendirmek gerekiyor acaba?
Doğum Konya da olacak o zaman24. Haftadan sonra Trabzon’a gelip burda kalıcam bi süre kv yanında. Nisan Mayıs gibi de annemlerin yanına Konya’ya geçerim. İnşallah tabii
siz rizeli misiniz orda mı yapacaksın doğumu
Şapşikkkkkkk yerim onu ya
Belki ben de dayanamam devlete bi giderim görmeye yavrumu
20. Haftadan sonra kontroller yine ayda bir mi oluyor acaba ne zaman sıklaşacak
Anası gibi yedi aylık doğmazsa öyle olcakDoğum Konya da olacak o zaman
Rizeliyim cnm.rizede yaşıyorum.doğumum Trabzon’da olacak
Aynen cnm aynen ama işte kayıbımız olduğu için maalesef böyle geçiyoruz süreci
Detaylıdan sonra sanırım biraz daha rahatlarım..
Allah gönlümüze rahatlık versin cnm
Hiç sorma valla tam olarak öyle oldu
Yaa ne güzel anlatıyorsunuz. Canım bebiş görmek çekiyor
Hem salıyı sabırsızlıkla bekliyorum hem de kaygı seviyem ibreyi zorluyor kıpkırmızı oldu
Gitme imkanın varsa git kuşum.
Git gör bebeni.
Şimdi bile ayda bir çağırıyo benim doktor ama beni 3 haftada bir sadece.
.
Kızlar oksapar veya muadili kullananlara bir sorum olacak. Artık 4. Ayıma girdim ve sanıyorum ki iğne vurulmaktan ötürü göbeğim sertleşti. Dün artık güç bele iğneyi sokabildikten sonra bgn kola bacağa geçmeye karar verdim. Az önce eşim iğneyi kolumdan vurdu ama hem iğneyi sokarken hem de ilacı verirken aşırı bir yanma hissettim; sonrasında da biraz kanama (normalde bir iki damla kanar) oldu. Igneden sonra da bir 5 dk boyunca resmen kolumu kıpırdatamadım yani baya bir acıdı, yandı diyebilirim. Yrn da bacaktan kendim bir deneyeyim diyorum ama biraz tırstım açıkçası. Aranızda koldan veya bacaktan yapanlarınız varsa, onlara bu kadar acimasinin normal olup olmadigini sormak istiyorum. Kol ve bacak göbeğe göre daha mı çok açıyor? Ayrıca sizin de sonraları iğneyi sokmakta zorlandığınız oldu mu? Böyle durumlarda göbeği kaç gün dinlendirmek gerekiyor acaba?
üç hafta bile çok kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?