Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladım canım, yrn bacaktan deneyeceğim bakalım orası da bu şekilde acırsa tekrar göbeğe geçecem en kısa zamanda sertlik geçer umarım.

Anladım canım demek ki doğru yerden yaptı eşim, artık iğne vuruş derecesini mi yanlış ayarladı naptıysa yanlış bi şeyler oldu orasi kesin :) sizin göbekte sertleşmeden dolayı ignenin zor girmesi gibi bir durum oldu mu peki hiç?

Sertlik bebekten ötürü olabilir mi?
Bebek yukarı çıktıkça göbek sertleşiyor demişlerdi.

.
15.haftama yeni girdim bebekten dolayı değildir muhtemelen. Bi kac yerde göbegim sertleşti iğne artık girmiyor yazan bir kaç kişiye rastlamıştım bu forumda, ne güzel benimkisi sertleşmedi diyordum kendi kendime :) nazar ettim sanırım :)

benim oluyo göbekte enjektenin zor olduğu zamanlar artık saplamış bulunuyorum, çok hafif ucunu yukarı çekiyorum o zaman enjekte oluyo ama bu yaptığımın doğru olup olmadığı konusunda bi fikrim yok

Sertlik bebekten ötürü olabilir mi?
Bebek yukarı çıktıkça göbek sertleşiyor demişlerdi.

.
Bir de karın sertlıginden degil de deri sertliginden kaynaklaniyor bence bu durum. Çunku ignenin ucu normalde hemencik girerken 2 gündür güç bela giriyor. Ucu girse zaten gerisi kayıp gidecek, neyse yakın zamanda düzelir diye umut ediyorum.
benim oluyo göbekte enjektenin zor olduğu zamanlar artık saplamış bulunuyorum, çok hafif ucunu yukarı çekiyorum o zaman enjekte oluyo ama bu yaptığımın doğru olup olmadığı konusunda bi fikrim yok
Iğneyi dibine kadar batırmak gerekli diye biliyorum ama önemli olan ilacı iceriye enjekte edebilmek tabi, dısarıya ilaç vermeden hepsi içeriye gidiyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum. Bir de ilacı vurduktan sonta icinde ilac kalip kalmadigini kontrol etmek icin siringanin arkasina basiyor musunuz? Ben artik kontrol ediyorum cunku bi iki kere kontrol ederken icinde ilac kaldigina sahit oldum; artık ilaç içerdeyken bir kac kez dibine kadar bastirabildigim kadar bastirip öyle cikartiyorum, genelde tek seferde hepsi basılamayabiliyor çünkü.

dibine kadar yapıyorum ilaç kalmıyo

artık bu yolda deneye deneye yeni yöntemler geliştiriyoruz bu sertlik oluşuyo ya, daha az olsun diye iğneyi yaptıktan sonra kolonyalı pamukla bi süre ovalıyorum onu dağıtmaya çalışıyorum

Az kaldı kuzum, son günler ben de öyle oluyorum biliyorsun.

Geçecek inşallah, bebeğini görünce çok rahatlayacaksın.

.
Ay evet o kontrol günü mükemmel bir rahatlama oluyor

Umarım her şey yolunda olur kuzucum.
Bence de.

Her hafta gidiyordum. İkidir 2 haftada bir gidiyorum. İlk defa 3 hafta olucak.

Nasıl dayanıcam bilmiyorum.

.
Benim bu randevu aralığı ilk defa 3 hafta oldu zor geçti malum

Ama senin bebişin büyüdü artık rahatlasın için. Bundan sonra sadece hasret giderme olacak randevularınızda

Ben de bu randevuyu atlatırsam rahatlarım büyük ölçüde diyorum. Gerçi eşim her seferinde aynı şeyi söylüyorsun diyor ama

Benim bazı günler girerken zorlanıyor iğne bazen kayıp gidiyor. Aslında sağlı sollu hep aynı bölgeler sınırında yapıyoruz.

Bazen iğne yakıyor, bazen hiç yakmıyor mesela.
Benim haftam küçük olduğu için sertleşme de yok pek göbekte.

Başından beri sol tarafa zor giriyordu, neden bilmem.

Ama sertlik falan yok.

Eşim yaptığı için kolay mı giriyo zor mu bilmiyorum, atar sıra kanıyo ama.

İğneden sonraki gün enjektör sehpadaydı, enjektörlün içinde bi kırmızılık gördüm.

Hiç incelemediğim için heralde üç kısmı o renk dedim.

Aldım elime oynuyodum, geri çekip ittirdim o kırmızılık kanmış.
Saçıldı her yere.

Demek ki enjektörü çıkarırken kan çekmiş içine, işte o zamanlar kanıyo sanki.

.

Jou kız yargı da yok bu akşam napıyorsun

Sesin çıkmıyor pek bir yoklayayım dedim
Hahahaha evett yok yaa kp bile dedi yargı var bugün dedim bugün yok yılbaşından sonraki hafta sonu dedim aaaa diyo hahahaha dicektim yargıcıyımm ben sen nediyon kp

Ay evet o kontrol günü mükemmel bir rahatlama oluyor

Umarım her şey yolunda olur kuzucum.

Ay hadi bakalım, inşallah Duygucuğum.

Benim de ilk defa 3 hafta aralık olucak.

Ya sanırım büyüdükçe daha da korkuyorum.

Allah korusun, aynı şeyi büyükken yaşasam kürtaj da olmuyo sanırım.

Sonra eşimi düşünüyorum, her kontrolde daha bir bağlandı bebeğimize.

İlk 3 ayı atlatınca ona bir rahatlama geldi, bana hala gelmedi.

.

Düşünme bunları, umarım öyle şeyler yaşamak zorunda kalmayız hiçbirimiz.

Benim doktorum bir önceki randevuda, artık bundan sonra olumsuz bir durum yaşanma şansı çok düşük rahatla dedi.

Eşim de sürekli o sözünü hatırlatıyor.

Ama biz seninle karanlık taraftan bir türlü çıkamıyoruz. Bunun aslında kimseye faydası yok. Olumlu düşün bundan sonra. İnşallah randevu sonrası öyle yapacağım ben de

Bende öyle yapıyorum bazen gitmiyor çünkü. 2-3 mm yukarıya çekiyorum gidiyor ama bende bilmiyorum doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…