Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Göbekten progestan iğne kullanıyor musun?

Bende öyle yapıyorum bazen gitmiyor çünkü. 2-3 mm yukarıya çekiyorum gidiyor ama bende bilmiyorum doğru mu

yani artık bi şekilde bi yöntem buluyoruz aynen ben de çok çekmeden küçücük milim milim yukarı alıyorum o dolu yeri atlıyo muhtemelen

yani inşallah yaptığımız şey doğrudur

Aklıma geldikçe atmaya çalışıyorum kafamdan ama her zaman olmuyo işte.

Evet, eşim de işte o riskli dönem bitti geçti diyip duruyo.

Böyle düşünmenin kimseye faydası yok, biliyorum kuzum.

Olacaksa, yaşayacaksak o zaman zaten üzülücez diyo eşim. Niye şimdiden kendini olmamış bir şey için üzüyorsun diyo.

Gel de bana anlat.

.

Koronavirüse yakalanmış kız, ondan yok bugün.

Haftaya da yok, ondan sonraki hafta izliycez artık.

Yetiştim size.

.
Hiç haberim yok fragmanı falan gördüm de tarihe dikkat etmedim hiç. 2 hafta yok yani tüh

Bende sonradan başladım baya sardı

Evet sıkıca bastırıp ilacın hepsini vereyim derken bazen ben de kan çekiyorum içine morarıyor bazen bu sebeple.

Kızlar aranızda tsh normalden düşük gelen var mı? Benim sınırın altında biraz doktor düşük ama gebelikte olabilir takip edelim gibi konuştu. Bu durumu yaşayan var mı?

Bnm ilk gebeligimde tsh hiç yok gibiydi 0.04den küçüktü endokrin doktoruna gönderdi hemen doktorum o da bana demişti ki t3 t4 normal aralıkta olduğu için sorun yok bazen vücut hcg yi tsh gibi algılıyor 12 haftada pik yapar 16. Haftada normale döner hakikaten 16. Haftadan sonra normale döndü ama 3 4 haftada bir surekli kan tahlili ile takip etmistik
Oksapar ve muadillerinin içinde hava bulunur iğneyi vururken o havayı cikarmayin yani en son o havayı verip işlemi bitirin o hava kilit noktası geri kaçışı engelliyo ve hastalar kolun göbeğe göre daha acıdığı soyluyor

baş ağrım var dünden beri biraz hafifledi gibi ama dün akşam Canan'a da hafifledi demiştim, geçmemiş meğer, e hadi bu sefer inşallah geçiyodur
İnşallah canım 2 gündür bende de var baş ağrısı dün biraz daha fazlaydı ama ara ara vuruyor hava lodos gibi burda onun etkiside olabilir

Karnım çok hızlı büyüme aşamasına geçti korkuyorum
Bir de duygusal açıdan çok gelgitliyim bu aralar, her şeyi dert edinir oldum sizi sormalı
Çok şükür çok diyelim, baya acıkıyorım ara öğünle kendimi kandırıyorum malum aç kalamıyoruz bide sizde wc de zorlanma olurken karnınız ağrıyor mu? Bana wc artık çekilmez oluyor hem idrarda hem diğerinde ıkınmaktan korkuyorum bişey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…