Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
21 e alabilirsin bence. Ay dün kaçırdım ben senin neyin vardı da gittin
Baya lekelenme oldu kanama diyebilirim hatta. progestan verdi günde 3 kez dikkat et ozellikle 22 haftaya kadar , sonrasi gebelikte daha rahat geçicek dedi genel olarak. Kanama alanı yok çok şükür ama dikkat et agir is yapma dedi.

Canım mesajı okurken ben bile korktum. Senin ne kadar korkmuş olabileceğini tahmin edemiyorum.
Çok şükür kalp atışını duymuşsunuz yarın kendi doktorun bakınca daha da rahatlayacaksın eminim♥ senin ve bebeğin için de dua edeceğim kuzum

Allah razı olsun canım
Allah Hepinizden Razı Olsun.
Şuan tek duymak istediğim bebeğimin iyi olduğu . Gücüm kalmadı artık olumsuz birşey duymaya. O kadar güçlü değilim.

İçiyorum canım Allah razı olsun
Çok korkuyorum ama bir yandan da içim ferah.
Anlamıyorum niye o kadar kanama. Nerden geldi.
O düşen parça neydi daha dün herşey yolundaydı.
Cnm benim aktif kanama hiç olmadı kahve akıntı geldi bazen topak topak geliyordu..
Düşen parça bence kanama olurken bi yerde kan birikmiş pıhtı olmuş ondan sonra pıhtı olarak düşmüştür bebekte ve kesesinde sorun yoksa hiç takma..
Doktorda spekulumu takmak istemesi bence rahim içinde bir kanama görmediği için rahim ağzında Bir kanama olup olmadığını kontrol etmek amaçlı istemiştir..

Allah razı olsun canım
Allah Hepinizden Razı Olsun.
Şuan tek duymak istediğim bebeğimin iyi olduğu . Gücüm kalmadı artık olumsuz birşey duymaya. O kadar güçlü değilim.
Öyle düşünme kuzum. Sen çok güçlüsün bak neler yaşıyorsun ama ayaktasın bebeğini düşünüyorsun. Çok zor şeyler yaşıyorsun Psikolojik olarak iyi olmak çok zor ama sen güçlüsün sen iyi düşüneceksin iyi hissedeceksin bebeğin senden güç alacak. O güzel enerjinle dualarımızla savaşacak
Şimdi kapat gözlerini koy elini karnına derin nefes al ver. Sonra bebeğinle konuş yazın birlikte neler yapacağınızı anlat dua oku ona eşin yanındaysa o da koysun elini ninni söylesin size. Uyumaya çalış biraz böyle
İyi gelecek inanıyorum

EzgininAnnesi çok geçmiş olsun canım.
Kanama zamanları çok korkuluydu, çok iyi anlıyorum seni.

Benim bi seferinde oluk oluk kanama olmuştu, onda zaten kanama alanı görünüyordu.

Bi seferinde aynı dediğin gibi pıhtı düştü lavaboda.

Onda kanama alanı çok küçüktü ve doktor spekulumla baktı.

Demek ki hep yapılan bir şey, yarın kendi doktoruna o şekilde muayene olursun.

.

Her mesajınıza hüngür hüngür ağlıyorum. Herşeyi yapıyorum. Bugün günlük tutmaya başlayacaktım Şuan içimdeki korkunun tarifi yok.
Allah razı olsun

Evet canım kendi doktoruma daha çok güvenirim. O ultrason ile biel görebiliyor kanama alanını peki ne kadar zamanda kesildi ne zaman biree bu kanama. Arada bakıyorum bı azalmış bi çoğalmış. Bu gece de bitmez o randevu da gelmez o kadar halsizim ki. Allah'ım herkese yardım etsin

Kırmızı renk koyu bordoya dönecek sonrasında azar azar koyu akıntılar şeklinde lekelenme gibi 4 gün vs sürüyor. Ama sabaha baya azalmış olur die düşünüyorum.

Karnımda var canım ağrı. Kasıklarda yok. Kasıklarda ve belde ağrı olması bana güven veriyordu.
Bende rahim genişliyordur die düşünüyordum ama sende belki fark etmişsindir karındaki ağrıyla birlikte ben elimi karnıma değdiremiyordum. Üzme kendini çok zor anlıyorum seni dua et bebeğinle konuş. Moralimiz ne kadar yüksek olursa metabolizmamızda o kadar iyi olur diye düşünüyorum

yok Parol içmedim
Cok bir şey kaybetmemissin sanırım özgecim. "Allahim nolur geçsin " diye dua etmek paroldan daha etkili diyorlar

Bu arada sade sert kahvenin baş ağrısına iyi geldiğini biliyorum, bir de boooool su. Insallah kimsenin ihtiyacı olmaz ama başınız agrirsa deneyebilirsiniz

Ayy çok geçmiş olsun. Bir daha olmasın inşallah insan korkuyor

twitter'da öyle bi tweet vardı, her parol dediğimizde o geliyo aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…